amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2014 Am fost uimita sa aflu la un moment dat ca o femeie a fost in stare sa propuna discount clientilor ca sa comenteze negativ despre mine pe diverse site-uri... Nu ne cunoastem, nu am vorbit niciodata, dar stiu exact cine este... Expesia a fost de genul "cineva te uraste mult si vrea sa-ti faca rau"... Pe langa reclama negativa, cica ar fi vrut sa faca mai mult... ce, nici nu m-a interesat! Totul cica se rezuma la concurenta! Sa nu credeti ca scriu de frica, eu nu stiu ce inseamna asta. Ce nu inteleg, este de ce o femeie, cu care nu am avut nimic niciodata, s-a gandit sa faca "pe dracu-n patru" ca sa-mi faca reclama prosta... Si nu numai mie... Oare asta ii asigura mai multa clientela?
rsr Reputație: 284 Postat Martie 24, 2014 Oras:unde vrea muschiu' meu! Oras:unde vrea muschiu' meu! Postat Martie 24, 2014 "Nu ne cunoastem, nu am vorbit niciodata, dar stiu exact cine este..." si ne spui si noua? 2
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 24, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Martie 24, 2014 name and shame,be the women with balls
roberto Reputație: 4138 Postat Martie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2014 "Nu ne cunoastem, nu am vorbit niciodata, dar stiu exact cine este..." si ne spui si noua?Good point! Macar sa stiu sa nu ma duc la ea. E buna?
JackBlack Reputație: 1026 Postat Martie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 24, 2014 Daca nu dai si un nume nu are nici un rost discutia asta
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 24, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 24, 2014 Daaa....nu se poate arunca asa ceva fara sa dai si un nume. Lumea si-a pregatit furcile si tortele . http://img.pandawhale.com/84123-Monty-Python-burn-the-witch-gi-EzMU.gif http://31.media.tumblr.com/tumblr_melif5gGVQ1r7a2bao1_400.gif 1
Administrator pisicuts Reputație: 114612 Postat Martie 24, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 24, 2014 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Nu scrie aici, de fapt nicaieri cu numele ei...Pune pe altcineva sau se da un client...Si in plus face dominare...
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 24, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 24, 2014 Ia spune repede cine e. Mergem toti peste ea sa te razbunam ca doar esti de-a noastra. Cum isi permite o non-forumista sa faca de-astea cu tine? Lasa ca-i dam noi numa' catuse si bici la bagaboanta. Cu sculele ei 3 1
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Martie 24, 2014 Postat Martie 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tJtbMSjqDeU 1
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Am zis ca ma lamiriti... legat de intentii...Chiar vreti sa stiti cine e?Schimba ceva?
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Poftim:http://nimfomane.com/forum/topic/7463-0721311322/
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 24, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 24, 2014 Hmm... da..... scule are. Acuma hai cu dovezi
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 24, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Martie 24, 2014 Cand am vazut falusurile alea intinse pe jos,m-am intimidat ;are fata de vagaboanda rautacioasa,doar face dominare
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Hmm... da..... scule are. Acuma hai cu dovezi Am destule legat de atacuri...Am si de identificare...Dar nu pot posta convorbiri private... Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare...Care e ideea?Sunt printre multe altele... De ce in loc sa incerci sa ai succes... ai cauta sa ingropi pe altcineva?Oare asta iti aduce succes?
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 24, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 24, 2014 Hmm... da..... scule are. Acuma hai cu dovezi Ce dovezi bre? N-avem nevoie de asa ceva...pregatiti molotov-urile alea mai repede http://www.sheepses.ro/images/this%20is%20romania250.png
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 24, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 24, 2014 Ce dovezi bre? N-avem nevoie de asa ceva...pregatiti molotov-urile alea mai repede Cum poti sa fii atat de barbar cand e vorba de o doamna? Io propun sa-i punem cleme pe sfarcuri si-un buttplug infipt acolo unde trebuie. Apoi s-o tinem asa langa masa pana bem noi o lada de bere. Nu suna mai bine? L.E. Amada da berea, clar
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Ca sa vad asta, dau si 2 lazi!!!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 24, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 24, 2014 Ca sa vad asta, dau si 2 lazi!!! Da 3 lazi si te lasam sa scrii recenzie
-Marius- Reputație: 1430 Postat Martie 24, 2014 Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe Postat Martie 24, 2014 Harry, vad ca ai descoperit tainele in al face pe roman sa renunte (cel putin temporar) la violenta - ALCOOLUL . Felicitari . http://www.gifsu.com/gifs/2MPMXwvAt54-drunk-man-falls-down-gifsu.com.gif http://steelturman.typepad.com/photos/uncategorized/2007/09/23/drunk_beer_cocktails_bar_tavern_lou.gif
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Neinteresant...Daca mi-e sila de cineva... nici nu vreau sa ma gandesc...Daca vreau sa ma razbun, pot, o plimb peste tot, face outcall...Dar nu-mi sta in caracter.Bere meritati oricum pentru reactiile pe care le-am vazut...
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 24, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 24, 2014 Harry, vad ca ai descoperit tainele in al face pe roman sa renunte (cel putin temporar) la violenta - ALCOOLUL . Felicitari . Berea era impotriva plictiseliii!!! Ne saturam si noi s-o tot vedem pe aia cum se stramba, mai bem o bere, mai povestim, ii mai ardem cate-o nuia peste poponeata,,, si uite-asa combinam utilul cu placutul.
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 24, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 24, 2014 Si totusi, un raspuns?Hai sa spunem ca o ingroapa pe una...Raman atatea!!!Care este ideea?Sa le ingroape pe toate?Sau e psihopata?
xoxo Reputație: 718 Postat Martie 24, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 24, 2014 haideti pe chat!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum