Sari la conținut

Bianca,simpla și naturala - 0734032824

disney02

Postări Recomandate

Postat

Bianca este singura care mi-a atras atenția și nu am reușit sa ajung la ea pentru ca sa îmbolnăvit când aveam programarea 

Sper sa ajung pe viitor la ea pentru ca am văzut ca s-au spus numai lucruri bune despre ea 

Reputație: 1014
  • Oras:Oradea
Postat
La 14.04.2025 la 16:29, noulMisu a spus:

Credeam că stie careva mai multe info despre ea... Din alta sursă de comunicare....E o fata de gâscă și nu e prea secretoasă... Fraților,din punctul meu de vedere este top pe oral... Cel mai adevărat pe care l-am primit de când frecventez acest hobby...Ar fi păcat pentru comunitatea noastră dacă nu ar mai veni la Oradea...

A revenit...

• Like 2
Reputație: 117
Postat

In sfârșit o veste bună... Mă bucur că a revenit...o binecuvântare pt comunitatea noastră...

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Sa nu ratati ocazia,stiti voi care ati mai facut o vizita la Bia ,servicii si atitudine de top

Postat

Buna tuturor... Când am văzut că a apărut în peisajul orădean aceasta minunata ființă,m-am bucurat enorm,știind că suntem privilegiați sa ne bucurăm de serviciile ei inegalabile,rememorând oralul ei excelent nemaiîntâlnit la nimeni până acum am făcut o programare respectata de ambele părți,iar în locație după o primire cu toată dragostea am inceput acțiunea cu ON și NP rar întâlnit,un GFE și sărutat la maxim...încă nu mi găsesc cuvintele sa pot formula o recenzie cum era pe vremuri,dar datorită efectului transmis de Bianca nu pot sa mă concentrez la scris ci doar acțiunea în sine am în memorie....Bia e cireașa de pe tort.... Mulțumesc pentru că simțim excepțional în prezența ta... Mulțumesc pentru felul în care îmi oferi serviciile...

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, lup1795 a spus:

Cand revine? Stiti ceva?

De ce nu o suni?

Sunt sigur ca îți va răspunde!

Spor!

• Like 1
Postat

Dau o veste extraordinară... Am reușit după multe insistente sa vb cu Bia... Este la Oradea,de mâine disponibilă pt cei care au așteptat-o si doresc sa se simtă în al nouălea cer, alaturi de această femeie inegalabila....Eu sincer va zic, abia aștept întâlnirea...

• Like 1
Postat

Oare ce face fiinta asta,simpla și naturala?

Știți ceva de ea?

Spor la mandre!

• Like 2
Reputație: 457
Postat
Acum 5 ore, disney02 a spus:

Oare ce face fiinta asta,simpla și naturala?

Știți ceva de ea?

Spor la mandre!

Tocmai a postat un story pe Telegram. Deci poți să îți încerci norocul cu un mesaj. Dacă nu cumva întrebarea “știți ceva de ea?” e una retorică 😂

• Like 1
Postat

Să ne bucurăm de prezenta ei la noi... Bine ai revenit Bia... Shogori, succes...

• Like 1
Postat
Acum 37 minute, noulMisu a spus:

Să ne bucurăm de prezenta ei la noi... Bine ai revenit Bia... Shogori, succes...

Nu vreau sa scriu mai mult,sa nu primesc minus de la shogoru Disney,,că în altă situație...la alta fata .... Dar în această postare doresc doar sa ne bucurăm de Bianca....

• Haha 2
Reputație: 35
Postat

Va pot confirma ca este la Oradea , am vizitat-o ieri , si din cate am inteles ii cam plina deja cu programarile , despre ea nu pot numai sa reconfirm ca pt mine este TOP . 

Postat
Acum 3 ore, dvision a spus:

Va pot confirma ca este la Oradea , am vizitat-o ieri , si din cate am inteles ii cam plina deja cu programarile , despre ea nu pot numai sa reconfirm ca pt mine este TOP . 

Bia este persoana care prin comportamentul ei, atitudinea și devotamentul de care da dovada nu are nevoie să-și anunțe prezența în fiecare oră... Doar o singura data dă vestea că este în Oradea,și o săptămână are programări.... Asta înseamnă să ai calitate, fără multă reclamă...O femeie extraordinara...

