trumtram Reputație: 400 Postat Noiembrie 2 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Noiembrie 2 Există fete care stau până târziu în noapte 0:00-1:00 sâmbătă și duminică sau ar trebui să caut în publi24 Link spre comentariu
macarons Reputație: 621 Postat Noiembrie 2 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 2 Acum 7 ore, trumtram a spus: Există fete care stau până târziu în noapte 0:00-1:00 sâmbătă și duminică sau ar trebui să caut în publi24 evita publi24. incearca sa iei legatura cu fete care se promoveaza aici, pe nimfomane Link spre comentariu
trumtram Reputație: 400 Postat Noiembrie 2 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Partajează Postat Noiembrie 2 Acum 7 ore, macarons a spus: avoid publi24. try to get in touch with girls who advertise themselves here as nymphomaniacs Știu, dar fetele de aici au programul de lucru al funcționarilor publici de la 9 la 17, iar eu voi avea timp liber după 11... Nu am de ales decât publi24... Și se pare că în acest topic al forumului nu este. la modă să notez orele de lucru (sunt obișnuit cu subiectul la București) Link spre comentariu
macarons Reputație: 621 Postat Noiembrie 3 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 3 Acum 14 ore, trumtram a spus: Știu, dar fetele de aici au programul de lucru al funcționarilor publici de la 9 la 17, iar eu voi avea timp liber după 11... Nu am de ales decât publi24... Și se pare că în acest topic al forumului nu este. la modă să notez orele de lucru (sunt obișnuit cu subiectul la București) abordeaza-le din timpul zilei, trimitand mesaje. poate vei primi un raspuns pozitiv. Link spre comentariu
MasterChou Reputație: 191 Postat Noiembrie 3 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Partajează Postat Noiembrie 3 On 11/2/2024 at 9:26 AM, trumtram said: Există fete care stau până târziu în noapte 0:00-1:00 sâmbătă și duminică sau ar trebui să caut în publi24 Poți încerca la @Alisa_Maria, @Alisa31sau @Eveline31 cât mai sunt în Iași. Spor 1 1 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 400 Postat Noiembrie 3 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Partajează Postat Noiembrie 3 Acum 3 ore, MasterChou a spus: You can try at@Alisa_Maria,@Alisa31or@Eveline31while I'm still in Iași. increase multumesc, Eveline31 arata interesant, restul, imi plac fetele slabe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum