Sari la conținut

Bianca,simpla și naturala - 0734032824

disney02

Postări Recomandate

Postat

Bianca este singura care mi-a atras atenția și nu am reușit sa ajung la ea pentru ca sa îmbolnăvit când aveam programarea 

Sper sa ajung pe viitor la ea pentru ca am văzut ca s-au spus numai lucruri bune despre ea 

Reputație: 759
  • Oras:Oradea
Postat
La 14.04.2025 la 16:29, noulMisu a spus:

Credeam că stie careva mai multe info despre ea... Din alta sursă de comunicare....E o fata de gâscă și nu e prea secretoasă... Fraților,din punctul meu de vedere este top pe oral... Cel mai adevărat pe care l-am primit de când frecventez acest hobby...Ar fi păcat pentru comunitatea noastră dacă nu ar mai veni la Oradea...

A revenit...

• Like 2
Reputație: 72
Postat

In sfârșit o veste bună... Mă bucur că a revenit...o binecuvântare pt comunitatea noastră...

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Sa nu ratati ocazia,stiti voi care ati mai facut o vizita la Bia ,servicii si atitudine de top

Reputație: 72
Postat

Buna tuturor... Când am văzut că a apărut în peisajul orădean aceasta minunata ființă,m-am bucurat enorm,știind că suntem privilegiați sa ne bucurăm de serviciile ei inegalabile,rememorând oralul ei excelent nemaiîntâlnit la nimeni până acum am făcut o programare respectata de ambele părți,iar în locație după o primire cu toată dragostea am inceput acțiunea cu ON și NP rar întâlnit,un GFE și sărutat la maxim...încă nu mi găsesc cuvintele sa pot formula o recenzie cum era pe vremuri,dar datorită efectului transmis de Bianca nu pot sa mă concentrez la scris ci doar acțiunea în sine am în memorie....Bia e cireașa de pe tort.... Mulțumesc pentru că simțim excepțional în prezența ta... Mulțumesc pentru felul în care îmi oferi serviciile...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...