Sari la conținut

INDISPONIBILĂ

Postări Recomandate

Reputație: 160
  • Oras:â­
  • Oras:â­
Postat
On 10/13/2024 at 4:25 PM, AnastasiaMd said:

Chiar sunt foarte curioasă ce detalii mai ai nevoie? 

Ce varsta si ce inaltime ai ? 

• Like 1
  • AnastasiaMd a schimbat titlul în 0759560306 💜DISPONIBILĂ 3-4 ZILE ÎN GL💜
  • Oras:București
Postat

Bună! Începând cu ziua de mâine voi fi disponibilă pentru câteva zile în GL! Programul va fi următorul: 8:00-20:00🤎

Prioritate au persoanele deja cunoscute, cu poza la whatsapp, programările de o oră! Locurile sunt limitate, nu lucrez pe bandă rulantă! 

Programările se fac doar pe whatsapp, vă rog să menționați până la ce oră pot reveni cu răspuns.

250/450

Serviciile sunt următoarele: OP/ON(igiena impecabilă, epilat, fără scurgeri, dacă nu sunteți epilat OP fără discuții), NP, săruturi și mângâieri pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare, sesiuni psihologice la un pahar de vin și multă dragoste 🧡  

Îmi rezerv dreptul de a selecta clientela, nu primesc mărimi mari, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, nu primesc de etnie romă. Vârsta minimă 30 ani și vârsta maximă 50. Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, respectul, igiena, bunul simț și discreția totală sunt pe primul plan.

• Inimioara 3
Postat

IMPORTANT:

ÎN LEGĂTURĂ CU ON - VOI FI FOARTE STRICTĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE IGIENA(SĂ FIE IMPECABILĂ, FĂRĂ SCURGERI, NEGI, MIROSURI). AM TOT DREPTUL SĂ REFUZ. DUȘUL ÎN LOCAȚIE ESTE OBLIGATORIU! FOLOSIREA APEI DE GURĂ ESTE OBLIGATORIE! 

VĂ MULȚUMESC!

Postat

Bună dimineața! Pentru astăzi nu am nimic disponibil, în caz de se eliberează ceva anunț pe forum sau puteți să-mi lăsați mesaj pe whatsapp pentru a vă anunța personal. 

Program zilele următoare: 8:00-20:00(ultima programare 19:00). 

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 789
  • Oras:Galati
Postat
Acum 1 oră, AnastasiaMd a spus:

Bună dimineața! Pentru astăzi nu am nimic disponibil, în caz de se eliberează ceva anunț pe forum sau puteți să-mi lăsați mesaj pe whatsapp pentru a vă anunța personal. 

Program zilele următoare: 8:00-20:00(ultima programare 19:00). 

4B8C5952-71B5-470B-8A33-0804ACEDFF4B.jpeg

Am si eu o nedumerire...la ce nr. de telefon se fac "rezervările" ? 🤔 și cum au făcut colegii rezervări pentru ziua de azi dacă nu ai niciun nr. de telefon afișat? 🫣 sau 🙃poate nu îl vad eu ...

• Oras:Aicisipestetot
  • Oras:Aicisipestetot
Postat
Acum 4 minute, L1viu a spus:

poate nu îl vad eu

Nu l vezi tu,restul l am vazut....are numar de telefon,altfel cum ti ai face programare pe whatsap

• Like 1
  • Mersi 1
  • Minus 1
Postat
Acum 25 minute, L1viu a spus:

Am si eu o nedumerire...la ce nr. de telefon se fac "rezervările" ? 🤔 și cum au făcut colegii rezervări pentru ziua de azi dacă nu ai niciun nr. de telefon afișat? 🫣 sau 🙃poate nu îl vad eu ...

Cum Liviule ,tu care ești la curent cu toate topicurile de prin zona ,nu știi nr Anastasiei,rușinică....încearcă și prin N-E tarii ,poate găsești!

Postat
Acum 47 minute, teetree a spus:

Cum Liviule ,tu care ești la curent cu toate topicurile de prin zona ,nu știi nr Anastasiei,rușinică....încearcă și prin N-E tarii ,poate găsești!

Am numărul cu 806 la urmă....e și salvat ...am bănuit ca e cel de la colegii noștri de la Suceava ...doar ca din moment ce nu e afișat aici nicăieri...am.zis, na..poate la noi foloseste altul... 🫣 

Postat
Acum 2 ore, L1viu a spus:

Ai dreptate, am uitat să menționez numărul de tel în titlu. Nu mai sunt disponibilă în GL!

• Trist 1
Postat
Acum 3 ore, AnastasiaMd a spus:

Ai dreptate, am uitat să menționez numărul de tel în titlu. Nu mai sunt disponibilă în GL!

Știu ca am dreptate 👌😉 

Pai și cu programările cum rămâne? Dimineața erai full 🙃🤔😁 acum nu mai ești disponibilă? 🫣

Reputație: 72
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
2 hours ago, L1viu said:

Știu ca am dreptate 👌😉 

Pai și cu programările cum rămâne? Dimineața erai full 🙃🤔😁 acum nu mai ești disponibilă? 🫣

E cu capul ,îți dai seama...:))

• Like 1
  • Haha 1
Postat
Acum 17 minute, czr a spus:

E cu capul ,îți dai seama...:))

A fost Dunarea tulbure pt peștișor!

• Haha 2
Postat
Acum 5 ore, L1viu a spus:

Știu ca am dreptate 👌😉 

Ai dreptate doar în privința numărului de tel… în rest “relax” că nu mă doare pe mine capul ce gândesc și cred unii dintre voi. Cine a avut programare a primit explicații, iar tu și restul care comentați aiurea nu meritați atenția mea. Sănătate!

PS. Văd că de fiecare dată ești foarte îngrijorat de programul meu, să știi ca nu prea fac față și aș putea să împart cu tine. 

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 oră, AnastasiaMd a spus:

Ai dreptate doar în privința numărului de tel… în rest “relax” că nu mă doare pe mine capul ce gândesc și cred unii din voi. Cine a avut programare a primit explicații, iar tu și restul care comentați aiurea nu meritați atenția mea. Sănătate!

PS. Văd că de fiecare dată ești foarte îngrijorat de programul meu, să știi ca nu prea fac față și aș putea să împart cu tine. 

Weekend frumos îți doresc...sau ma rog,  vă doresc 🫣😉

• Haha 1
Postat

Bună! Începând cu ziua de mâine după 16:00 voi fi disponibilă pentru câteva zile în GL!

Programul va fi următorul: Începând cu ziua de miercuri 8:00-20:00🤎

Prioritate au persoanele deja cunoscute, cu poza la whatsapp, programările de o oră! Locurile sunt limitate, nu lucrez pe bandă rulantă! 

Programările se fac doar pe whatsapp, vă rog să menționați până la ce oră pot reveni cu răspuns.

30 min 250(ON +50)

1 h 500 

Serviciile sunt următoarele: OP/ON(igiena impecabilă, epilat, fără scurgeri, dacă nu sunteți epilat OP fără discuții), NP, săruturi și mângâieri pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare, sesiuni psihologice la un pahar de vin și multă dragoste 🧡  

Îmi rezerv dreptul de a selecta clientela, nu primesc mărimi mari, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, nu primesc de etnie romă. Vârsta minimă 30 ani și vârsta maximă 50. Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, respectul, igiena, bunul simț și discreția totală sunt pe primul plan.

• Like 1
  • Inimioara 3
Postat

💙Bună ziua! Pentru astăzi am disponibil 18:30. Pentru mâine doar câteva locuri disponibile în intervalul 16:00-18:00💙

💜JOI - VINERI 8:00-20:00💜

Cine își dorește pentru sâmbătă în prima parte a zilei programare, vă rog, anunțați din timp! 
O zi frumoasă în continuare!

• Inimioara 1
Postat

💜Bună dimineața! Pentru astăzi nimic disponibil 💜

💙Joi-Vineri 8:00-20:00💙

O zi frumoasă!

• Inimioara 1
Postat

Salutare....

Vad ca nimeni nu se înghesuie sa ai faca o recenzie in "ciuda" faptului ca are agenda plina, probabil recenziile vor veni dupa ce pleacă...cum se poarta pe la "noi" 🫣

Deși am avut ceva discuții in contradictoriu aici pe forum ...am zis sa încerc si ceva imi spunea ca va fi ok...

Pai, a fost mai mult decât OK pentru o prima întâlnire, nu este slim ..cel putin dpmdv, este exact ce trebuie, într-adevăr fundul este cel care iti da o mica impresie ca ar fi slim pentru ca este mai mărișor dar perfect, sânii micuți si naturali, perfecțiune si in cazul lor 👌

Serviciile, comportamentul si igiena sunt de nota 10, nu am ce sa ai reproșez...oricât as vrea 😉...chiar daca este puțin piperata la pret, 300 un nr cu ON  + lipsa FK...consider ca se merita pe deplin investiția si voi reveni la ea cu drag 👌👏

Spor 🤝

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Băi băiatule! M-ai făcut să mă amuz… Galați, atenție! Aveți un hoț cu gust bun😂 Ăla care a plecat cu parfumul meu…măcar ți-ai scos cheltuiala ce să zic, îți mai rămâne și de alte programări… sau poate îl faci cadou iubitei tale😌 Îi spui ca ai făcut și tu o combinație cu băieții, ca doar esti “șmecher” cu parfum de damă, dar asta nu mai contează .

Parfumul ți-l las, ca nu repară nici măcar rușinea de cine ești.😌

Te pup!

222D1053-F628-454C-99BC-48A00C5BA206.jpeg

• Haha 4
  • Confuz 1
  • Trist 1
Reputație: 199
  • Oras:Prajiturica
  • Oras:Prajiturica
Postat

Liviule du i parfumul 🤣🤣🤣🤣

• Haha 2
Postat
Acum 33 minute, Lick88 a spus:

Liviule du i parfumul 🤣🤣🤣🤣

Mă vedeți Duminică cu el la vânzare în Talcioc 🫣

....râdem,  glumim...dar chiar la asa ceva s-a ajuns ? 🤔 urat, ce sa zic ? 

• Haha 1

Postat

Bună dimineața! Disponibilă pentru programări! O zi frumoasă!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...