Sari la conținut

Fete la strada Ramnicu Valcea

Postări Recomandate

Postat
La 06.03.2025 la 0:00, guy6700 a spus:

Nu ăsta e topicul pe care scriam  mai demult, dar fiindcă unii mai căutam ce mai e nou (si mai ieftin) la stradă, am observat că pe Dem Radulescu, acolo la drumul forestier, vine de ceva vreme o tinerică blondă. E destul de ok, igiena buna (servetele desigur), prestează oral si normal protejat (nu am întrebat de neprotejat) 50 OP, 70 NP si 100 combinat. Grăbiți vă că nu stiu daca va fi mult timp... Baftă celor cu mașină si chef de nebunii la pădure. 

Salut, eu cred ca vorbesti de blonda de la comdivers, aia care dupa ce faci tot bulevardul mergi la stanga spre Faurecia si sta pe piatra aia. Daca nu e aia, poti sa ne descri cum e? Marime sani, fund, daca e slabuta, grasa, inaltime etc? Unde zici mai exact ca sta? Pe mijlocul bulevardului unde mai stau si restul? 

Reputație: 204
  • Oras:Lisbon
Postat
Acum 21 minute, andreidin123 a spus:

Salut, eu cred ca vorbesti de blonda de la comdivers, aia care dupa ce faci tot bulevardul mergi la stanga spre Faurecia si sta pe piatra aia. Daca nu e aia, poti sa ne descri cum e? Marime sani, fund, daca e slabuta, grasa, inaltime etc? Unde zici mai exact ca sta? Pe mijlocul bulevardului unde mai stau si restul? 

Nu, nu vorbesc de cea de la ComDivers. De ea nici nu știu dacă mai e pe zonă, poate la primăvară. Am zis de cea de pe Dem, că e mai scundă, nu e grasă, blonduță si cam atât. Apropos, eu nu confirm  "tinerica" din nord, la annabella, cel puțin ultima data acolo am gasit o blondă mai bătrână stirbă si cam expirată. (Si eu gata, cam atât cu stirile de pe stradă că uite ne reclamă userii că mergem la nespălate pe traseu, n-avem minte si bani de fetele curate ca florile de primăvară. Get a fux$ing life, mwrons..)

• Like 1
Postat
Acum 54 minute, guy6700 a spus:

Nu, nu vorbesc de cea de la ComDivers. De ea nici nu știu dacă mai e pe zonă, poate la primăvară. Am zis de cea de pe Dem, că e mai scundă, nu e grasă, blonduță si cam atât. Apropos, eu nu confirm  "tinerica" din nord, la annabella, cel puțin ultima data acolo am gasit o blondă mai bătrână stirbă si cam expirată. (Si eu gata, cam atât cu stirile de pe stradă că uite ne reclamă userii că mergem la nespălate pe traseu, n-avem minte si bani de fetele curate ca florile de primăvară. Get a fux$ing life, mwrons..)

Nu iti mai bate capul cu cei care comenteaza aiurea ca sa se afle in treaba, fiecare are dreptul de a alege unde sa mearga si . Poate sa fie nespalata si de 3 ani si cu tiate bolile de a la z, fiecare are propria alegere si propriul discernamant si . Cui nu ii convine sa nu comenteze si sa fuga pe alte topice, topicul asta este creat exclusiv pentru asa ceva. Nu se cheama “judeca daca nu ai ce face”, ci “fete la strada”, despre ce sa vorbim daca nu despre ele??

• Like 1
Postat

O sa trec si eu azi . E ceva bun la strada? Daca exista pe unde sta fetele la Valcea?

Reputație: 204
Postat

Ai scris cam târziu. Când stii ca vrei ceva pe VL întrebi cu o zi înainte. În general  Dem Rădulescu ce mai e "populat" (orele 11-15) dar fetele sunt  cam uzate moral si nu numai. Seara, dupa ora 19-20 mai e si in nord pe DN7 dupa Annabella, la tiruri, ceva... 

Reputație: -8
  • Oras:Sibiu
Postat

Hey...nimic nou "la stradă" pentru o descărcare rapidă? Aseară având chef să dau o mwie puternic dezvoltată ...n-am găsit nimic....in jurul orei 21:00 bătea vântul și pe variantă și la izvor și după Anabella .... slăbuț rău la noi..pe bulevard zic passs😀 !

• Like 1
Postat
Acum 19 ore, Sex_boy a spus:

Hey...nimic nou "la stradă" pentru o descărcare rapidă? Aseară având chef să dau o mwie puternic dezvoltată ...n-am găsit nimic....in jurul orei 21:00 bătea vântul și pe variantă și la izvor și după Anabella .... slăbuț rău la noi..pe bulevard zic passs😀 !

Bate vantul kolega, este jale, nimic, praf totul… as prefera sa merg putin spre alt oras doar ca sa gasesc ceva mai ok dar nu cred ca exista solutii

Postat
8 hours ago, andreidin123 said:

Bate vantul kolega, este jale, nimic, praf totul… as prefera sa merg putin spre alt oras doar ca sa gasesc ceva mai ok dar nu cred ca exista solutii

Parca mai era ceca spre Brezoi prin parcarile de tiruri?

• Like 1
Postat
Acum 14 ore, Joerogan a spus:

Parca mai era ceca spre Brezoi prin parcarile de tiruri?

Da, dar nu am vazut una sa arate ok..

Reputație: 17
  • Oras:București, România
Postat

Băieții, am văzut ieri o tipă cu picioare lungi, înaltă în parcare la Hans, îmbracată în ceva roz, părea bună capra, am trecut în viteză și n-am putut oprii, era undeva în jur ora 20 așa, puteți confirma voi care suneți din zonă?

Reputație: -8
Postat
1 oră în urmă, Knowing a spus:

Băieții, am văzut ieri o tipă cu picioare lungi, înaltă în parcare la Hans, îmbracată în ceva roz, părea bună capra, am trecut în viteză și n-am putut oprii, era undeva în jur ora 20 așa, puteți confirma voi care suneți din zonă?

Posibil sa fie bruneta care stătea în parcare la Anabella până să ieși de pe variantă spre Sibiu.  Destul de ok că prestație... O fi revenit la Hans probabil...

Postat
Acum 30 minute, Sex_boy a spus:

Posibil sa fie bruneta care stătea în parcare la Anabella până să ieși de pe variantă spre Sibiu.  Destul de ok că prestație... O fi revenit la Hans probabil...

Nu, nu, nu este ea, era și ea la locul ei vis a vis de cimitir

• Oras:VL
Postat

2 fete acum pe varianta spre Sibiu zona Annabella. O blonda si o bruneta. 

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 612
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Sunt fete undeva în timpul zilei? Fără să intru în oraș? Fac drumul București-Sibiu și este vreuna pe undeva pe drum, e deja cald?

Postat
La 03.06.2025 la 21:56, shogunu a spus:

Cum aratau? 

Postat
La 03.06.2025 la 21:56, shogunu a spus:

Chiar în ziua aceea am oprit la Anabella, cu gândul să-i dau o pedală la fata care e zilnic acolo(bruneta), când colo, apare și blonda lângă ea, cu niște tatuaje, piersing în limbă, cred că și-n sfârcuri avea, nu mai țin minte😅, bună de pulă, ea spunea că nu stă mult, câteva zile și pleacă înapoi în Olanda, cerea 100 una din ele și 150 combinat, am urcat-o sus la cabină, s-a dezbrăcat complet fără să-i cer eu, ceva diferit pentru stradă, dar pentru mine a meritat, cam piperat pentru zona aia la stradă, dar aia e, voiam să încerc, a doua zi când m-am întors, am văzut-o pe zi la o parcare de pământ cum urci pe 2 benzi spre Hans, probabil tot ea era și în seara aia când am întrebat de tipa aia pe care o văzusem la Hans în parcare. Vedeți și voi dacă o mai vedeți și spuneți, voiam să-i cer nr. de tel, dar nu mi la dat pe motivul că nu stă în țară.

• Mersi 3
Postat
Acum 22 ore, Knowing a spus:

Chiar în ziua aceea am oprit la Anabella, cu gândul să-i dau o pedală la fata care e zilnic acolo(bruneta), când colo, apare și blonda lângă ea, cu niște tatuaje, piersing în limbă, cred că și-n sfârcuri avea, nu mai țin minte😅, bună de pulă, ea spunea că nu stă mult, câteva zile și pleacă înapoi în Olanda, cerea 100 una din ele și 150 combinat, am urcat-o sus la cabină, s-a dezbrăcat complet fără să-i cer eu, ceva diferit pentru stradă, dar pentru mine a meritat, cam piperat pentru zona aia la stradă, dar aia e, voiam să încerc, a doua zi când m-am întors, am văzut-o pe zi la o parcare de pământ cum urci pe 2 benzi spre Hans, probabil tot ea era și în seara aia când am întrebat de tipa aia pe care o văzusem la Hans în parcare. Vedeți și voi dacă o mai vedeți și spuneți, voiam să-i cer nr. de tel, dar nu mi la dat pe motivul că nu stă în țară.

Salut, poti da coordonatele la parcarea aia de pamant? Cum arata? Are sanii mari? Este slabuta? 

Postat

Au revenit 2 fete acum pe varianta spre Sibiu zona Annabella. Blondă și brunetă

Postat
La 08.06.2025 la 17:15, andreidin123 a spus:

Salut, poti da coordonatele la parcarea aia de pamant? Cum arata? Are sanii mari? Este slabuta? 

Slăbuță, sânii medii puțin lăsați, fără silicoane, pielea mai moale așa, se vede că are 40 de ani sigur, dar este mai atractivă decât bruneta care-și face veacul acolo. Aici am văzut-o pe blondă pe timp de zi. ( https://maps.app.goo.gl/jRzsZp9m8ucu9ERH7 )

• Inimioara 1
Postat
Acum 12 ore, Knowing a spus:

Slăbuță, sânii medii puțin lăsați, fără silicoane, pielea mai moale așa, se vede că are 40 de ani sigur, dar este mai atractivă decât bruneta care-și face veacul acolo. Aici am văzut-o pe blondă pe timp de zi. ( https://maps.app.goo.gl/jRzsZp9m8ucu9ERH7 )

Multumesc colegu’, putini care sa mai dea asa bine locatia, te rog daca mai sti si alte spoturi si poti da la fel locatia as fi foarte recunoscator

Postat

A revenit blonda acum pe varianta spre Sibiu zona Annabella. Blondă inalta cu tocuri. Rochie roșie sa nu o deochiați

Postat
Acum 18 ore, shogunu a spus:

A revenit blonda acum pe varianta spre Sibiu zona Annabella. Blondă inalta cu tocuri. Rochie roșie sa nu o deochiați

Înseamnă că nu a mai plecat și a fost manglă ce mi-a zis ca să nu-mi dea nr. de telefon.

Pe Valea Oltului spre Sibiu, aici: https://maps.app.goo.gl/RxADP5Jxo9c9tQ7a9

Am mai văzut o fată, e ok, merge o tragere 70 oral, 100 combinat

• Like 1

Postat
Acum 4 ore, Knowing a spus:

Înseamnă că nu a mai plecat și a fost manglă ce mi-a zis ca să nu-mi dea nr. de telefon.

Pe Valea Oltului spre Sibiu, aici: https://maps.app.goo.gl/RxADP5Jxo9c9tQ7a9

Am mai văzut o fată, e ok, merge o tragere 70 oral, 100 combinat

Înseamnă că are vad si-i merge. Pe o seară am primit un oral protejat. E mare capra, bagă si ceva gemete si e mai implicată ca bruneta, doar că, cam arde la buzunar. Dar face treabă tatuata. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...