Sari la conținut

Erika 0734481990

adyadyyy

Postări Recomandate

Postat

Salutare! 

Am vizitat-o și eu recent pe Erika (n.b. au fost atatea Erici în orasul asta ca deja devine confusing) si am zis sa las niste impresii aici:

Locație: centrala (+ centrala proprie 😆) , curata, patul bun, primit prosop curat; nimic de reproșat aici

Aspect: fata arata foarte bine: ochi frumoși, piele fina (mi-a amintit puțin de Karla 😢), sâni mari (siliconati, dar nu tari, numai buni de joacă; e permisiva, te lasa sa te joci în voie), fund mare, carnea tare; nici la capitolul igiena nu am nimic de reprosat

ON: a fost ok, lent, cu cateva încercări de deep. Dar parca am simțit o oareșice stângacie (si niste dinti) care m-a făcut sa cred ca nu ii place neapărat asa ca am oprit-o destul de repede 

NP: nici aici nu a fost neapărat rău, accepta poziții, nu comentează la ritm sau intensitate. Dar iarăși parca ceva nu a funcționat între noi. Sunetele pe care le scoate parca nu se potrivesc cu mimica; ceva părea forțat acolo. Mai are de lucrat la capitolul actorie. 

Atitudine: a fost amabila, nu m-a grăbit dar clar nu a fost chimie între noi. Nu știu daca m-am dus eu cu așteptări prea mari din recenziile anterioare, sau am prins-o într-o zi mai proasta, sau poate e mai la început... Oricum nu am reușit sa depășesc acea bariera si sa ma simt relaxat langa ea (*nici ea la rândul ei nu parea relaxata, nu stiu daca am făcut eu ceva greșit...). Pentru mine nu se încadrează la capitolul GFE/love. 

De revenit: nu m-a convins😟; la acelasi preț per fin ma duc la Denisa de la top si acopăr si transportul pana la București (si acolo ma mai joc si cu mâța🤣

Spor! 

• Like 3
  • Inimioara 1
Postat

Am revizitato  acum pe  Erika  ,a revenit în Ploiesti   ,locatia fiind aceasi i centru   ,ap curat   baie dotata cu  tot ce este necesar  pentru a face dus   .serviciile  sunt  foarte  ok .oral  protejat   bine executat   , normal  protejat  am  schimbat  vreo 3 poziti  fata se implica geme ușor  se misca bine  ,  finalizat în balonas  în poziția misionar    ca si timp undeva  la 20 de minute  ,nu ma grăbit  nu este pe graba  este o fata  foarte comunicativa   de treaba , achitat  200 ron  este de revenit oricind  este libera   am inteles ca sta pina duminica in Ploiesti . 

• Like 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat

Salutări! Am fost pe la Erica acum câteva zile. Am luat legătura cu ea pe wathapp, am întrebat de "meniu" pt că nu e foarte clar aici ce oferă și care sunt prețurile, am primit și vreo 2 poze de confirmare cea ce m a convins să o vizitez.

Am reușit o programare la ora dorită, respectată fiind.

ASPECT: este o fată pe gustul meu, arată bine, îngrijită, ușor parfumată, bronzată la solar, corp tonifiat numai bun, sânii siliconati dar nu stau ca mingiile în sus cea ce le da un aspect natural dar am înțeles că vrea să facă un upgrade!

OP: Așa mi a prezentat meniu de la telefon, nici nu am întrebat dacă face fără, are o tehnică interesantă se joacă cu limba, probabil dacă era neprotejat era foarte bine.

NP: Se implică în acțiune cu schimbări de ritm, în lot foarte bine, m a terminat repede.

ATITUDINE: se face plăcută, vorbește strictul necesar dar se simte în atmosferă pt ce ești acolo. Nu poare fi vorba de gfe, cel puțin cu mine.

Este o fată de vizitat datorită aspectului aș spune că este un "trofeu de bifat". Eu cred că am să mai merg, pt mine este important și aspectul, dacă căutați cine stie ce servicii nu știu ce să zic.

Prețurile pe care mi le a spus sunt: 200 cu 400 ora, totul protejat. Baftă să aveți și întâlniri cât mai reușite!

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat

Știe cineva  ceva de Erika  cind am vizitato miercuri  imi spunea  ca o pot găsi pina duminica   ,am vrut sa o vizitez  astazi dar  se pare ca a plecat   ,dacă a fost cineva recent  poate  știe ceva   chiar îmi pare rău sa fi plecat  din Ploiesti  .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...