Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

"STAPANA reala real mistress, offer domination, bdsm, fisting, toilet domination, cbt, etc. foreigners exclusively, or if we know.if you are a real slave, just call me or send me a sms. only at the hotel or you; 03 Aug 11:00

 

0721.311.322

Bucuresti

 

email: [email protected] "

 

Am sunat acum cateva luni si a zis ca nu mai lucreaza deloc. Acum vad anuntul pe AT si ca lucreaza numai cu straini ("foreigners exclusively"). A fost cineva roman la ea? Poate mai lucreaza doar cu clientii fideli.... Cine a fost poate sa ne prezinte o recenzie detaliata? Mie mi sa parut foarte ciudata la telefon si foarte stresata si nervoasa.

post-22653-0-56855900-1344062454_thumb.jpg

post-22653-0-38107900-1344062462_thumb.jpg

post-22653-0-04005300-1344062469_thumb.jpg

post-22653-0-86254800-1344062475_thumb.jpg

post-22653-0-27664800-1344062483_thumb.jpg

post-22653-0-17949700-1344062491_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale

O stiu pe tipa de pe vremea cand avea "sediul" la Timpuri Noi, vis-a-vis de Titu Maiorescu.

Tipa este de mult in piata.

Vorbeste foarte mult, se lauda cu ce clienti are ea (nu da nume sau informatii care sa tradeze confidentialitatea) si face rau pe desteapta si a tot stiutoarea.

Face cam de toate si are experienta. Nu face insa sex.

Carnea pe ea este cam moale. Are un foarte pronuntat strabism.

De asemenea se arunca rau de tot la bani. Trebuie sa negociezi cu ea.

Chestia cu "doar straini" este vax albina. Traducerea este "doar multi bani", ca sa lucreze cat mai putin.

Daca ii spui ca ai mai fost la ea si ii arunci un detaliu cu perioada si zona, tine ok.

Eu i-am spus ca am mai fost si cand m-a vazut imi spunea cat este de incantata ca ma revede, ca isi aduce aminte de mine si ca nu m-a mai vazut de mult timp. Ba a inceput si cu intrebari de genul: Ce ai mai facut, de atunci...

 

Ideea este ca acum prefera sa mearga la client - economie la chirie.

Cred si ca nu prea s-a mai dus lumea la ea. La telefon face pe dura si devine respingatoare.

Experienta = 7.5

Fizic = 7

Curatenie corporala = 9

 

Daca ai rabdare, este o experienta bunicica.

 

Bafta

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator AmonSchneider
Reputație: 0

Are dreptate @gilfrolo - am fost si eu acum 3 ani la ea, am avut o discutie cu ea inainte si vreau sa zic ca a fost o experienta foarte placuta. Atunci imi amintesc ca a fost dispusa sa-mi faca un sex oral scurt si a acceptat si penetrare, habar n-am, poate am fost genul ei si m-am comportat civilizat. Ideea este ca am sunat-o anul trecut si parea speriata la telefon, nu-si amintea de mine si apoi nu mi-a raspuns.

Link spre comentariu

Si eu am fost la Cristina (asa isi spunea) in noiembrie 2011, pe la TImpuri noi - eu zic ca pozele afisate mai sus sunt din locatia respectiva. A fost o experienta placuta, am platit 150 ron pentru o finalizare, am facut doar oral reciproc si m-a pus sa-i fac masaj... Mi s-a parut OK, dar cand am sunat-o din nou mi-a spus ca-si ia pauza pana in vara... am sunat-o din nou cand i-am vazut anuntul si mi-a spus ca doar la hotel sau la client, deci nu-si mai inchiriaza locatie..

Parerea mea ca daca ar avea un loc de intalnire ar fi una dintre tipele la care merita sa revii...

Link spre comentariu

I contacted her today for information.

she told me a price of 200 EURO !! For 2 hours (assplay,strapon etc)

 

maybe because i am a foreigner.

 

Still 450 lei per hour is 3 times more than what i read else where on this forum or on the internet.

 

not fair!

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Stand o perioada in Bucuresti,cu munca, si avand o inclinatie spre dominare soft, am zis sa experimentez ceva mai deosebit. Zis si facut, am luat AT la puricat si am ales anuntul domnisoarei. Am contactat-o initial pe messenger (pe ID-ul din primul post),  unde mi s-a parut destul de volubila si amabila, raspunzandu-mi cu rabdare la toate intrebarile si oferind toate detaliile cerute.

Am stabilit astfel o intalnire pe a doua seara, singura conditie pusa de ea fiind sa merg sa o iau cu taxi sau masina, nedorind sa vina direct la hotel, fara sa ma vada inainte. Are locatie, dar din spusele ei o foloseste doar cu clientii mai vechi. Oricum, eu preferam outcall, simtindu-ma mult mai ok la hotelul unde eram cazat, decat intr-o locatie necunoscuta.

 

A doua seara am sunat-o si dupa cum ne-am inteles, am luat un taxi si am mers dupa ea (Fizicienilor). Ajuns la adresa indicata am coborat din taxi si in cateva minute a aparut, m-a inspectat rapid, a zis ca e ok, ne-am urcat in taxi si am pornit spre hotel. De remarcat ca o rugasem la telefon sa se imbrace cat mai comun, blugi , fara chestii kinky, sa nu sara in ochi si s-a conformat intocmai,

 

Am ajuns in camera, inaintea actiunii propriu-zise am baut un pahar de suc, am povestit vrute si nevrute, e destul de vorbareata si amabila, desi in anumite momente ale discutiei "o ia putin pe aratura", spunand chestii destul de ilogice sau contradictorii, dar, sincer, nu am fost prea atent la povesti, nu pentru asta o contactasem.

 

Dupa cele cateva minute de acomodare si-a intrat in rol si pot spune ca am fost placut impresionat. Nu am sa dau foarte multe detalii despre actiunea propriu-zisa, e vorba de dominare soft, fara instrumente sau alte chestii mai hard, am sa spun doar ca se vede ca are experienta in domeniu, a mai facut, stie sa se comporte ca o domina adevarata, simte imediat cand ceva iti place in mod deosebit si insista pe acel lucru. Nu se grabeste, e atenta la tine si la reactiile tale, iar telefonul l-a pus pe silent si in poseta imediat ce a intrat in camera. Nu e genul care sa se tranteasca pe pat si sa te puna sa-i faci masaj, intelegand prin asta ca te domina, e genul de domina activa, se implica, se misca, iti vorbeste..in fine, per total eu zic ca ofera o experienta foarte ok pentru cei carora le place sa fie dominati. Din cate am inteles din anunt precum si din discutiile avute cu ea, ofera o gama larga de servicii, nu doar dominare soft, cum am ales eu ci si dominare hard cu instrumente, uro, penetrare, etc., servicii de care am intrebat doar informativ, nefiind interesat. La un moment dat mi-a dat de inteles ca pentru un bonus ofera si servicii mai complete, O+N, insa am zis pas, nu era ceea ce-mi doream.

 

Aspect fizic - arata ca in poze, corp ok, sanii medii, cam lasati, la fata draguta, nu e o frumusete dar in nici un caz urata, foarte curata - 7

Locatie - outcall

Prestatie - Pentru dominare soft 9, altceva nu am incercat

Halatul : 400 lei, door to door 2h si 20 min.

 

In concluzie, o recomand pentru cei care isi doresc o domina cu experienta, facand exceptie de conversatia initiala, cam dezlanata, restul a fost foarte ok, exact cum imi doream, odata ce a intrat in rol.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...