Sari la conținut

💋Rebeca💋 0755179160 pt prima dată în Sibiu

Postări Recomandate

• Telefon: 0755179160
  • Oras:Arad
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună scumpilor,

Așteptarea a luat sfârșit,

Dulceața a sosit🥰!

Azi voi incepe de la ora 20.

Sunt Rebeca 😘, o  fire sociabilă, lipicioasă și vorbăreață. Se spune despre mine că ofer servicii de amantă🫠. M-am hotărât să vă fac o vizită deoarece mulți dintre voi ați făcut efortul de a mă vizita la Arad.
 Până acum ceva timp am lucrat in Germania, iar in țară am activat doar in Arad, Timișoara, Brasov si Oradea.
  Cei care vor veni in cuibușorul meu vor fi încantați cu următoarele servicii:

♥️ sex oral (protejat / neprotejat in funcție de igiena)

❤️sex normal (doar protejat) 

❤️ limbuțe dacă îți face plăcere (69)

❤️fk  Deep (in funcție de igiena dentară și compatibilitate)

❤️ anilingus pasiv 

❤️foot fetish
❤️foot job 

❤️ Finalizare corporală 

❤️sărutări și mângâieri corporale 

❤️diferite poziți 

❤️ handjob

❤️GFE 

❤️Masaj de relaxare sau erotic (doar la oră)

❤️Dominare soft (detin diverse Jucari si accessorii)

❤️diverse fantezi in limita bunului simt 

❤️URO 50 extra activ (programare minim 2ore înainte) 

Cadoul meu este:

200 lei pentru o fin (30min)

400 pentru o oră care include 2 fin sau o finalizare plus masaj

Nu accept: 

CIM (finalizare orală)
COF (finalizare faciala)

sex anal 

persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe 

Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă că sunt ocupată și vă rog să reveniți sau să îmi scrieți in cât timp vă pot răspunde. (nu vreau să creez probleme). Programările rog să fie confirmate cu minim o oră înainte. Dacă nu le confirmați, ele vor fi anulate automat. 
 Vă aștept cu drag să ne răsfățam împreună. 

Vă pup de nu vă vedeți💋💋💋.

IMG-20241016-WA0000.jpg

IMG-20240912-WA0000.jpg

IMG-20240814-WA0000.jpg

• Like 3
  • Inimioara 6
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 13 minute, beckaRebe a spus:

Bună scumpilor,

Așteptarea a luat sfârșit,

Dulceața a sosit🥰!

Azi voi incepe de la ora 20.

Sunt Rebeca 😘, o  fire sociabilă, lipicioasă și vorbăreață. Se spune despre mine că ofer servicii de amantă🫠. M-am hotărât să vă fac o vizită deoarece mulți dintre voi ați făcut efortul de a mă vizita la Arad.
 Până acum ceva timp am lucrat in Germania, iar in țară am activat doar in Arad, Timișoara, Brasov si Oradea.
  Cei care vor veni in cuibușorul meu vor fi încantați cu următoarele servicii:

♥️ sex oral (protejat / neprotejat in funcție de igiena)

❤️sex normal (doar protejat) 

❤️ limbuțe dacă îți face plăcere (69)

❤️fk  Deep (in funcție de igiena dentară și compatibilitate)

❤️ anilingus pasiv 

❤️foot fetish
❤️foot job 

❤️ Finalizare corporală 

❤️sărutări și mângâieri corporale 

❤️diferite poziți 

❤️ handjob

❤️GFE 

❤️Masaj de relaxare sau erotic (doar la oră)

❤️Dominare soft (detin diverse Jucari si accessorii)

❤️diverse fantezi in limita bunului simt 

❤️URO 50 extra activ (programare minim 2ore înainte) 

Cadoul meu este:

200 lei pentru o fin (30min)

400 pentru o oră care include 2 fin sau o finalizare plus masaj

Nu accept: 

CIM (finalizare orală)
COF (finalizare faciala)

sex anal 

persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe 

Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă că sunt ocupată și vă rog să reveniți sau să îmi scrieți in cât timp vă pot răspunde. (nu vreau să creez probleme). Programările rog să fie confirmate cu minim o oră înainte. Dacă nu le confirmați, ele vor fi anulate automat. 
 Vă aștept cu drag să ne răsfățam împreună. 

Vă pup de nu vă vedeți💋💋💋.

IMG-20241016-WA0000.jpg

IMG-20240912-WA0000.jpg

IMG-20240814-WA0000.jpg

Bine ai venit, îți doresc succes și sper sa rămâi cu o impresie și experiență plăcută în orașul nostru 😘🤗

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Am uitat sa precizez că am deschis sezonul la programări🫠🥰 atât pt seara asta cât si pt ziua de mâine.

Vă pup de nu vă vedeti💋💋💋.

IMG-20240727-WA0000.jpg

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ar
  • Oras:Ar

Până vine prima recenxie, dați-mi voie să v-o recomand pe Rebeca cu toată increderea. Am câteva vizite la ea și nu am fost dezamăgit niciodată. Oferă un sărut fenomenal cu toată gurița si limba, oral bun, umed, cu tente de deep cu zgomote specifice, iar la normal nu refuză nicio poziție. Dar piesa de rezistență rămâne fk-ul adevărat. De la ea mereu am plecat ușurat, atât fizic cât și mental. Nu o recomand celor care vor hard sex, e mai pe făcut dragoste. Pt o experiență completă, fizică și psihică, e de preferat o oră in compania ei.

Spor la fete frumoase ca Rebeca (am uitat să zic că are ochi f frumoși)!

Topic Arad:

• Like 2
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Băieți, am o veste tristă: mi s-a stricat mașina în drum spre SB! Momentan sunt super nervoasă😡, dar promit sa revin la voi cât mai curând posibil.

• Haha 2
  • Confuz 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Acum 49 minute, beckaRebe a spus:

Băieți, am o veste tristă: mi s-a stricat mașina în drum spre SB! Momentan sunt super nervoasă😡, dar promit sa revin la voi cât mai curând posibil.

Mooa e tare asta cu mașina 🤦‍♂️😂😂altă minciună mai credibilă nai găsit și tu 🫣am intrat pe profilul tău și ești activă pe Arad și ai postat și poze recent. 

Mda 😐 csf nai csf... 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, Babuinu89 a spus:

Mooa e tare asta cu mașina 🤦‍♂️😂😂altă minciună mai credibilă nai găsit și tu 🫣am intrat pe profilul tău și ești activă pe Arad și ai postat și poze recent. 

Mda 😐 csf nai csf... 

Dacă nu vrei, nu trebuie să mă crezi, dar eu am pierdut și banii de cazare în SB.

Pe Arad am postat pt clienții mei fideli, dar nu am scris că sunt disponibilă de acum. Dacă mi-ai studiat profilul vedeai că eu sunt rezidentă în Arad, de unde am fugit doar câteva zile in Tm, Bv și Oradea. SB era al patrulea oraș pe lista mea, și am promis că voi reveni, mă voi ține de cuvânt.

Te rog nu mai fi răuț, că și așa sunt necăjită destul azi. Te pup💋.

• Like 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 minute, Hodin a spus:

Ciudată ca zicea ca, “dulceața a sosit”. 

Așa rima textul meu clasic de introducere intr-un oraș nou🤦🏻😃.

Îți dai seama că dacă soseam la voi la ora 16, nu postam că încep doar la 20.

Te pup și pe tine💋

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
5 minutes ago, beckaRebe said:

Așa rima textul meu clasic de introducere intr-un oraș nou🤦🏻😃.

Îți dai seama că dacă soseam la voi la ora 16, nu postam că încep doar la 20.

Te pup și pe tine💋

Nu știu cum îți faci tu programul, poate vrei să stai puțin, să faci un duș sa mănânci ceva și după sa dai drumul la distracție. În fine….
Pupici ! Sperăm să ajungi într-un final să ne bucurăm de tine și tu de noi :) 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
  • Telefon: 07xxxxxxxx
  • Oras:Pește dă Top!
Acum 23 ore, beckaRebe a spus:

Dacă nu vrei, nu trebuie să mă crezi, dar eu am pierdut și banii de cazare în SB.

Pe Arad am postat pt clienții mei fideli, dar nu am scris că sunt disponibilă de acum. Dacă mi-ai studiat profilul vedeai că eu sunt rezidentă în Arad, de unde am fugit doar câteva zile in Tm, Bv și Oradea. SB era al patrulea oraș pe lista mea, și am promis că voi reveni, mă voi ține de cuvânt.

Te rog nu mai fi răuț, că și așa sunt necăjită destul azi. Te pup💋.

Nu il baga in seama, nici macar nu e din Sibiu...

Te asteptam, cand poti tu sa vii, cat mai curand sper😘

• Like 6
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
La 28.10.2024 la 17:44, beckaRebe a spus:

Până la urmă ai reușit să rezolvi problema cu mașina 🤔??

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Din păcate încă nu, mai durează o zi sau două 🤷‍♀️, greu cu mecanici cu venitul pieselor etc 

• Confuz 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hello băieți, cine nu e gata îl iau cu lopata 👧, am ajuns la voi în oraș m-am și cazat ca locație momentan Avantgarden iar de mâine dimineață voi fi disponibilă începând cu ora 9. Vă pup de nu vă vedeți 😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 28.10.2024 la 17:24, unsuflet a spus:

Până vine prima recenxie, dați-mi voie să v-o recomand pe Rebeca cu toată increderea. Am câteva vizite la ea și nu am fost dezamăgit niciodată. Oferă un sărut fenomenal cu toată gurița si limba, oral bun, umed, cu tente de deep cu zgomote specifice, iar la normal nu refuză nicio poziție. Dar piesa de rezistență rămâne fk-ul adevărat. De la ea mereu am plecat ușurat, atât fizic cât și mental. Nu o recomand celor care vor hard sex, e mai pe făcut dragoste. Pt o experiență completă, fizică și psihică, e de preferat o oră in compania ei.

Spor la fete frumoase ca Rebeca (am uitat să zic că are ochi f frumoși)!

Topic Arad:

Te pup😘 și îți mulțumesc de recomandare🙏. De acum încolo trebuie să curgă recomandările sibienilor🥰, de a căror părere sunt chiar curioasă.

Vă pupăcesc de nu vă vedeți💋💋💋.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutări. 

Am ajuns pe la Rebeca, o fată minunata din toate punctele de vedere. Pentru mine a fost o plăcere să o cunosc. 

De cum am intrat pe ușe, mi-am dat seama că va fi o experiență foarte plăcută. M-a întâmpinat cu un zâmbet cald și o naturalețe debordantă. 

Este frumoasa la față, micuță și subțirică, sânii mici dar fermi și fundulețul mic și foarte frumos.

Ca și servicii, FK foarte plăcut, întreținut pe toată durata sedintei, ON fara grabă, cu Depp și priviri provocatoare. 

NP - Am reușit doar o singura poziție pentru ca eram foarte excitat de la ,,fazele premergătoare" iar păsărica am simtit-o strâmtă, umedă și dornica. Se implica și dă senzația că îi place, fapt care m-a făcut să termin mult mai repede decât speram.

Sper sa probam și alte poziții la următoarele întâlniri pentru că vrea să rămână un timp daca or sa ii placa sibienii.

Este foarte curata, iar pielea ei are un miros fin, foarte plăcut. Baia este dotată cu geluri de duș, apa de gura și prosoape curate și uscate.

• Like 9
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragi sibieni, vă anunț că a intervenit ceva și a trebuit să iau o pauză …. Să ne vedem cu bine😻Vă pup de nu vă vedeți.

• Trist 1
Link spre comentariu
1 hour ago, beckaRebe said:

Bună dimineața dragi sibieni, vă anunț că a intervenit ceva și a trebuit să iau o pauză …. Să ne vedem cu bine😻Vă pup de nu vă vedeți.

Data trecută a fost mașina , acum ce s-a întâmplat ? Chiar sunt curios  !

oare tu ce ai zice dacă un client ar anula de 2 ori? Prima dată ca I s-a stricat mașina iar a doua oară ca a intervenit “ceva” ? 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, Hodin a spus:

Data trecută a fost mașina , acum ce s-a întâmplat ? Chiar sunt curios  !

oare tu ce ai zice dacă un client ar anula de 2 ori? Prima dată ca I s-a stricat mașina iar a doua oară ca a intervenit “ceva” ? 

Iar ești răuț😜. Am anunțat de dimineață pt a nu afecta pe nimeni.

Curioșii mor repede, iar viața personală e doar a mea. Revin la voi să ne iubim in foarte scurt timp🥰.

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Îmi cer scuze!!

Sunt puțin răuț ca sunt pofticios :) 

Ma simt ca un măgăruș căruia i se pune în față un morcov 🥕 și de fiecare dată când aproape ajunge la el, cineva îl smucește și hop, probleme cu mașina, hop alte probleme! 

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 9 minute, Hodin a spus:

Îmi cer scuze!!

Sunt puțin răuț ca sunt pofticios :) 

Ma simt ca un măgăruș căruia i se pune în față un morcov 🥕 și de fiecare dată când aproape ajunge la el, cineva îl smucește și hop, probleme cu mașina, hop alte probleme! 

Te aștept la mine să te liniștesc, măgărușule🫠😘😆.

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

Pt cine a reușit să se programeze la această domnișoară simpatică știe că fata e ce trebuie si merită să treceți cu vederea miciile impedimente de aici cat despre ceilalți keep going până reușiți și cu siguranță nu veți fi dezamăgiți 😉👍

Despre Rebe va spun sincer că nu este vreun fotomodel, fata este drăguță, basic look dar are un vibe super mișto și plină de viață. Este sociabilă, zâmbăreață și lipicioasă de te face rapid sa te acomodezi in prezența ei 🥰

Servicii bune cu atitudine orientata pro client.

Locația:9 Avantgarden- la baie articole necesare, Gel de dus, apa de gura și prosop curat primit proaspăt dintr-un teanc mare, se vede că pune accent pe igienă 👍

Aspect: pozele de pe Publi sunt puțin mai vechi și Profi făcute dar reale. Este slim minion cu un aspect plăcut privitorului.

Igienă:10- curata si îngrijită fara mirosuri suspecte doar de parfum discret.

OP: 9 presiune și tehnică f.buna, are experiență.

NP: 8 schimba pozitii fara mofturi(obosește puțin în LOT) se implică, geme discret frumos dar folosește si puțin lube. Are puțin disconfort la mărimi mai mari sau deep dar e ok dacă sunteți gentle guys 😉

GFE/Atitudine: -9 îmbrățișări, mângâieri și puțin FK dar mai mult pupici, teasing, deci mai este loc de puțină îmbunătățire la acest capitol 😁

Overall o întâlnire reușită, merită o șansă, celor ce caută o fată cu servici mai mult pe modul GFE decât PSE care NU prea este pe placul ei.

@beckaRebe mulțu pt primirea călduroasă și serviciile de top oferite, sper să îți placă la noi și să mai revii 😘

Succes and Good Luck 🤞 2 All 🍀

• Like 8
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună dimineața dragi Sibieni, va anunț ca dulceață a sosit . Disponibilă de la 11 😻Vă pup de nu vă vedeți 😘😘😘IMG-20240518-WA0000.jpg.228530b1abc680f0487b74a4405051e2.jpg

• Inimioara 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...