Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 20 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 20 Încă 4 locuri libere dragilor 🥰 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 20 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 20 Acum 20 minute, Anais31 a spus: Încă 4 locuri libere dragilor 🥰 4
0uafierb1nti Reputație: 124 Postat Februarie 21 Oras:Cimitirul Municipal Constanta Oras:Cimitirul Municipal Constanta Postat Februarie 21 Imi cer scuze pt anularea programarii de la ora 5 , am o treaba urgenta de rezolvat la mine acasa , dar revin in 2 zile , te pupa baiatul 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 21 Acum 24 minute, 0uafierb1nti a spus: Imi cer scuze pt anularea programarii de la ora 5 , am o treaba urgenta de rezolvat la mine acasa , dar revin in 2 zile , te pupa baiatul Te pup dragul meu ❤️
Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 21 Bună dimineața Disponibila pentru programări până la 19:30 vă aștept cu drag 😍 calea Craiovei 138😍 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 21 Loc liber 14:00 14:45 și 16:15-16:45🥹
Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 21 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 21 Cu părere de rău pentru câteva zile voi fi plecată din Pitești , mă reantorc curând ca voi prinde dinou garsonieră liberă❤️ vă pup și mulțumesc de vizite ❤️
Iulyan20 Reputație: 3913 Postat Februarie 25 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Februarie 25 Salut. Tot văzând ca Anais tot vizitează Piteștiul,m-am gândit să îi fac și eu o vizită. Programare pe whatss și fuga la fătuca. Este o fată drăguță,slăbuță, cu un accent frumos de moldoveancă. Oral executat doar cat să-l trezească pe micuț,apoi schimbat la normal în căpriță unde am și terminat. Pentru palmares 😜 este de vizitat. O zi bună să aveti!!!💪👏👍 2 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Februarie 25 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Februarie 25 Dragilor , oare să mai fac o oprire din nou prin Pitești?😏😊💕
xxxnickxxx Reputație: 309 Postat Februarie 25 Oras:București Oras:București Postat Februarie 25 La 12.10.2024 la 11:38, Anais31 a spus: Buna dimineața dragilor , astazi ma găsiți pana la ora 5:30 in locatia de pe strada viilor bloc P10 scara C, va aștept cu drag 💋❤️ Superbă ! 😍 1
joeovi95 Reputație: 1 Postat Februarie 25 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25 @Anais31 dacă faci o oprire în Pitești , fac și eu o oprire la tine 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 12 Hei hei dragilor ! Țin să anunț ca sunt în căutare de locație și de luni voi fi la voi , abia aștept să vă revăd , și sper să vin în aceeași locație vă pup cu drag , să aveți o săptămână superbă 1 2
noanonymus Reputație: 492 Postat Martie 12 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Martie 12 Acum 1 oră, Anais31 a spus: Hei hei dragilor ! Țin să anunț ca sunt în căutare de locație și de luni voi fi la voi , abia aștept să vă revăd , și sper să vin în aceeași locație vă pup cu drag , să aveți o săptămână superbă Bună, pe wp, dar care este numărul? 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 12 Acum 23 minute, noanonymus a spus: Bună, pe wp, dar care este numărul? Sunt de luni disponibilă așa ca îl voi posta duminică ❤️de asta apar încă indisponibila am făcut un anunț acum ❤️ 1
noanonymus Reputație: 492 Postat Martie 12 Oras:AC Milan Oras:AC Milan Postat Martie 12 Acum 1 oră, Anais31 a spus: Sunt de luni disponibilă așa ca îl voi posta duminică ❤️de asta apar încă indisponibila am făcut un anunț acum ❤️ Mulțumesc frumos! ❤️ 1
amedeo13 Reputație: 1160 Postat Martie 13 Oras:Maldive Oras:Maldive Postat Martie 13 Acum 15 ore, Anais31 a spus: Sunt de luni disponibilă așa ca îl voi posta duminică ❤️de asta apar încă indisponibila am făcut un anunț acum ❤️ Ce ocolesti capitala....🤔
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 16 Vă mai incant ochii până încep să lucrez😅❤️ 7
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 17 Bună dimineața scumpii mei disponibilă până la ora 21:30 calea Craiovei 138 ❤️ Va aștept cu drag ❤️ 1 7
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 17 Poze din locație 🎶❤️ 7
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 17 Piesa de rezistență 😆❤️ 8
ginescu Reputație: 3 Postat Martie 17 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 17 7 minutes ago, Anais31 said: Piesa de rezistență 😆❤️ aka Piersica de rezistență 🍑😋😄 1 1
Membru Premium LUMIAR Reputație: 624 Postat Martie 17 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Membru Premium Postat Martie 17 40 minutes ago, ginescu said: aka Piersica de rezistență 🍑😋😄 Mergi daca nu ai fost inca. Rar mi-a fost dat sa intalnesc asa o pasarica stramta. 1 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
ginescu Reputație: 3 Postat Martie 17 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 17 6 minutes ago, LUMIAR said: Mergi daca nu ai fost inca. Rar mi-a fost dat sa intalnesc asa o pasarica stramta. Merci chiar ma gandeam! Numa de ar veni ea pe la Cluj.. 😼 1
vali1980xxx Reputație: 47 Postat Martie 17 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 17 Acum 5 ore, Anais31 a spus: Piesa de rezistență 😆❤️ Bună frumoaso, de-abia aștept sa gust pasarica. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum