Sari la conținut

Fete noaptea târziu

Postări Recomandate

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)

Există fete care stau până târziu în noapte 0:00-1:00 sâmbătă și duminică sau ar trebui să caut în publi24

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 7 ore, trumtram a spus:

Există fete care stau până târziu în noapte 0:00-1:00 sâmbătă și duminică sau ar trebui să caut în publi24

evita publi24. incearca sa iei legatura cu fete care se promoveaza aici, pe nimfomane

Link spre comentariu
Acum 7 ore, macarons a spus:

avoid publi24. try to get in touch with girls who advertise themselves here as nymphomaniacs

Știu, dar fetele de aici au programul de lucru al funcționarilor publici de la 9 la 17, iar eu voi avea timp liber după 11... Nu am de ales decât publi24... Și se pare că în acest topic al forumului nu este. la modă să notez orele de lucru (sunt obișnuit cu subiectul la București)

Link spre comentariu
Acum 14 ore, trumtram a spus:

Știu, dar fetele de aici au programul de lucru al funcționarilor publici de la 9 la 17, iar eu voi avea timp liber după 11... Nu am de ales decât publi24... Și se pare că în acest topic al forumului nu este. la modă să notez orele de lucru (sunt obișnuit cu subiectul la București)

abordeaza-le din timpul zilei, trimitand mesaje. poate vei primi un raspuns pozitiv.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...