disney02 Reputație: 549 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Acum 1 minut, rechinii77 a spus: Draga mea....vezi vezi....daca inoti in apa cu 🦈🦈🦈🦈 nu te vad bine😋😅sar putea sa fi muscata rau de tot🥰 Ps:chiar totul!?😉 Sincer,în locul ei,m-as risca! Am asa un feeling pozitiv,în legătură cu aceasta domnisoara! Are acel vibe,pozitiv care ma atrage! Repet,nu sunt în tara,...dacă eram,sunt sigur ca citeai o recenzie,din partea mea! De aceea am cerut,sa faci tu,o recenzie,deoarece îmi plac! Succes! 1 1
Semakkone Reputație: 120 Postat Noiembrie 9 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 9 Acum 5 minute, rechinii77 a spus: Draga mea....vezi vezi....daca inoti in apa cu 🦈🦈🦈🦈 nu te vad bine😋😅sar putea sa fi muscata rau de tot🥰 Ps:chiar totul!?😉 Du-te frate 😏, ...eu am fost la ea de două ori ..nu mă mușcat niciun 🦈🦈🦈.... PS.e mișto gagica 🤘 1 1
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 9 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 9 Acum 5 minute, rechinii77 a spus: Draga mea....vezi vezi....daca inoti in apa cu 🦈🦈🦈🦈 nu te vad bine😋😅sar putea sa fi muscata rau de tot🥰 Ps:chiar totul!?😉 Dragul meu 😙 consider ca sunt destul de bună sa fiu actorul și regizorul ☺️☺️ Ps : chiar totul ??? — Sa fie de vis și de neuitat 😉😘😘 2
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 9 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 9 Acum 4 minute, Semakkone a spus: Du-te frate 😏, ...eu am fost la ea de două ori ..nu mă mușcat niciun 🦈🦈🦈.... PS.e mișto gagica 🤘 Ooo da ce avem noi aici 😘🥰 1
rechinii77 Reputație: 50258 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Acum 26 minute, disney02 a spus: Sincer,în locul ei,m-as risca! Am asa un feeling pozitiv,în legătură cu aceasta domnisoara! Are acel vibe,pozitiv care ma atrage! Repet,nu sunt în tara,...dacă eram,sunt sigur ca citeai o recenzie,din partea mea! De aceea am cerut,sa faci tu,o recenzie,deoarece îmi plac! Succes! Mersi😎nu am crezut ca recenziile mele is chiar asa ok😅 Ma gandesc ca parcai la ea daca erai in tara💪 Spor sa ai si tu pe unde esti😁 Ps:nu promit,incerc sa ajung la ea🙂 4 1
rechinii77 Reputație: 50258 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Acum 29 minute, Semakkone a spus: Du-te frate 😏, ...eu am fost la ea de două ori ..nu mă mușcat niciun 🦈🦈🦈.... PS.e mișto gagica 🤘 Apreciez frate,mersi de sfat😁 Pe tine nu are cum se te muste nici un 🦈la ea ii posibilitatea sa fie muscata de🦈🦈😉 Spor sa ai la mandre 5
rechinii77 Reputație: 50258 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Acum 42 minute, Alessiavvv a spus: Dragul meu 😙 consider ca sunt destul de bună sa fiu actorul și regizorul ☺️☺️ Ps : chiar totul ??? — Sa fie de vis și de neuitat 😉😘😘 Esti chiar asa de sigura pe tine si pe "bucile alea" de ce zici😋😅 Hmmm....de vis!?si de neuitat????interesant ce spui draga mea😊ai uitat un singur lucru😅stii ce zice Velea😋😂minim 2😂😂😂asa ca poate....eu is regizorul😉😅te pwp*** 5 3
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 9 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 9 Acum 1 oră, rechinii77 a spus: Esti chiar asa de sigura pe tine si pe "bucile alea" de ce zici😋😅 Hmmm....de vis!?si de neuitat????interesant ce spui draga mea😊ai uitat un singur lucru😅stii ce zice Velea😋😂minim 2😂😂😂asa ca poate....eu is regizorul😉😅te pwp*** Sunt foarte foarte sigură 😉 1 1
disney02 Reputație: 549 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Acum 50 minute, Alessiavvv a spus: Sunt foarte foarte sigură 😉 La asa invitație,sunt sigur ca as onora! Draga Alessiavvv,pe mine NY ma inviti? 1
disney02 Reputație: 549 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Chiar acum, disney02 a spus: La asa invitație,sunt sigur ca as onora! Draga Alessiavvv,pe mine NY ma inviti? Nu ma inviti* am dorit sa scriu... 😘🥰😘🥰🥰 1
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 9 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 9 Acum 2 minute, disney02 a spus: La asa invitație,sunt sigur ca as onora! Draga Alessiavvv,pe mine NY ma inviti? 😊😊abia aștept să te cunosc 😘😘 1
disney02 Reputație: 549 Postat Noiembrie 9 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 9 Acum 1 minut, Alessiavvv a spus: 😊😊abia aștept să te cunosc 😘😘 Ești o scumpa!🥰 1
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 10 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 10 ✅✅✅ Buna dimineața băieții 💙💙 Ultima zi la voi !!! Vă aștept cu programări pe WhasApp 💋💋💋💋 vă pupaceste școlăriță 💋💋💋 5
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 10 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 10 ✅✅✅Disponibilă ✅✅✅ 3
Alessiavvv Reputație: 219 Postat Noiembrie 10 Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0756768709 Oras:Arad Disponibila Autor Postat Noiembrie 10 Simpaticilor 💋💋 Va multumesc pentru vizite si va multumesc pentru "seriozitatea si " respectul " de care ati dat dovada. ❤ sunteti minunati ❤ Nu stiu exact cand revin la voi dar va anunt din timp !!! Va pupcesc 💋💋💋 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum