Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2024 Postat Octombrie 25, 2024 ❤️🌈Buna Dragilor ma numesc Melyssa si as dori sa va fac o vizita saptamana viitoare!! Ma ajutati cu o locatie va rog??🌞🤪 Sunt o persoana cu simtul umorului si sociabila!! 👅🫦💋Va astept in compania mea pentru a petrece momente de calitate si de neuitat!!⛔️❤️✖️ Pentru programari nu ezitati sa ma contactati telefonic sau Whatsapp!! 🔝🔞📱🔥 ⛔️🔥SERVICII⛔️🔥 ⚫️Sex normal doar protejat✖️(diferite pozitii) ⚫️Oral protejat/neporotejat(in functie de igiena) ⚫️69 ⚫️Sarutari pe corp ⚫️Masaj de relaxare/erotic ⚫️Foot fetish ⚫️Party girl💠 ⚫️uro(activ) + 50lei ⚫️dominare soft + 50lei ⚫️anulingus ( pasiv) ❤️🔞 CADOUL 200 - 30min(1 finalizare) 400 - 60min(2 finalizari) ‼️Nu accept bile sau alte accesorii‼️ ‼️Nu fac anal , cob, com, cof, fk‼️ 🛑Am dreptul de am imi selecta clientii🛑 Va las aici si topicul de la Targu Mures😈⚡️
emiliano12 Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 25, 2024 Buna Melisa te asteptam cu multa curiozitate,iar ca si locație recomand Decebal 40 in centru!
Membru Premium lexa_89 Reputație: 893 Postat Octombrie 26, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Octombrie 26, 2024 Ce surpriza placuta Scrie-mi te rog PM si te ajut cu un nr de telefon. 😁 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2024 Postat Octombrie 26, 2024 ❌❌Dragilor incepand de luni ma gasiti disponibila in frumosul vostru oras!! Va astept cu drag👅😈❌❌ ❌ Revin luni cu adresa exacta❌
Membru Premium papura voda Reputație: 1768 Postat Octombrie 29, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Octombrie 29, 2024 On 10/26/2024 at 4:26 PM, Melyssa00 said: ❌❌Dragilor incepand de luni ma gasiti disponibila in frumosul vostru oras!! Va astept cu drag👅😈❌❌ ❌ Revin luni cu adresa exacta❌ S a contramandat vizita?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2024 Postat Octombrie 29, 2024 😈🔥👅Disponibila pentru programari👅🔥😈 ❌Locatie :Doctor Victor Babeș ❌
Membru Premium papura voda Reputație: 1768 Postat Octombrie 30, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Octombrie 30, 2024 N a vizitat o nimeni pe domnișoara? Sau se merge pe burtă,fără impresii? Așteptăm totuși consacrați! 😊😊😊 1
tdycxx Reputație: -11 Postat Octombrie 30, 2024 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat Octombrie 30, 2024 Acum 3 ore, papura voda a spus: N a vizitat o nimeni pe domnișoara? Sau se merge pe burtă,fără impresii? Așteptăm totuși consacrați! 😊😊😊 Eu îți garantez că nu o sa îți pară rău pentru o vizita la ea,nota 10+ din multe puncte de vedere. Du-te liniștit și după o sa îmi mulțumești ! Păcat că pe la Mureș ajunge cam greu,ii place sa se lase așteptată 😅 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2024 Postat Octombrie 31, 2024 Acum 12 ore, tdycxx a spus: Eu îți garantez că nu o sa îți pară rău pentru o vizita la ea,nota 10+ din multe puncte de vedere. Du-te liniștit și după o sa îmi mulțumești ! Păcat că pe la Mureș ajunge cam greu,ii place sa se lase așteptată 😅 Saptamana viitoare ajung la mures dragule!!😘
tdycxx Reputație: -11 Postat Octombrie 31, 2024 Oras:Mureș Oras:Mureș Postat Octombrie 31, 2024 Acum 5 ore, Melyssa00 a spus: Saptamana viitoare ajung la mures dragule!!😘 Hai repede că nu mai are lumea răbdare 😅😅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum