Sari la conținut

Alta Ana dar tot bună cu spume 0746545666

Postări Recomandate

Postat
  La 09.04.2025 la 19:14, ExtreemF a spus:

Vă salut șogori

Vreau să vă întreb ceva ...o chestie foarte serioasă 

Oare și pe voi vă sună fata asta și se plânge că nu are clienți și nu are bani să-și plătească chiria?

Nu știu ce se întâmplă cu ea.....păcat 

Extinde  

Ai de pula mea ... cum să faci așa ceva? Ea nu se gândește că poate creea probleme? Să mor eu de nu unele își merită soarta. Chestia asta te face să înțelegi de ce unele fac meseria asta și numai atat pot...

• Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
  • Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
Postat

Salutare 

Își merita soarta pt ca cu preturi de genul și servici de cacat normal ca nu are clienți 

Nus adeptul puștoaicele ,,,dar astea sunt nu periculoase foarte periculoase 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ptima experienta a fost chiar ok, fizic mi-a placut maxim si poate si de aia

La a 2a in schimb...csnd cresti pretul cu 5 min inainte doar pt ca "alte fete mi-au zie ca ele iau mai mult"....apoi alta treaba, oboseste imediat, nu are chef.... desi arata super bine si e tanara mai bine se lasa.

Eu unul am fost de 2 ori si e de ajuns 

Postat

Am patit de mai multe ori sa ma sune si sa se plinga ca nu au bani sau chiar mai rau sa ceara imprumut si vezi doamne sa imi faca " REDUCERE " cind se pun pe picioare sau sa ofere servicii "SURPRIZA "

NU CU FATA IN CAUZA

• Oras:Deva
Postat
  La 09.04.2025 la 19:14, ExtreemF a spus:

Vă salut șogori

Vreau să vă întreb ceva ...o chestie foarte serioasă 

Oare și pe voi vă sună fata asta și se plânge că nu are clienți și nu are bani să-și plătească chiria?

Nu știu ce se întâmplă cu ea.....păcat 

Extinde  

Ma jur ca după prima intalnire am fost mega satisfăcut de serviciile ei. Facefuck, deep de deep, futai de curgeau apele pe noi etc ( își merita fiecare bănuț. 

Acum la a doua a luat-o pe arătură, adică de când am întrat la ea a început sa se plângă ca nu are clienți și ca ii este foarte greu cu chiria de aici și chiria de acasă, sora ei în spital etc.... Chestii de îmi venea sa plâng și nu-mi mai ardea de futut. 

Sa înțeleg ca fata duce cersitul la rand de arta. Ca dacă o pot ajuta cu bani în plus și îmi oferă servicii viitoare sau măcar sa stau mai mult la ea ca să aibă și ea ceva de pus pe masă. 

Nu știu dacă este adevărat sau nu dar țigările erau țigări, sucul suc, energizantul energizant. Când nu ai bani în plm nu faci fițe și figuri. 

Am trecut peste și am zis dacă tot am mers și am plătit sa și fut( pula este mai puternica ca și creierul sau inima 😂😂😂😂). 

Nu cred ca a durat mai mult de 10 min toată acțiunea pt ca nu avea chef sa facă mai nimic. La ON a fost mega banal de data asta și la normal a stat pur și simplu ca vaca sau ca o păpușă gonflabila ca să nu jignesc. Am tras rapid sa termin și dus am fost. 

Surpriza a venit după câteva zile când ma sunat și mia scris ca să mai merg la ea sau măcar săi dau bani la ora diferite din zi și chiar și noaptea târziu. 

BLOCK INSTANT pt ca nu vreau sa mai parte de asa. 

• Like 1
Postat
  La 13.04.2025 la 21:44, Addictedto69 a spus:

Ma jur ca după prima intalnire am fost mega satisfăcut de serviciile ei. Facefuck, deep de deep, futai de curgeau apele pe noi etc ( își merita fiecare bănuț. 

Acum la a doua a luat-o pe arătură, adică de când am întrat la ea a început sa se plângă ca nu are clienți și ca ii este foarte greu cu chiria de aici și chiria de acasă, sora ei în spital etc.... Chestii de îmi venea sa plâng și nu-mi mai ardea de futut. 

Sa înțeleg ca fata duce cersitul la rand de arta. Ca dacă o pot ajuta cu bani în plus și îmi oferă servicii viitoare sau măcar sa stau mai mult la ea ca să aibă și ea ceva de pus pe masă. 

Nu știu dacă este adevărat sau nu dar țigările erau țigări, sucul suc, energizantul energizant. Când nu ai bani în plm nu faci fițe și figuri. 

Am trecut peste și am zis dacă tot am mers și am plătit sa și fut( pula este mai puternica ca și creierul sau inima 😂😂😂😂). 

Nu cred ca a durat mai mult de 10 min toată acțiunea pt ca nu avea chef sa facă mai nimic. La ON a fost mega banal de data asta și la normal a stat pur și simplu ca vaca sau ca o păpușă gonflabila ca să nu jignesc. Am tras rapid sa termin și dus am fost. 

Surpriza a venit după câteva zile când ma sunat și mia scris ca să mai merg la ea sau măcar săi dau bani la ora diferite din zi și chiar și noaptea târziu. 

Extinde  

Parerea mea ii ca face pe proasta nu ca nu are clienți,se gândește ca poate capăta ceva bănuți pe moca,numa cate 2 clienți pe zi sa aibă și face bani de 10 chirii

• Like 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
  La 13.04.2025 la 21:44, Addictedto69 a spus:

Extinde  

Aceeași poezie a avut-o și cu mine și mi-am luat o muie originală ultima dată când am fost la ea ....mi-a fost milă și mi-a propus să stăm 5 ore.....am plătit 5 ore și după 2 ore o văd că se îmbracă și îmi spune că ea pleacă acasă 😀 ....ce pulă era sa-i mai spun că plângea de numa și mai spunea și că o doare pizda că a rupt-o unu înaintea mea

• Like 1
Postat

mai au fost pe Deva fete care se comportau la fel le puneau pesti sa sune ca nu au bani de chirie , de mincare , de motorina de sa ajunga acasa ,de pampers ,de lapte praf , block si alt numar

Faceau un teatru de iti venea sa plingi

Reputație: 472
Postat
  La 13.04.2025 la 21:53, ccc0524 a spus:

Parerea mea ii ca face pe proasta nu ca nu are clienți,se gândește ca poate capăta ceva bănuți pe moca,numa cate 2 clienți pe zi sa aibă și face bani de 10 chirii

Extinde  

Crezi asa ceva, astea câștiga mai mult ca uni din noi de lucram afara,fac curvetele la bani în 2 săptămâni cât noi in 2 luni pe afara.Cati colegi mai miloși a căzut în plasa lor sa le dea bani de pomana,ele nimic nu ar face gratis sau de pomana

• Like 2
  • Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat
  La 14.04.2025 la 9:53, Pumat a spus:

Crezi asa ceva, astea câștiga mai mult ca uni din noi de lucram afara,fac curvetele la bani în 2 săptămâni cât noi in 2 luni pe afara.Cati colegi mai miloși a căzut în plasa lor sa le dea bani de pomana,ele nimic nu ar face gratis sau de pomana

Extinde  

Bine zis, păi aștea akă au 10 clienți sau 15 pe zi ele fac o grămadă de mălai 😂

• Like 1
Postat

Mie mi a spus ca în ultimile 6-7 zile a avut doar 2 clienți ( 1 finalizare și 1 ora) ceea ce nu cred absolut deloc. Dacă și transexualii au clienți(dacă nu aveau nu veneau sau Reveneau încontinuu ca este plin public de ei) la noi în Deva ce sa mai zic de ea sau ele. 

Postat

Cum a zis cineva mai sus, prima intalnite top

Imi pare rau ca daca stiam ca sta la face fuck.....🤣🤣

La a 2a am scris si mai sus, schimba pretul cu 5 min inainte

Chiar ma intorsesem la masina dar am zis ca pt 50 lei si dupa prima tura totusi merge reincercat, mare greseala.

N am avut norocul sa imi ceara bani dar oricum eu nu mai merg.....si e pacat de ea ca e buna rau 

Postat
  La 14.04.2025 la 14:10, Addictedto69 a spus:

Mie mi a spus ca în ultimile 6-7 zile a avut doar 2 clienți ( 1 finalizare și 1 ora) ceea ce nu cred absolut deloc. Dacă și transexualii au clienți(dacă nu aveau nu veneau sau Reveneau încontinuu ca este plin public de ei) la noi în Deva ce sa mai zic de ea sau ele. 

Extinde  

Colegu Addictedto69 cu preturile de 200 cu 400 scuza-ma nici nu e de mirare ca ,cam someaza pe unde am mai fost toate iti sar in brate cind intri pe usa

Postat
  La 14.04.2025 la 22:41, gabrielnmf a spus:

Cum a zis cineva mai sus, prima intalnite top

Imi pare rau ca daca stiam ca sta la face fuck.....🤣🤣

La a 2a am scris si mai sus, schimba pretul cu 5 min inainte

Chiar ma intorsesem la masina dar am zis ca pt 50 lei si dupa prima tura totusi merge reincercat, mare greseala.

N am avut norocul sa imi ceara bani dar oricum eu nu mai merg.....si e pacat de ea ca e buna rau 

Extinde  

nu esti singurul in aceeasi situatie si am zis la fel ,daca am venit mai pun 50 de lei si am ajuns la 300 lei finalizare si ne intrebam cum asa ( oral neprotejat 50 plus , finalizare orala 100 sau corporala  , noi le invatam si ele profita si nici maca ATITUDINEA nu e ce trebuie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...