Sari la conținut

🧚🏻‍♂️❣️ANAIS🧚🏻❣️indisponibilă

Anais31

Postări Recomandate

Reputație: 2107
  • Oras:Iasi
Postat
Acum 30 minute, VDLM007 a spus:

Abia aștept să te întorci 💋🩷💐! . Îți doresc weekend plăcut și zile frumoase așa cum ești tu 🫶😘

Cat de curând dragule , la fel și ție îți doresc❤️

• Anais31 a schimbat titlul în 🧚🏻‍♂️❣️ANAIS🧚🏻❣️indisponibilă
Reputație: 131
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat
La 20.03.2025 la 7:36, Anais31 a spus:

Am dragule , în vre o 3 săptămâni ❤️

Super! Abia aștept să îți sug clitorisul acela moțat! Te pup!

• Mersi 1
  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Postat

Revizitat astazi pe Anais in jurul orei 15:00, dupa o perioada destul de lunga in care n-am mai intalnit-o m-am bucurat s-o vad sanatoasa si pusa pe actiune, o sa las mai jos cateva note asa la sanki :D

Locatie: 69+ ( foarte frumoasa cu tot ce trebuie si usor de gasit )

ON: 10 ( pune suflet in ceea ce face, tocmai de asta cred ca-i iese atat de bine )

NP: 10 ( fiind o fata mai micuta nu merge bagata toata micunealta, dar duce foarte bine in anumite pozitii )

GFE: 8,5 ( mangaieri si tot ce vrei care ajuta mult in timpul actului, dar parca a avut o oarecare retinere astazi si nu prea voia sa discute, dar nu m-a deranjat atat de tare chestia asta )

Nota de plata: 200 de lei pentru 30 de minute de vis.

De revizitat: oricand :)

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Reputație: 2107
Postat
Acum 31 minute, Mihai0610 a spus:

Revizitat astazi pe Anais in jurul orei 15:00, dupa o perioada destul de lunga in care n-am mai intalnit-o m-am bucurat s-o vad sanatoasa si pusa pe actiune, o sa las mai jos cateva note asa la sanki :D

Locatie: 69+ ( foarte frumoasa cu tot ce trebuie si usor de gasit )

ON: 10 ( pune suflet in ceea ce face, tocmai de asta cred ca-i iese atat de bine )

NP: 10 ( fiind o fata mai micuta nu merge bagata toata micunealta, dar duce foarte bine in anumite pozitii )

GFE: 8,5 ( mangaieri si tot ce vrei care ajuta mult in timpul actului, dar parca a avut o oarecare retinere astazi si nu prea voia sa discute, dar nu m-a deranjat atat de tare chestia asta )

Nota de plata: 200 de lei pentru 30 de minute de vis.

De revizitat: oricand :)

Multumesc suflet 🥰am avut o durere de cap , dar data viitoare nu mai scapi de gura mea 😆😅

Reputație: 46
Postat

Salutare!Am  vizitat-o si eu pe Anais in aceasta seara.Programat pt 1 finalizare plus extra finalizare orala.Achitat 250 lei.Anais o fata draguta,slim,micuta,sani frumosi,pasarica frumoasa igiena nota 10.Am facut doar oral executat foarte bine,dar fara atentie la zonele adiacente.O sa mai revin.Bafta!

• Like 2
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...