awokeone10 Reputație: 8961 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 12, 2024 Acum 6 ore, Erika1995 a spus: Bună dimineața dragi mei ! 😊 Eu sunt Anastasia . Am 25 de ani , 1.65 cm , 51 kg , păr lung brunet , buze dulci subtiri , 😉 talie de viespie ! 😊😘 . Sunt o fire comunicativă , drăguță , prietenoasă si cu mult bun simț . Ceia ce mi-ar face mare plăcere să primesc si eu de la voi . De mâine sunt pentru prima oară in orașul vostru si imi doresc din suflet să petrec momente frumoase alături de voi si să mă reintorc mereu cu plăcere . 🥰 Sper din suflet sa va las o impresie buna si frumoasa iar dupa intalnirea noastra sa plecati cu zambetu pe buze . Va pup si va îmbrățișez NU VOI LUA PROGRAMARI INAINTE PANA NU VOI AJUNGE LA VOI ! Maine voi reveni cu toate detaliile despre locație și serviciile mele Va pup ! 😘 Te asteptam cu interes si cu ele aproape sculate!😁 Dar este Anastasia sau Erika? 3 1
awokeone10 Reputație: 8961 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 12, 2024 Din calcule imi da ca ai 29 de ani,dupa nick-name 2 1
Membru Premium aibelito Reputație: 3658 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Octombrie 12, 2024 6 bucilescelmaifaincur
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 12, 2024 Acum 36 minute, awokeone10 a spus: Te asteptam cu interes si cu ele aproape sculate!😁 Dar este Anastasia sau Erika? 😄 Ma bucur și frumoasa primire ! Îmi poți spune cum îți place ție mai mult 😉 2
awokeone10 Reputație: 8961 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 12, 2024 Acum 2 ore, Erika1995 a spus: 😄 Ma bucur și frumoasa primire ! Îmi poți spune cum îți place ție mai mult 😉 In cazul asta te astept! 2
dydy.v.1.1 Reputație: 3972 Postat Octombrie 12, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 12, 2024 Acum 3 ore, Erika1995 a spus: 😄 Ma bucur și frumoasa primire ! Îmi poți spune cum îți place ție mai mult 😉 Anastasia.. cu Erica avem sechele 😊😬 2 1
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 13, 2024 Buna dragi mei. 😊Am ajuns in orașul vostru si voi fi disponibila de la ora 16:30 pana la 22:00 ! Locatia mea este in PIATA VICTORIEI nr 5 Bl B 😋 Va astept cu drag si ma voi bucura de prezenta voastra pt a petrece impreuna momente frumoase si sa ne lasam unu altuia o experienta placuta si de ,,bun gust,, ! 🥰😘 🩷 Serviciile mele : ✅️Oral neprotejat ✅️ Sex în diferite poziții ( DOAR PROTEJAT !!!! )) ✅️ Finalizare corporala ✅️ Anilingus ✅️ Cunilingus ✅️ Masaj ✅️ Dus împreună ✅️ Săruturi ✅️Saruturi corporale Extra Servicii : ✅️ CIM = 50 ✅️ COF= 50 🩷Servicii care nu le prestez: ❌️ Sex Anal ❌️Sex Neprotejat ❌️ Nu accept persoane cu mărimi mari , bile sau accesorii ❌️ Persoane în stare de ebrietate ❌️ Nu fac. Hard ✳️ 30 min ( 1 Finalizare ) = 200 lei ☺️ ✳️60 min ( 2 Finalizări ) = 350 lei 😊 🎀 Programările : Se fac Telefonic sau prin WhatsApp la nr de telefon 0738462188 si trebuiesc confirmate🙏 5
MARIAN.Sbk Reputație: 23 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 13, 2024 Bun venit in Ploiesti și sper să rămâi....mai mult la noi in zonă!!😎😛 1
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 13, 2024 Acum 8 ore, MARIAN.Sbk a spus: Bun venit in Ploiesti și sper să rămâi....mai mult la noi in zonă!!😎😛 Multumesc frumos ! Cu mare drag 🥰 dar miercuri va fi ultima zi din păcate. Sper pana atunci sa întâlnesc cât mai mulți domni drăguți 😊 1
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 14, 2024 Bună dimineața 😘 4
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 15, 2024 Bună dragi mei ! Va doresc o zi frumoasa 😘 și va aștept cu drag ! 2
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 16, 2024 Bună dragilor 😊! Astăzi va fi ultima mea zi la voi și pot spune ca pana im momentul de fata am întâlnit doar Domni foarte drăguți cu bun simt și foare prietenosi. 🥰 Mai sunt astăzi disponibila doar pana la orele 21 : 00 . Va pup si va aștept cu drag 🥰😘 1 3
Caluu Reputație: -35 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Pussyland Oras:Pussyland Postat Octombrie 16, 2024 Am fost aseară la domnișoara luat o oră , intru în apartament (conversația și restul detaliilor pe wap) mă aștepta după ușă o gagica slim la 1.65/1.70 simpatică drăguță ca aspect sâni mici ,fund măricel ,ceva tatuaje mici cer la dus ,baia nu cu de toate dar merge ,apa se încălzește greu sau urcă greu abia după câteva minute bune poți face un duș cald ,apa de gură etc Ne întindem pe pat ,ne pupăm pe gură doar fk și atât fără limbă ,începe un oral bunicel 2-3 minute oricum bobiță era tanc și începem la normal schimbat 2 poziții și finalizat pe corp a doua fin a întârziat să apară cu toate ca bobiță era tare ca fierul nu mai simțeam ca o să termin în câteva minute poate o oră și note domnișoara arată bine oral nep 8 fără atenție la 00 np 9 + anal nu face gfe +fk 8 per total mi-a plăcut de ea poate la o a doua întâlnire va fii mai deschisă ,achitat o oră 350 de miei spor la păsă 2 2
