trumtram Reputație: 449 Postat Noiembrie 2, 2024 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Noiembrie 2, 2024 O să vă vizitez orașul, am căutat pe google cluburi de striptease, au apărut 2, poate cineva să împărtășească detalii? Multumesc
Badger12 Reputație: 14 Postat Noiembrie 2, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 2, 2024 Salut, am fost acum o luna la Babylon, e in spate la poker arena, atmosfera este destul de fainuta, cand am fost eu erau cam 6 fete, iar preturile erau urmatoarele: Sa stea domnisoara la masa cu tine cu bautura ei proprie-120 Show 15 min- 400 ( in camera principala, unde e toata lumea) Show privat 45 min - 800 Ca experienta foarte placuta, fetele profi si comunicative Spor si distractie placuta
john_86 Reputație: 20 Postat Noiembrie 2, 2024 Postat Noiembrie 2, 2024 Acum 1 oră, Badger12 a spus: Salut, am fost acum o luna la Babylon, e in spate la poker arena, atmosfera este destul de fainuta, cand am fost eu erau cam 6 fete, iar preturile erau urmatoarele: Sa stea domnisoara la masa cu tine cu bautura ei proprie-120 Show 15 min- 400 ( in camera principala, unde e toata lumea) Show privat 45 min - 800 Ca experienta foarte placuta, fetele profi si comunicative Spor si distractie placuta Ce presupune show-ul privat? Include și sex?
Badger12 Reputație: 14 Postat Noiembrie 2, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 2, 2024 Salut, nu include contact sexual, din ce mi-au spus fetele
trumtram Reputație: 449 Postat Noiembrie 2, 2024 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Postat Noiembrie 2, 2024 Babylon mulțumesc, și pentru celălalt Chicago? Există un Jameson Sau Paddy în Babylon?
AlIlnRalsse Reputație: 8 Postat Noiembrie 9, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 9, 2024 La 03.11.2024 la 1:18, trumtram a spus: Babylon mulțumesc, și pentru celălalt Chicago? Există un Jameson Sau Paddy în Babylon? Clubul Chicago are o istorie destul de ciudată. A fost un incendiu acum câțiva ani in zona aceea. Patroana își folosește in schimb banii pe lucruri destul de onorabile in comparație cu celalalt club.
trumtram Reputație: 449 Postat Noiembrie 13, 2024 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Postat Noiembrie 13, 2024 La 11/9/2024 la 9:09 PM, AlIlnRalsse a spus: Club Chicago has a rather strange history. There was a fire a few years ago in that area. Instead, the patron spends her money on things that are quite honorable compared to the other club. Este un loc bun? Cum sunt fetele, băuturile, prețurile?
Oliverleo Reputație: 16 Postat Noiembrie 18, 2024 Postat Noiembrie 18, 2024 On 11/2/2024 at 12:30 PM, trumtram said: O să vă vizitez orașul, am căutat pe google cluburi de striptease, au apărut 2, poate cineva să împărtășească detalii? Multumesc Bine ați venit în oraș, barurile de striptease pot varia destul de mult, așa că este bine să obțineți câteva recomandări din prima mână. Ce două cluburi ai găsit? Unele sunt mai bune pentru atmosferă, în timp ce altele se concentrează pe experiențe mai interactive. Sperăm că cineva local vă poate împărtăși mai multe informații pentru a vă ajuta să decideți.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum