Sari la conținut

❣️🎁Denisa 1.80 - 0749479618❣️

Postări Recomandate

• Telefon: 0749479618
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna seara , băieți !

Gata vacanța am revenit  sunt disponibila până vineri inclusiv  apoi concediul de sărbători și ne v-om vedea de anul viitor ! 

📌Astăzi disponibilă începând de la ora 19:00 -22:00!

Marti,Miercuri, Joi , Vineri program normal : 10:00-22:00!💙

O saptamana frumoasa să aveți !💋

IMG_9290.jpeg

• Inimioara 10
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

📌Disponibilă pentru programări pana 22:00!

O reamintire a serviciilor !🤗

💌 Servicii:

🌸Sex oral protejat / neprotejat ( igiena să fie impecabilă )

🌸 Sex normal DOAR PROTEJAT 

🌸Diferite poziții , ( accept și 69)

🌸Facesitting

🌸Masaj de relaxare ( doar la ora)

🌸Foot fetish +50 lei

🌸Sărutări corporale 

🌸Uro activ + 50 lei

🌸Anilingus (pasiv)

🌸CIM (finalizare orală ) +100 lei

🌸Finalizare corporală ( inclusă în preț )

🌸Hand job

🌸Cunilingus 

💌Tarife:

🌸30 min ( 1 finalizare ) -250lei 

🌸1 h (2 finalizări ) - 500lei .

❣️ CADOUL rog să fie lăsat discret pe măsuță de la începutul întâlniri ! 

️Nu accept sub nici o forma persoane cu bile , accesorii ,sub influența alcoolului sau a altor substanțe .

️Nu colaborez cu persoane de etnie !

️NU NEGOCIEZ PREȚURILE ! 

️NU PRACTIC ,FK , ANAL, FINALIZARE FACIALA .

💌Locuiesc într-o locație de lux , curățenia mă reprezintă în locație găsiți întotdeauna prosoape curate  și tot ce e nevoie pentru a vă igieniza vă rog să le folosiți cu încredere ! 

Am rugămintea de a-mi confirma programările cu  2 ore înainte, în  caz contrar se vor anula automat și numărul va trece în blacklist!

IMG_9395.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 6
Postat

am ajuns si eu.

cu o programare respectata de mine (am ajuns la 13.00 in locatia data), fiind apoi grabit sa nu ii intarzii programarile (probabil facute pe banda rulanta, la 30 min), am intrat la 13.04 in apartament si am fost luat in primire sa nu o intarzii... naspa rau, mi-a pierit tot cheful.

ea, cand m-am uitat mai atent, e inalta, picioare frumoase, pulpane si fund sanatoase, tate maaari si misto, buze groase, profi, dar la fata nu m-a inspirat deloc (tocmai vazusem de curand 2 tipe f misto...) deci corp 8-9, fata 7, atitudine 6 

sa nu uit, am intrat in pat, ala micu se facuse si mai mic, ea s-a apucat de o laba, cu niste unghii luungi tare cu care ma zgaria pe piele (ma intreb cum se sterg la fund fetele astea...)... l-a luat in gura si l-a trezit partial, am pus preze si am trecut la np in vreo 2-3 pozitii, prima pe la spate, cum a vrut ea. aici duce! nu am finalizat, nu a vrut gigi...

ON 5

NP 8-9

halat 250 / 25 min / 0,5 finalizari. 

nu mai revin. nu inteleg elogiile marete de mai sus...

• Like 2
  • Mersi 4
  • Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
22 hours ago, ionelsimanco said:

am ajuns si eu.

cu o programare respectata de mine (am ajuns la 13.00 in locatia data), fiind apoi grabit sa nu ii intarzii programarile (probabil facute pe banda rulanta, la 30 min), am intrat la 13.04 in apartament si am fost luat in primire sa nu o intarzii... naspa rau, mi-a pierit tot cheful.

ea, cand m-am uitat mai atent, e inalta, picioare frumoase, pulpane si fund sanatoase, tate maaari si misto, buze groase, profi, dar la fata nu m-a inspirat deloc (tocmai vazusem de curand 2 tipe f misto...) deci corp 8-9, fata 7, atitudine 6 

sa nu uit, am intrat in pat, ala micu se facuse si mai mic, ea s-a apucat de o laba, cu niste unghii luungi tare cu care ma zgaria pe piele (ma intreb cum se sterg la fund fetele astea...)... l-a luat in gura si l-a trezit partial, am pus preze si am trecut la np in vreo 2-3 pozitii, prima pe la spate, cum a vrut ea. aici duce! nu am finalizat, nu a vrut gigi...

ON 5

NP 8-9

Imi pare rau ca nu ai fost mulțumit de mine ,  Te-am întrebat dacă dorești să trecem la normal sau doar oral nu am luat singură inițiativa asta . Si cat despre unghiuțe nu sunt foarte lungi eu am unghiile îngrijite și fundulețul trebuie și spălat nu doar șters . Compatibilitatea diferă de la persoană la persoană de acolo și toate cele mărețe și mai puțin mărețe .Programarile trebuie respectate timpul lăsat între programări este pentru dus și a mă odihni , sunt foarte corectă față de fiecare ai văzut și tu asta prin faptul ca ți-am înapoiat extra de pe CIM care nu a existat .Te îmbrățișez și îți doresc numai bine !🤗

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

📌Locuri disponibile începând cu ora 17:00!💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai am locuri disponibile în seara asta ! 

Mâine disponibilă începând cu ora 11:00!💋🤗

Postat
Acum 6 ore, ionelsimanco a spus:

am ajuns si eu.

ON 5

NP 8-9

Nustiu cum de nu a fost reușită întâlnirea cu ea dar cu mine crede mă ca la normal a plecat salteaua de sub noi de la atâta sex…a dus și ea am dus și eu și am terminat amândoi transpirați și aproape căzuți din pat…nu ii iau apărarea , spun doar cum a fost experiența mea cu ea 

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
11 hours ago, sorinalexandru said:

Nustiu cum de nu a fost reușită întâlnirea cu ea dar cu mine crede mă ca la normal a plecat salteaua de sub noi de la atâta sex…a dus și ea am dus și eu și am terminat amândoi transpirați și aproape căzuți din pat…nu ii iau apărarea , spun doar cum a fost experiența mea cu ea 

Nici nu se putea altfel să fie 😅 salteaua a fost de vină nu noi 😅Când am cu ce mut și salteaua dar când nu există cu ce ..🙃 Te pup tare , și te mai aștept oricând cu mare drag !🤗

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața oameni frumoși !

Ultimele 3 zile disponibilă !

📌Programul meu va fi între orele :

10:00- 21:00 

🍒🎁Pentru programări în scris  pe Whats App ( nu răspund telefonic):💋  0749479618 

IMG_9382.jpeg

• Inimioara 6
  • Oras:Pe aici, pe colo
  • Oras:Pe aici, pe colo
Postat

Cam rautaciosi unii pe aici, nu stiu de ce, daca te comporti ok cu ea, si ea e atenta la tine. Daca nu esti ok dpdv 🍆 e strict problema ta, nu a ei. 😅

Are un joc misto cu limbuta la oral, te intreaba ce si cum pozitii, fara fite, fara graba, etc.

Nu inteleg faza cu e urata la fata, se pregateste, e machiata, poate fiecare cu gusturile lui.

O fin. cu cv extra.

Bft!

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 hour ago, Glumd said:

Cam rautaciosi unii pe aici, nu stiu de ce, daca te comporti ok cu ea, si ea e atenta la tine. Daca nu esti ok dpdv 🍆 e strict problema ta, nu a ei. 😅

Are un joc misto cu limbuta la oral, te intreaba ce si cum pozitii, fara fite, fara graba, etc.

Nu inteleg faza cu e urata la fata, se pregateste, e machiata, poate fiecare cu gusturile lui.

O fin. cu cv extra.

Bft!

Îți mulțumesc atât pentru recenzie cat și pentru vizită ! Pupici .💋

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

📌Locuri disponibile începând cu ora 17:00!❣️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

📌Disponibilă 19:30- 21:00! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața !🎄🎁

️Maine este ultima zi disponibilă !

Astăzi disponibila pentru programări în intervalul:

📌09:00-11:00

📌15:00-22:00

Pentru programări în scris  pe Whats App ( nu răspund telefonic):💋  0749479618 

IMG_9323.jpeg

• Inimioara 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

📌Locuri disponibile începând cu 17:30!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună dimineața !🤗

Ultima zi disponibilă din acest an !🤗🎁🎄

Disponibila pentru programări până la ora 21:00!

Pentru programări în scris  pe Whats App ( nu răspund telefonic):💋  0749479618 

Weekend minunat vă doresc !💋

IMG_9374.jpeg

• Inimioara 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

️Pentru astăzi mai am câteva ore disponibile . 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🎄🎁🍾🥂Va doresc Sarbatori cat mai linistite și fericite langa persoanele dragi voua ! Un an cat mai bun mai bogat din toate punctele de vedere !! 🍾🎄🍾

‼️INDISPONIBILĂ!‼️

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...