• Like 1
Postat

Bucuros că a revenit Bianca la Oradea,mi am făcut o programare,la care am întârziat eu câteva minute (scuze Bia) ,dar bucuros că totuși a putut să mă primească,am întâlnit în locație o femeie care m a primit bucuroasă,Intr o rochie mulata prin care se vedeau formele angelice ( chiar am observat și a confirmat și ea că a pus pe solduri puțin, ceea ce-i evidențiază un fund bestial),m-a invitat la un pahar de apa apoi,am făcut o reîmprospătare și direct in camera de oaspeți. Chiar mi-a plăcut camera cu oglinda pe dulap,și lumină obscură,muzica ambientală,și o ființă fierbinte și bestială în pat . După îmbrățișări săruturi fine,Bia a început cu un oral neprotejat senzațional,cum nu găsești în altă parte oricât ai cauta sau să-mi amintesc sa fi avut parte de astfel de oral in toată activitatea mea de curvar. Din punctul meu de vedere este pe departe numărul 1 la acest capitol...După un timp necronometrat de ON,am pus protecție și trecut la OP diversificând mai multe poziții,cu finalizare explozivă in CIM...Retrași puțin la bucătărie pt un moment de respiro, după binemeritata pauza de hidratare,și după igienizare ne-am bucurat de momente unice in dormitor,după ON senzațional,întors favorul, trecut apoi la OP memorabil schimbat mai multe poziții,in care am putut admira trăsăturile fizice, fundul bestial,beneficiind de energia Biancăi și pasiunea cu care se implică,îmi crescuse pulsul peste limitele normale și a venit finișul in prezervativ,rămânând încă mult timp îmbrățișați,reglandu-ne respirația...După acțiune,Bia a fugit repede la duș,apoi eu, după echipare achitat ,multumindu-ne reciproc,ne-am îmbrățișat și am plecat satisfăcut de timpul de o ora parcurs în compania acestei nestemate ființe,care ne face mai fericiți pe noi oradenii. Pt mine e Top Nr 1 din întreaga mea activitate... O voi vizita ori de câte ori voi avea ocazia,sper să poată să mă primească,din cauza programului încărcat... Mulțumesc Bianca pentru tot...

• Inimioara 2
Postat

Bia!!!!! Ce pot să spun 🤔nu exista cuvintele potrivite pentru a descrie o asemenea femeie ,pot doar să spun după foarte mult timp de a încerca să o cunosc am reușit ,Bia este o femeie foarte frumoasă din toate punctele de vedere fizic și sufletește ,este femeia pe care orice bărbat și-ar dori-o in viața lui . Nu pot să dau note sau să descriu ce s-a întâmplat pentru mine este ceva personal , dar pot doar să spun că acum sunt pregătit să-l întâlnesc pe Sf. Petru , Bia îți mulțumesc pentru momentele in care am uitat de tot și de toate am fost doar noi și fericirea . Te îmbrățișez suflet minunat 😘

• Inimioara 2
Postat
Acum 14 minute, Han111 a spus:

Bia!!!!! Ce pot să spun 🤔nu exista cuvintele potrivite pentru a descrie o asemenea femeie ,pot doar să spun după foarte mult timp de a încerca să o cunosc am reușit ,Bia este o femeie foarte frumoasă din toate punctele de vedere fizic și sufletește ,este femeia pe care orice bărbat și-ar dori-o in viața lui . Nu pot să dau note sau să descriu ce s-a întâmplat pentru mine este ceva personal , dar pot doar să spun că acum sunt pregătit să-l întâlnesc pe Sf. Petru , Bia îți mulțumesc pentru momentele in care am uitat de tot și de toate am fost doar noi și fericirea . Te îmbrățișez suflet minunat 😘

Sincer,ma bucur pt tine!!! La faza cu Sf.Petru am ras copios...

Am ras,deoarece știu ce înseamnă Bianca! Știu ce te-a determinat sa scrii aceste cuvinte! Sunt conștient,ce femeie minunata este și ma bucur pt experienta ta!

Cu Bianca nu ai cum,sa nu te dereglezi,hormonal! Eu cred,ca este singura femeie,care îți poate mai mult decât te aștepți! Nu o laud! E pur și simplu,ADEVARUL!

BIA,îți mulțumesc că existi!

Cu stima domnul T.

• Like 2
Postat
La 13.07.2025 la 14:42, disney02 a spus:

Sincer,ma bucur pt tine!!! La faza cu Sf.Petru am ras copios...

Am ras,deoarece știu ce înseamnă Bianca! Știu ce te-a determinat sa scrii aceste cuvinte! Sunt conștient,ce femeie minunata este și ma bucur pt experienta ta!

Cu Bianca nu ai cum,sa nu te dereglezi,hormonal! Eu cred,ca este singura femeie,care îți poate mai mult decât te aștepți! Nu o laud! E pur și simplu,ADEVARUL!

BIA,îți mulțumesc că existi!

Cu stima domnul T.

Ai dreptate perfecta colegul Disney...Bia e că "sarea in bucate"...Nu o poți descrie in cuvinte...

• Like 1

Postat
Acum 57 minute, tiribomflax a spus:

Buna..

In ce zona are locatia?

LUCEAFARUL!!!!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...