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 16, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 16, 2024 Acum 5 minute, Caluu a spus: Am fost aseară la domnișoara luat o oră , intru în apartament (conversația și restul detaliilor pe wap) mă aștepta după ușă o gagica slim la 1.65/1.70 simpatică drăguță ca aspect sâni mici ,fund măricel ,ceva tatuaje mici cer la dus ,baia nu cu de toate dar merge ,apa se încălzește greu sau urcă greu abia după câteva minute bune poți face un duș cald ,apa de gură etc Ne întindem pe pat ,ne pupăm pe gură doar fk și atât fără limbă ,începe un oral bunicel 2-3 minute oricum bobiță era tanc și începem la normal schimbat 2 poziții și finalizat pe corp a doua fin a întârziat să apară cu toate ca bobiță era tare ca fierul nu mai simțeam ca o să termin în câteva minute poate o oră și note domnișoara arată bine oral nep 8 fără atenție la 00 np 9 + anal nu face gfe +fk 8 per total mi-a plăcut de ea poate la o a doua întâlnire va fii mai deschisă ,achitat o oră 350 de miei spor la păsă Mulțumesc frumos 😘 ma bucur ca ti-am plăcut. Data viitoare voi fi mai comunicativă. 🙈Te pup și îți doresc toate cele bune 🥰
Erika1995 Reputație: 79 Postat Octombrie 17, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Octombrie 17, 2024 Bună dragi mei vizita mea la Ploiești sa încheiat va mulțumesc frumos cel.ce m-ati vizitat sa ne revedem.cu bine 😘🧡 🥰Indisponibila 🥰
Mrwarrior Reputație: 398 Postat Octombrie 17, 2024 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Octombrie 17, 2024 Am fost și eu pe la ea în una din zilele când a fost la noi. M-am programat pe wathapp, programare ce a fost respectată. Aspect: cam ce se vede în alea una, două poze postate, sâni micuți. Atitudine: este politicoasă, dar cam atât fără mare interacțiune, mai mult stresată de condițiile din apartament. Acum nu știu dacă asta a și influențat prestația ei. ON: așa făcut cât să se trezească, când a simțit că e în poziția drepți, m-a întrebat ce poziție prefer. NP: Am schimbat vreo două pozitii, dar folosește cam mult lubrifiant cea ce face să nu mai simți mare lucru. GFE: Nici nu intra în discutie așa ceva. Amenda a fost 200 leuți. Eu nu cred că am să mai revin( sper să fi avut o prestație slabă datorită apartamentului și nu asta să îi fie nivelul). 1 1 1 1
oantaimdil Reputație: 13 Postat Octombrie 18, 2024 Postat Octombrie 18, 2024 De acord cu Mrwarrior, experienta identica. 1
vrajeala Reputație: 73 Postat Octombrie 20, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 20, 2024 La 17.10.2024 la 21:56, Mrwarrior a spus: Am fost și eu pe la ea în una din zilele când a fost la noi. M-am programat pe wathapp, programare ce a fost respectată. Aspect: cam ce se vede în alea una, două poze postate, sâni micuți. Atitudine: este politicoasă, dar cam atât fără mare interacțiune, mai mult stresată de condițiile din apartament. Acum nu știu dacă asta a și influențat prestația ei. ON: așa făcut cât să se trezească, când a simțit că e în poziția drepți, m-a întrebat ce poziție prefer. NP: Am schimbat vreo două pozitii, dar folosește cam mult lubrifiant cea ce face să nu mai simți mare lucru. GFE: Nici nu intra în discutie așa ceva. Amenda a fost 200 leuți. Eu nu cred că am să mai revin( sper să fi avut o prestație slabă datorită apartamentului și nu asta să îi fie nivelul). Ba asta este este nivelul…experiența mea cu ea a fost identică 😄.Nu mai fac o recenzie ca la fel ca a ta ar suna,singura diferență poate ca sânii nu sunt mici ci inexistenți.Este o tipă amabilă cu bun simț ,drăguță la față…și cam atât… Spor să aveți!! 1
man@work Reputație: -2094 Postat Octombrie 20, 2024 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 20, 2024 On 10/12/2024 at 4:03 PM, Erika1995 said: 😄 Ma bucur și frumoasa primire ! Îmi poți spune cum îți place ție mai mult 😉 PE LA SPATEEEEE ! SE STIEEEEEE acum lasand gluma .. sa deschizi topic si sa-l intitulezi "indisponibila" din prima, e cam cum ai citi Petre Tutea "aflarea-n treba la romani"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum