Alita Reputație: 240 Postat Noiembrie 15 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Partajează Postat Noiembrie 15 Acum 11 ore, Olivia21 a spus: Hello, vizita mea a luat șfarsit. Vă mulțumesc frumos tuturor pentru vizite, pupici pe data viitoare!!!!😘😘🍭👅 -Indisponibilă- Așa repede pleci, și eu vroiam să-mi primesc ora. Pt mine ești o domnișoară super faină. Sper ca o sa mai revii. Poate mergi la Arad. As veni acolo. Oricum ai grija de tine , ești o fată dulce și faină. Link spre comentariu
muresancosmin70 Reputație: 53 Postat Miercuri la 08:44 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Miercuri la 08:44 Desi nu este genul meu (eu preferand fete slim) avand in vedere parerile colegilor am contactat-o pe Olivia pe whatsapp. Am stabilit ora si faptul ca nu e nevoie de reconfirmare decat daca nu pot sa ajung. Pana acum la prima intalnire luam 30 de minute si de multe ori am fost grabit de persoana la care mergeam si asta nu mi-a placut. La Olivia am optat din start pentru 1 h. Dupa ce am cunoscut-o si am inceput sa discutam lucrurile au mers perfect. Nu am avut cu nici o alta fata asa o experienta placuta la prima intalnire. Deci Olivia desi foarte tanara stie sa se faca placuta si sa isi ofere serviciile. Mi-a indeplinit toate cerintele si m-a servit cu pepsi si ciocolata. Igiena 10. Dus obligatoriu Locatie pentru mine L.Rebreanu e de nota 10 atat ca dotari cat si ca amplasare Atitudine: 10 cu felicitari GFE: 10 m-a impresionat f. placut, mai ales ca nu ma asteptam Raport calitate/pret: excelent De recomandat: Da. Sper sa mai revina 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum