Sari la conศ›inut

๐Ÿ”ฅ๐๐ข๐š๐ง๐œ๐š ๐๐จ๐ซ๐ง๐จโ€ข0๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ7๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃ ๐Ÿ”ฅ

Postฤƒri Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

IMG_0935.jpeg.c6bc460df0e1bccf66f6c9af6c99d859.jpegFutaciosilor , mรขine ajung la voi รฎn oraศ™ ๐Ÿ˜Œ

Ofer urmฤƒtoarele servici :ย 

๐Ÿญ ๐Ž๐‘๐€๐‹ย ย 

๐Ÿญ ๐๐Ž๐‘๐Œ๐€๐‹ย ย 

๐Ÿญ ๐Œ๐€๐’๐€๐‰ ๐„๐‘๐Ž๐“๐ˆ๐‚ย 

๐Ÿญ ๐Œ๐€๐’๐€๐‰ ๐๐‘๐Ž๐’๐“๐€๐“๐ˆ๐‚

๐Ÿญ ๐ƒ๐Ž๐Œ๐ˆ๐๐€๐‘๐„ย 

๐Ÿญ ๐†๐Ž๐‹๐ƒ๐„๐ ๐’๐‡๐Ž๐–๐„๐‘ย 

๐Ÿญ ๐…๐Ž๐Ž๐“ ๐…๐„๐“๐ˆ๐’๐‡ย ย 

๐Ÿญ ๐ƒ๐ˆ๐…๐„๐‘๐ˆ๐“๐„ ๐๐Ž๐™๐ˆ๐“๐ˆ

โญ๏ธ๐–ฒ๐–พ๐—‹๐—๐—‚๐–ผ๐—‚๐—…๐–พ ๐—†๐–พ๐—…๐–พ ๐—Œ๐—Ž๐—‡๐— ๐—‰๐—‹๐—ˆ๐—๐–พ๐—ƒ๐–บ๐—๐–พ.

โ›”๏ธ๐๐ฎ ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฉ๐ญ ๐›รฃ๐ซ๐›๐š๐ญ๐ข ๐๐ž ๐ž๐ญ๐ง๐ข๐ž ๐ซ๐จ๐ฆรฃ, ๐ฌ๐ฎ๐› ๐ข๐ง๐Ÿ๐ฅ๐ฎ๐ž๐ง๐ญ๐š ๐š๐ฅ๐œ๐จ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ข, ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐จ๐ซ๐ข๐ข.

๐…๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ข๐ณ๐š๐ซ๐ž ๐Ÿ’ซ 200

๐Ž๐ซ๐š ๐Ÿ’ซ 400

๐ƒ๐จ๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ซ๐ž ๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ฆ๐ข๐ง ๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ’๐ŸŽ๐ŸŽ - ๐Ÿ๐ก๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ–๐ŸŽ๐ŸŽ

Am ศ™i o colega ศ™i intrฤƒm la grup รฎmpreunฤƒ ๐Ÿ’‹ 500 finalizarea , 800 ora โค๏ธ

• Inimioara 3
  • Oras:Ploieศ™ti
Postat
Acum 21 minute, Biancabibbi a spus:

Futaciosilor , mรขine ajung la voi รฎn oraศ™ ๐Ÿ˜Œ

Ofer urmฤƒtoarele servici :ย 

ย 

๐Ÿญ ๐Ž๐‘๐€๐‹ย ย 

๐Ÿญ ๐๐Ž๐‘๐Œ๐€๐‹ย ย 

๐Ÿญ ๐Œ๐€๐’๐€๐‰ ๐„๐‘๐Ž๐“๐ˆ๐‚ย 

๐Ÿญ ๐Œ๐€๐’๐€๐‰ ๐๐‘๐Ž๐’๐“๐€๐“๐ˆ๐‚

๐Ÿญ ๐ƒ๐Ž๐Œ๐ˆ๐๐€๐‘๐„ย 

๐Ÿญ ๐†๐Ž๐‹๐ƒ๐„๐ ๐’๐‡๐Ž๐–๐„๐‘ย 

๐Ÿญ ๐…๐Ž๐Ž๐“ ๐…๐„๐“๐ˆ๐’๐‡ย ย 

๐Ÿญ ๐ƒ๐ˆ๐…๐„๐‘๐ˆ๐“๐„ ๐๐Ž๐™๐ˆ๐“๐ˆ

โญ๏ธ๐–ฒ๐–พ๐—‹๐—๐—‚๐–ผ๐—‚๐—…๐–พ ๐—†๐–พ๐—…๐–พ ๐—Œ๐—Ž๐—‡๐— ๐—‰๐—‹๐—ˆ๐—๐–พ๐—ƒ๐–บ๐—๐–พ.

โ›”๏ธ๐๐ฎ ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฉ๐ญ ๐›รฃ๐ซ๐›๐š๐ญ๐ข ๐๐ž ๐ž๐ญ๐ง๐ข๐ž ๐ซ๐จ๐ฆรฃ, ๐ฌ๐ฎ๐› ๐ข๐ง๐Ÿ๐ฅ๐ฎ๐ž๐ง๐ญ๐š ๐š๐ฅ๐œ๐จ๐จ๐ฅ๐ฎ๐ข, ๐š๐œ๐œ๐ž๐ฌ๐จ๐ซ๐ข๐ข.

๐…๐ข๐ง๐š๐ฅ๐ข๐ณ๐š๐ซ๐ž ๐Ÿ’ซ 200

๐Ž๐ซ๐š ๐Ÿ’ซ 400

๐ƒ๐จ๐ฆ๐ข๐ง๐š๐ซ๐ž ๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ฆ๐ข๐ง ๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ’๐ŸŽ๐ŸŽ - ๐Ÿ๐ก๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ–๐ŸŽ๐ŸŽ

Am ศ™i o colega ศ™i intrฤƒm la grup รฎmpreunฤƒ ๐Ÿ’‹ 500 finalizarea , 800 ora โค๏ธDEEC4A3A-0C2B-4A62-8B54-54010DE3F5FA.jpeg.9fe26b2036c4661d3e4e4469535b9c3d.jpeg

Nice view baby. ๐Ÿ˜‰

• Inimioara 1
Postat
10 minutes ago, Antonio24 said:

Frumoasa aparitie , cateva poze cu tine singuraย IMG_0937.jpeg.5594334d56c524d136c823cb45368757.jpegIMG_9570.jpeg.6b5b675cea11a313d08044c12e409676.jpeg

• Inimioara 2
Postat

Bunฤƒ dimineaศ›a ๐Ÿ˜ˆ sunt disponibilฤƒ รฎmpreunฤƒ pรขnฤƒ la ora 00:00 ๐Ÿ’‹

๐Ÿ“Bulevardu republici ย 
ย 

ย 

142FCBE9-913E-4BB7-B44D-36C0C4AD1C8B.jpeg.99cd82bb8431ff5cefdef1f2d0d2afc3.jpeg

• Inimioara 2
Postat
1 orฤƒ รฎn urmฤƒ, Biancabibbi a spus:

Bunฤƒ dimineaศ›a ๐Ÿ˜ˆ sunt disponibilฤƒ รฎmpreunฤƒ pรขnฤƒ la ora 00:00 ๐Ÿ’‹

๐Ÿ“Bulevardu revoluศ›ieiย 
ย 

ย 

142FCBE9-913E-4BB7-B44D-36C0C4AD1C8B.jpeg.99cd82bb8431ff5cefdef1f2d0d2afc3.jpeg

Revoluศ›ia de la 1907 sau care?!? ๐Ÿ˜‚

• Inimioara 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Cรขt de penibil. Nici mฤƒcar nu se obosesc sa schimbe adresa cรขnd schimba oraศ™ul. Aศ™a interesaศ›i vom fi ศ™i noi

• Like 1
  • Minus 1
Postat
24 minutes ago, sorinionescu said:

Cรขt de penibil. Nici mฤƒcar nu se obosesc sa schimbe adresa cรขnd schimba oraศ™ul. Aศ™a interesaศ›i vom fi ศ™i noi

Din greseala ๐Ÿ‘๐Ÿผ

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vizitat domnisoara

Locatie 10: curat, renovat recent, usor de ajuns, loc de parcare, prosop curat etc

Aspect 10: frumoasa la fata, par lung, ca si corp este intre skinny si bbw, undeva la mijloc, sanii...mari, fermi, frumosi....

Atitudine 10: pare aroganta la prima vedere, dar este o fata comunicativa, atenta la nevoile tale, te simte, zambeste, pare sa ii placa ce face

Actiune 9: dau 9 deoarece a fost op, dar fata este ce trebuie.ย 

Oral..nici hard, nici soft, nici deep nici la suprafata,ย 

Normal...pasarica stramta, forma frumoasa, miros placut

Amenda: preturile sunt expuse in topic.

Singura problema...pleaca maine si nu voi avea ocazia sa fac un Threesome cu ea si colega ei (colega care pare la fel de faina)

Daca aveti ocazia...nu este de ratat!!

• Like 2
  • Inimioara 1
Reputaศ›ie: 160
Postat

Salutare,ย 

Am vizitat-o ศ™i eu pe Bianca astฤƒzi si sincer as fi regretat daca nu o prindeam. Las mai jos cateva detalii dar per total eu m-am simศ›it foarte bine cu ea.ย 

Locaศ›ie: ok, la caraiman, dotata corespunzฤƒtor. Are colega dar nu am simศ›it-o.ย 

Aspect: spre deosebire de recenzia anterioara, eu as รฎncadra-o la categoria bbw. Nu e pt amatorii de skinny. Dar e absolut superbฤƒ la faศ›ฤƒ, zici ca e pฤƒpuศ™ฤƒ. Ochi frumoศ™i, buzele cฤƒrnoase (mare pฤƒcat ca nu face FK... putea sa ceara oricat extra pt asta ca merita), pฤƒrul bestial...am rฤƒmas puศ›in blocat cand am vฤƒzut cรขt de frumoasฤƒ e, mai rar aศ™a... Sรขnii mari, fundul mare, dar asta se vede si din poze (care btw nu credeam ca sunt reale avรขnd รฎn vedere cรขt sunt de retuศ™ate)ย 

Atitudine: foarte miศ™to si la capitolul asta, cu bonus pt dirty talk-ul cu care asezoneaza conversaศ›ia (se vede scoala din afara). M-am simศ›it relaxat pe toata durata รฎntรขlnirii. Daca oferea FK se incadra la GFE+love, asa as incadra-o mai degraba la hot girl next door. Te lasฤƒ sa te joci รฎn voie, nu comenteazฤƒ la atingeri, sฤƒrutฤƒri pe sani, etc

Actiune: nu sunt fan oral protejat, dar am lasat-o sฤƒ punฤƒ prezervativul cu gura si s-a aruncat sa รฎl bage adanc iar buzele alea se simศ›eau foarte bine, deci are potential. La normal foarte bine, coopereazฤƒ, geme frumos, cu รฎncurajฤƒri si complimente. Iarฤƒศ™i bonus ca se umezeศ™te natural.ย 

De revenit: absolut dar nu ศ™tiu daca o sa mai vina ea pe la noi... Merita toศ›i banii.ย 

Thanks and keep up the great work!ย 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Inimioara 2

Creeazฤƒ un cont sau autentificฤƒ-te pentru a adฤƒuga comentariu

Trebuie sฤƒ fi un membru pentru a putea lฤƒsa un comentariu.

Creeazฤƒ un cont

รŽnregistreazฤƒ-te pentru un nou cont รฎn comunitatea nostrฤƒ. Este simplu!

รŽnregistreazฤƒ un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentificฤƒ-te aici.

Autentificฤƒ-te acum
  • Navigare recentฤƒ   0 members

No registered users viewing this page.

ร—
ร—
  • Creeazฤƒ nouฤƒ...