Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 26 Futaciosilor , mรขine ajung la voi รฎn oraศ ๐ Ofer urmฤtoarele servici :ย ๐ญ ๐๐๐๐ย ย ๐ญ ๐๐๐๐๐๐ย ย ๐ญ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐ญ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ญ ๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐ญ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐ญ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ย ย ๐ญ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ โญ๏ธ๐ฒ๐พ๐๐๐๐ผ๐๐ ๐พ ๐๐พ๐ ๐พ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐พ๐๐บ๐๐พ. โ๏ธ๐๐ฎ ๐๐๐๐๐ฉ๐ญ ๐รฃ๐ซ๐๐๐ญ๐ข ๐๐ ๐๐ญ๐ง๐ข๐ ๐ซ๐จ๐ฆรฃ, ๐ฌ๐ฎ๐ ๐ข๐ง๐๐ฅ๐ฎ๐๐ง๐ญ๐ ๐๐ฅ๐๐จ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ข, ๐๐๐๐๐ฌ๐จ๐ซ๐ข๐ข. ๐ ๐ข๐ง๐๐ฅ๐ข๐ณ๐๐ซ๐ ๐ซ 200 ๐๐ซ๐ ๐ซ 400 ๐๐จ๐ฆ๐ข๐ง๐๐ซ๐ ๐๐๐ฆ๐ข๐ง ๐ ๐๐๐ - ๐๐ก๐ ๐๐๐ Am ศi o colega ศi intrฤm la grup รฎmpreunฤ ๐ 500 finalizarea , 800 ora โค๏ธ 3
Marius241990 Reputaศie: 4 Postat Octombrie 26 Postat Octombrie 26 Nu pui o poza si cu colega sa vedem ce si cum? 1
4playLove Reputaศie: 49 Postat Octombrie 26 Oras:Ploieศti Oras:Ploieศti Postat Octombrie 26 Acum 21 minute, Biancabibbi a spus: Futaciosilor , mรขine ajung la voi รฎn oraศ ๐ Ofer urmฤtoarele servici :ย ย ๐ญ ๐๐๐๐ย ย ๐ญ ๐๐๐๐๐๐ย ย ๐ญ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐ญ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐ญ ๐๐๐๐๐๐๐๐ย ๐ญ ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ย ๐ญ ๐ ๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐ย ย ๐ญ ๐๐๐ ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ โญ๏ธ๐ฒ๐พ๐๐๐๐ผ๐๐ ๐พ ๐๐พ๐ ๐พ ๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐พ๐๐บ๐๐พ. โ๏ธ๐๐ฎ ๐๐๐๐๐ฉ๐ญ ๐รฃ๐ซ๐๐๐ญ๐ข ๐๐ ๐๐ญ๐ง๐ข๐ ๐ซ๐จ๐ฆรฃ, ๐ฌ๐ฎ๐ ๐ข๐ง๐๐ฅ๐ฎ๐๐ง๐ญ๐ ๐๐ฅ๐๐จ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ข, ๐๐๐๐๐ฌ๐จ๐ซ๐ข๐ข. ๐ ๐ข๐ง๐๐ฅ๐ข๐ณ๐๐ซ๐ ๐ซ 200 ๐๐ซ๐ ๐ซ 400 ๐๐จ๐ฆ๐ข๐ง๐๐ซ๐ ๐๐๐ฆ๐ข๐ง ๐ ๐๐๐ - ๐๐ก๐ ๐๐๐ Am ศi o colega ศi intrฤm la grup รฎmpreunฤ ๐ 500 finalizarea , 800 ora โค๏ธ Nice view baby. ๐ 1
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 26 1 hour ago, Marius241990 said: Nu pui o poza si cu colega sa vedem ce si cum? 6
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 26 1 hour ago, Marius241990 said: Nu pui o poza si cu colega sa vedem ce si cum? 2
Antonio24 Reputaศie: 12 Postat Octombrie 26 Postat Octombrie 26 Frumoasa aparitie , cateva poze cu tine singura ? 1
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 26 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 26 10 minutes ago, Antonio24 said: Frumoasa aparitie , cateva poze cu tine singuraย 2
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 27 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 27 Am ajuns โค๏ธย ๐Bulevardu republiciย 2
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 28 Bunฤ dimineaศa ๐ sunt disponibilฤ รฎmpreunฤ pรขnฤ la ora 00:00 ๐ ๐Bulevardu republici ย ย ย 2
4playLove Reputaศie: 49 Postat Octombrie 28 Oras:Ploieศti Oras:Ploieศti Postat Octombrie 28 1 orฤ รฎn urmฤ, Biancabibbi a spus: Bunฤ dimineaศa ๐ sunt disponibilฤ รฎmpreunฤ pรขnฤ la ora 00:00 ๐ ๐Bulevardu revoluศieiย ย ย Revoluศia de la 1907 sau care?!? ๐ 1
sorinionescu Reputaศie: 68 Postat Octombrie 28 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 28 Cรขt de penibil. Nici mฤcar nu se obosesc sa schimbe adresa cรขnd schimba oraศul. Aศa interesaศi vom fi ศi noi 1 1
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 28 24 minutes ago, sorinionescu said: Cรขt de penibil. Nici mฤcar nu se obosesc sa schimbe adresa cรขnd schimba oraศul. Aศa interesaศi vom fi ศi noi Din greseala ๐๐ผ
Biancabibbi Reputaศie: 226 Postat Octombrie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 29 Ultima zi la voi ๐คโค๏ธ ย ย ย
noname84 Reputaศie: 52 Postat Octombrie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29 Vizitat domnisoara Locatie 10: curat, renovat recent, usor de ajuns, loc de parcare, prosop curat etc Aspect 10: frumoasa la fata, par lung, ca si corp este intre skinny si bbw, undeva la mijloc, sanii...mari, fermi, frumosi.... Atitudine 10: pare aroganta la prima vedere, dar este o fata comunicativa, atenta la nevoile tale, te simte, zambeste, pare sa ii placa ce face Actiune 9: dau 9 deoarece a fost op, dar fata este ce trebuie.ย Oral..nici hard, nici soft, nici deep nici la suprafata,ย Normal...pasarica stramta, forma frumoasa, miros placut Amenda: preturile sunt expuse in topic. Singura problema...pleaca maine si nu voi avea ocazia sa fac un Threesome cu ea si colega ei (colega care pare la fel de faina) Daca aveti ocazia...nu este de ratat!! 2 1
mikatan Reputaศie: 160 Postat Octombrie 29 Postat Octombrie 29 Salutare,ย Am vizitat-o ศi eu pe Bianca astฤzi si sincer as fi regretat daca nu o prindeam. Las mai jos cateva detalii dar per total eu m-am simศit foarte bine cu ea.ย Locaศie: ok, la caraiman, dotata corespunzฤtor. Are colega dar nu am simศit-o.ย Aspect: spre deosebire de recenzia anterioara, eu as รฎncadra-o la categoria bbw. Nu e pt amatorii de skinny. Dar e absolut superbฤ la faศฤ, zici ca e pฤpuศฤ. Ochi frumoศi, buzele cฤrnoase (mare pฤcat ca nu face FK... putea sa ceara oricat extra pt asta ca merita), pฤrul bestial...am rฤmas puศin blocat cand am vฤzut cรขt de frumoasฤ e, mai rar aศa... Sรขnii mari, fundul mare, dar asta se vede si din poze (care btw nu credeam ca sunt reale avรขnd รฎn vedere cรขt sunt de retuศate)ย Atitudine: foarte miศto si la capitolul asta, cu bonus pt dirty talk-ul cu care asezoneaza conversaศia (se vede scoala din afara). M-am simศit relaxat pe toata durata รฎntรขlnirii. Daca oferea FK se incadra la GFE+love, asa as incadra-o mai degraba la hot girl next door. Te lasฤ sa te joci รฎn voie, nu comenteazฤ la atingeri, sฤrutฤri pe sani, etc Actiune: nu sunt fan oral protejat, dar am lasat-o sฤ punฤ prezervativul cu gura si s-a aruncat sa รฎl bage adanc iar buzele alea se simศeau foarte bine, deci are potential. La normal foarte bine, coopereazฤ, geme frumos, cu รฎncurajฤri si complimente. Iarฤศi bonus ca se umezeศte natural.ย De revenit: absolut dar nu ศtiu daca o sa mai vina ea pe la noi... Merita toศi banii.ย Thanks and keep up the great work!ย 1 1 2
gigel50 Reputaศie: 1 Postat Octombrie 31 Oras:buzau Oras:buzau Postat Octombrie 31 Bunฤ. Pe la Buzฤu ajungi?!ย 1
Postฤri Recomandate
Creeazฤ un cont sau autentificฤ-te pentru a adฤuga comentariu
Trebuie sฤ fi un membru pentru a putea lฤsa un comentariu.
Creeazฤ un cont
รnregistreazฤ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤ. Este simplu!
รnregistreazฤ un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentificฤ-te aici.
Autentificฤ-te acum