slvadr Reputație: 11 Postat 4 ore în urmă Oras:București Oras:București Partajează Postat 4 ore în urmă Cred ca toți va amintiți de arya :)) poate mai și suspinati m-am gândit sa va ajut cu niște informații, fata s-a maritat ,și acum mai nou pune gene :))) s-a dat pe afaceri cinstite ,în schimb prietena ei deea :)) rupe sugardatingul :)) 1000 de lei 3 ore face de toate mai puțin curulet ,ce e drept cam neîngrijita femeia personal nu recomand bani irosiți și arfe de tarancuta Link spre comentariu
fidel Reputație: 8 Postat 3 ore în urmă Partajează Postat 3 ore în urmă Care „arya”? Fosta colegă a Dianei? Sau aia din cuibul rândunicii? Și de unde știi toate acestea? Și de care „deea” e vorba? Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat 2 ore în urmă Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Acum 40 minute, fidel a spus: Care „arya”? Fosta colegă a Dianei? Sau aia din cuibul rândunicii? Și de unde știi toate acestea? Și de care „deea” e vorba? Arya din cuibul randunicii despre aia e vorba , și deea tot din cuibul randunici avea topic pe aici , dacă am fost cu cea din urma :)) ,cum sa nu stiu și de prietena? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum