fanaticul20 Reputație: 11 Postat Decembrie 12 Postat Decembrie 12 Mai stie cineva ceva de fata aceasta draguta?
L1viu Reputație: 675 Postat Decembrie 12 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 12 Acum 2 ore, fanaticul20 a spus: Mai stie cineva ceva de fata aceasta draguta? Erau vreo 2 colegi care aveau "linie directă" cu domnișoara, spuneau ca o sa revină 🤔🫣😉
CrocoDrill Reputație: 23 Postat Decembrie 12 Postat Decembrie 12 Am intrebat-o eu ieri pe whatsapp, cand are in plan sa revina si mi-a scris ca nu mai lucreaza. Probabil si-a gasit un sugger daddy, dintre cei care ii ziceau sa ridice scorurile. 😂 1
FLORYYN Reputație: 169 Postat Decembrie 13 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Postat Decembrie 13 Acum 10 ore, CrocoDrill a spus: Am intrebat-o eu ieri pe whatsapp, cand are in plan sa revina si mi-a scris ca nu mai lucreaza. Probabil si-a gasit un sugger daddy, dintre cei care ii ziceau sa ridice scorurile. 😂 Sau poate nu o mai lasă iubitul , poate a devenit gelos.....
Amfostaici Reputație: 724 Postat Decembrie 13 Oras:Aicisipestetot Oras:Aicisipestetot Postat Decembrie 13 L a cum se freca si eu as fi fost gelos 😂😂😂 2
JustMe112 Reputație: 155 Postat Decembrie 13 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 13 Era ok pt orașul nostru....fără fițe,fără figuri...își lua rolul în serios ,știa joaca cu castravatele.E altceva sa guști ceva diversificat....azi la ea peste câteva zile la domnita din topul Brăilei.😁 1
L1viu Reputație: 675 Postat Decembrie 13 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 13 Acum 18 ore, FLORYYN a spus: Sau poate nu o mai lasă iubitul , poate a devenit gelos..... Nu are sens...de ce ar mai sta cu ea dacă nu mai produce bani? Adică si-a luat un sfert din Brăila la "etaj" și la "subsol" 🫣😅 și el acum e gelos și nu o mai lasă să producă...dar rămâne cu ea din "dragoste" 😁🙃 ...pe bune???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum