beckaRebe Reputație: 915 Postat Noiembrie 4 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 4 1 oră în urmă, Nasu001 a spus: Daca ai și răspunde la tlf 😁😁 Scrie-mi te rog pe whap. O zi superbă, te pup de nu te vezi 😘😘😘 Link spre comentariu
artzabala Reputație: 881 Postat Noiembrie 4 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 4 Apari si dispari mai ceva ca iepurii din palaria unui magician! Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Noiembrie 4 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 4 Acum 2 ore, artzabala a spus: Apari si dispari mai ceva ca iepurii din palaria unui magician! Mai frumos suna ca apar din bagheta unei zâne 🧚. Te pup de nu te vezi 😘 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Noiembrie 5 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5 Bună dragilor câteva locuri disponibile. Vă pup de nu vă vedeți 😘😘😘 5 Link spre comentariu
Muntenicea Reputație: 42 Postat Noiembrie 5 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 5 Azi am ajuns la Rebeca,foarte frumoasă fată,un corp slim cu forme frumoase feminine, sânii medii,dar frumoși și un fund foarte mișto.Ca și atitudine e politicoasă, prietenoasă și lipicioasă.La acțiunea în sine te întreabă ce și cum dorești și încearcă să te facă să pleci foarte mulțumit.Singurul mic regret e că nu am avut parte de un Fk autentic,doar mici săruturi😁,dar aici e și vina mea, căci așa cum zicea și e,fiind prima vizită nu ne cunoaștem. Note nu dau,dar fata cu siguranță merită vizitată și eu sigur o să revin să aprofundez Fk acela. 3 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Noiembrie 6 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 6 La 31.10.2024 la 16:22, Japo1 a spus: Salutări. Am ajuns pe la Rebeca, o fată minunata din toate punctele de vedere. Pentru mine a fost o plăcere să o cunosc. De cum am intrat pe ușe, mi-am dat seama că va fi o experiență foarte plăcută. M-a întâmpinat cu un zâmbet cald și o naturalețe debordantă. Este frumoasa la față, micuță și subțirică, sânii mici dar fermi și fundulețul mic și foarte frumos. Ca și servicii, FK foarte plăcut, întreținut pe toată durata sedintei, ON fara grabă, cu Depp și priviri provocatoare. NP - Am reușit doar o singura poziție pentru ca eram foarte excitat de la ,,fazele premergătoare" iar păsărica am simtit-o strâmtă, umedă și dornica. Se implica și dă senzația că îi place, fapt care m-a făcut să termin mult mai repede decât speram. Sper sa probam și alte poziții la următoarele întâlniri pentru că vrea să rămână un timp daca or sa ii placa sibienii. Este foarte curata, iar pielea ei are un miros fin, foarte plăcut. Baia este dotată cu geluri de duș, apa de gura și prosoape curate și uscate. Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie. Te pup de nu te vezi 😘😘 Link spre comentariu
Japo1 Reputație: 184 Postat Noiembrie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 8 La 06.11.2024 la 7:27, beckaRebe a spus: Îți mulțumesc pentru vizită și recenzie. Te pup de nu te vezi 😘😘 Scuze Rebeca, ai plecat deja? Să înțeleg că nu ți-au plăcut sibienii? Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Noiembrie 8 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 8 În Sibiu am cunoscut mai mult alte minorități decât Sibieni 😂, da vizită mea s-a încheiat. O zi minunată te pup de nu te vezi 😘 1 Link spre comentariu
Hodin Reputație: 52 Postat Noiembrie 8 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 8 4 hours ago, beckaRebe said: În Sibiu am cunoscut mai mult alte **spam editat**tăți decât Sibieni 😂, da vizită mea s-a încheiat. O zi minunată te pup de nu te vezi 😘 Te-au vizitat nepalezii și indienii de pe glovo ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum