p3rvert Reputație: 30 Postat Februarie 7 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 7 Nu fix asta e un avantaj al forumului totusi? Ca folosim termeni general acceptati, ca sa stii la ce sa te astepti? Nu cred ca fac vreun bine relativizarile cu "pentru mine GFE inseamna X", "pentru mine inseamna Y". Cu toate ca am ras la ultima postare, dar fie ca e cu cineva acolo prezent, fie pe forum, tot ajuta feedback-ul, nu de asta suntem aici 99% din timp?
alex Reputație: 591 Postat Februarie 7 Postat Februarie 7 Ne filmam si postam aici pentru aprobare, daca a fost GFE sau nu, inainte sa scriem recenzie. Eventual la FK, sa primim aprobare ce % a intrat limba in gura, pentru ne aproba Criticul sa scriem ca a fost. Ne-ar ajuta acesti 2 parametri: % din limba si durata FK pentru a fi ceva valid. 1 1
alex Reputație: 591 Postat Februarie 7 Postat Februarie 7 Când ajung acasă, animalul de companie (pisica) imi dă pupici. Dar nu e tandră, nu îmbrățișează sau ceva. Se pune că are GFE? 1
Membru Premium aibelito Reputație: 4176 Postat Februarie 7 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Februarie 7 Acum 9 minute, alex a spus: Când ajung acasă, animalul de companie (pisica) imi dă pupici. Dar nu e tandră, nu îmbrățișează sau ceva. Se pune că are GFE? Eu zic sa nu luam in deradere demersul colegului nostru (mai taios) Coleric. - care contrar parerii unui moderator, a determinat pana acum fetele sa-si scimbe lista de servicii prin insistentele si limbajul sau.. El incearca sa impuna un standard, ca fetele sa nu-si puna in servicii decat strict ce ofera. 👍 Doar ca, GFE e cel mai subiectiv aspect pe care-l notam la fete. Doar eu ca vizitator pot stabili care-i nivelul acestuia. Oralul il pot considera tehnic - te priveste, il face adanc, are grija de oo, face CIM, etc. - poti diminua nota in f. de aceste aspecte. Normalul tot asa, accepta orice pozitie, se implica, face 8-uri, te trage in ea, geme, mimeaza orgasmul, etc. Oricum sunt subiective parerile noastre, ca avem simtiri si asteptari diferite. GFE - exista si fara FK, doar ca nu-i de 10, poate sa faca fata 20 chestii diferite care tin de asta, fara sa-mi cerceteze dantura cu limba. FK e cireasa de pe tort, cu el GFE e complet. Nu pot sa spun ca o fata nu ofera GFE daca ea, chiar in lipsa FK, ma strange in brate, ma saruta pe gat, pe piept, da cu limba pe...ce gaseste pe-acolo, se freaca de mine, imi gafaie in ureche...etc. 5 bucilescelmaifaincur
Membru Premium baron58 Reputație: 26672 Postat Februarie 9 Oras:Iasi Oras:Iasi Membru Premium Postat Februarie 9 La 07.02.2025 la 18:28, aibelito a spus: Eu zic sa nu luam in deradere demersul colegului nostru (mai taios) Coleric. - care contrar parerii unui moderator, a determinat pana acum fetele sa-si scimbe lista de servicii prin insistentele si limbajul sau.. El incearca sa impuna un standard, ca fetele sa nu-si puna in servicii decat strict ce ofera. 👍 Doar ca, GFE e cel mai subiectiv aspect pe care-l notam la fete. Doar eu ca vizitator pot stabili care-i nivelul acestuia. Oralul il pot considera tehnic - te priveste, il face adanc, are grija de oo, face CIM, etc. - poti diminua nota in f. de aceste aspecte. Normalul tot asa, accepta orice pozitie, se implica, face 8-uri, te trage in ea, geme, mimeaza orgasmul, etc. Oricum sunt subiective parerile noastre, ca avem simtiri si asteptari diferite. GFE - exista si fara FK, doar ca nu-i de 10, poate sa faca fata 20 chestii diferite care tin de asta, fara sa-mi cerceteze dantura cu limba. FK e cireasa de pe tort, cu el GFE e complet. Nu pot sa spun ca o fata nu ofera GFE daca ea, chiar in lipsa FK, ma strange in brate, ma saruta pe gat, pe piept, da cu limba pe...ce gaseste pe-acolo, se freaca de mine, imi gafaie in ureche...etc. Sunt și eu de aceași părere. Da, este perfect adevărat că am întâlni și eu fete cu un GFE aproape perfect, chiar dacă nu ofereau FK. Dar, da, este un dar, chiar dacă am notat de câteva ori cu 10 sau 9:50, am specificat că dacă ar fi fost FK, care într-adevăr este cireașa de pe tort, ar fi fost un GFE de 20. De-a lungul timpului am vizitat multe femei de pe forum ( aproape pe toate cele cu servicii deosebite, mult peste 100) și multe de pe Public24, dar foarte rar am întâlnit astfel de situații. Tot la fel de adevărat este că existența FK nu implică neapărat un GFE de calitate (cum multe femei consideră acest lucru greșit). Ai punctat foarte corect că GFE-ul este cel mai subiectiv aspect. Mulți dintre cei care (departe de mine gândul de a generaliza) care susțin că FK-ul nu este aproape obligatoriu pentru un GFE reușit, nu au vizitat fetele care oferă pe bune un GFE de calitate. PS:Sunt perfect de acord cu colegul@Criticul, multe, ca să nu spun majoritatea, fetelor, pun în lista de servicii GFE, fără FK, doar pentru a atrage clienții. Dar, la fel de adevărat este că unii dintre ei(chiar foarte mulți) nici nu pun preț pe acest aspect. 1 Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu despre noi. Ele ne spun cine suntem. Ne definesc. Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum