Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 22 Acum 30 minute, VDLM007 a spus: Abia aștept să te întorci 💋🩷💐! . Îți doresc weekend plăcut și zile frumoase așa cum ești tu 🫶😘. Cat de curând dragule , la fel și ție îți doresc❤️
Kremek1 Reputație: 131 Postat Martie 22 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Martie 22 La 20.03.2025 la 7:36, Anais31 a spus: Am dragule , în vre o 3 săptămâni ❤️ Super! Abia aștept să îți sug clitorisul acela moțat! Te pup! 1
Mihai0610 Reputație: 37 Postat Martie 22 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Martie 22 Revizitat astazi pe Anais in jurul orei 15:00, dupa o perioada destul de lunga in care n-am mai intalnit-o m-am bucurat s-o vad sanatoasa si pusa pe actiune, o sa las mai jos cateva note asa la sanki Locatie: 69+ ( foarte frumoasa cu tot ce trebuie si usor de gasit ) ON: 10 ( pune suflet in ceea ce face, tocmai de asta cred ca-i iese atat de bine ) NP: 10 ( fiind o fata mai micuta nu merge bagata toata micunealta, dar duce foarte bine in anumite pozitii ) GFE: 8,5 ( mangaieri si tot ce vrei care ajuta mult in timpul actului, dar parca a avut o oarecare retinere astazi si nu prea voia sa discute, dar nu m-a deranjat atat de tare chestia asta ) Nota de plata: 200 de lei pentru 30 de minute de vis. De revizitat: oricand 1 1 1
Anais31 Reputație: 2107 Postat Martie 22 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 22 Acum 31 minute, Mihai0610 a spus: Revizitat astazi pe Anais in jurul orei 15:00, dupa o perioada destul de lunga in care n-am mai intalnit-o m-am bucurat s-o vad sanatoasa si pusa pe actiune, o sa las mai jos cateva note asa la sanki Locatie: 69+ ( foarte frumoasa cu tot ce trebuie si usor de gasit ) ON: 10 ( pune suflet in ceea ce face, tocmai de asta cred ca-i iese atat de bine ) NP: 10 ( fiind o fata mai micuta nu merge bagata toata micunealta, dar duce foarte bine in anumite pozitii ) GFE: 8,5 ( mangaieri si tot ce vrei care ajuta mult in timpul actului, dar parca a avut o oarecare retinere astazi si nu prea voia sa discute, dar nu m-a deranjat atat de tare chestia asta ) Nota de plata: 200 de lei pentru 30 de minute de vis. De revizitat: oricand Multumesc suflet 🥰am avut o durere de cap , dar data viitoare nu mai scapi de gura mea 😆😅
alex88 Reputație: 46 Postat Martie 22 Postat Martie 22 Salutare!Am vizitat-o si eu pe Anais in aceasta seara.Programat pt 1 finalizare plus extra finalizare orala.Achitat 250 lei.Anais o fata draguta,slim,micuta,sani frumosi,pasarica frumoasa igiena nota 10.Am facut doar oral executat foarte bine,dar fara atentie la zonele adiacente.O sa mai revin.Bafta! 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum