Pottrivitul Reputație: 143 Postat Ianuarie 30 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 30 Acum 22 ore, reptilozaurusrex a spus: Astazi va avea loc ultima etapa din Champions League, faza grupelor, unde se vor disputa nu mai putin de 18 meciuri. Liverpool si Barcelona sunt singurele echipe calificate matematic in optimi. Salzburg, Sturm Graz, Steaua Rosie, Girona, Leipzig, Sparta Praga si Bologna nu mai au sanse de calificare in optimi, fiind eliminate matematic. Acestea sunt meciurile: Aston Villa - Celtic Barcelona - Atalanta Bayer Leverkusen - Sparta Praga Bayern Munchen - Slovan Bratislava Brest - Real Madrid Dinamo Zagreb - AC Milan Dortmund - Shakhtar Donetsk Girona - Arsenal Inter - Monaco Juventus - Benfica Lille - Feyenoord Manchester City - Club Brugge PSV - Liverpool Salzburg - Altetico Madrid Sporting - Bologna Sturm Graz - RB Leipzig Stuttgart - PSG Young Boys - Steaua Roșie Belgrad @armando77 @JocelynEon @Pottrivitul @Iulyan20 @cristi bug @nellu2012 @altmarz @Cozonac77 @danp123 @farafiltre cat si ceilalti utilizatori pasionati de fotbal, inclusiv fetele, ce rezultate prevedeti pentru meciurile de diseara? Poate facem si un bilet, de ce nu? Am făcut și eu un bilet și am pus 5 meciuri și m-au scos două. 🤣 2 AC Milan și Barcelona că bate . Aia e . 2
Super Premium LUMIAR Reputație: 294 Postat Ianuarie 30 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Super Premium Postat Ianuarie 30 4 minutes ago, Pottrivitul said: Am făcut și eu un bilet și am pus 5 meciuri și m-au scos două. 🤣 2 AC Milan și Barcelona că bate . Aia e . Eu am pus 9 meciuri. Tot cele doua mi-au stricat biletul. Sa-i fut in gura cu toate vedetele lor. Le doresc sa pice impreuna la baraj... "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7291 Postat Ianuarie 30 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Ianuarie 30 Acum 9 minute, Pottrivitul a spus: Am făcut și eu un bilet și am pus 5 meciuri și m-au scos două. 🤣 2 AC Milan și Barcelona că bate . Aia e . Acum 3 minute, LUMIAR a spus: Eu am pus 9 meciuri. Tot cele doua mi-au stricat biletul. Sa-i fut in gura cu toate vedetele lor. Le doresc sa pice impreuna la baraj... Pe mine m-au scos cei de la Sporting, trag in ei. 😂 4🟢si 1 🔴 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7291 Postat Ianuarie 30 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Ianuarie 30 Rezultatele de aseara: Girona FC - Arsenal 1 - 2 Lille - Feyenoord Rotterdam 6 - 1 Man. City - Club Brugge 3 - 1 PSV Eindhoven - Liverpool 3 - 2 SK Sturm Graz - RB Leipzig 1 - 0 Sporting CP - Bologna 1 - 1 Brest - Real Madrid 0 - 3 VfB Stuttgart - PSG 1 - 4 FC Salzburg - Atletico Madrid 1 - 4 GNK Dinamo Zagreb - AC Milan 2 - 1 Inter Milano - AS Monaco 3 - 0 Bayern Munchen - SK Slovan Bratislava 3 - 1 FC Barcelona - Atalanta 2 - 2 BSC Young Boys - FK Red Star Belgrade 0 - 1 Borussia Dortmund - FC Shakhtar Donetsk 3 - 1 Bayer Leverkusen - AC Sparta Prague 2 - 0 Aston Villa - Celtic FC 4 - 2 Juventus - Benfica Lisbon 0 - 2 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Pottrivitul Reputație: 143 Postat Ianuarie 30 Oras:- Oras:- Postat Ianuarie 30 Acum 5 minute, LUMIAR a spus: Eu am pus 9 meciuri. Tot cele doua mi-au stricat biletul. Sa-i fut in gura cu toate vedetele lor. Le doresc sa pice impreuna la baraj... 🤣 Da să vezi fază. Prins cu treabă, îi zic unui tovarăș " Îmi pui 150 ron pe astea 5 meciuri și ne vedem mâine. " Mă duc acasă și văd în secunda aia că Aston Villa , Real și Dortmund deja conduceau 😌 . Zic , "gata , e luat " Îl sun pe Gică " Să nu te pună draku , lesinatule, să te faci că pierzi biletul că ești bun de plată 😡 Că la ce foame ai , te cred în stare de orice. "" 🤣🤣 Acum 10 minute, reptilozaurusrex a spus: Pe mine m-au scos cei de la Sporting, trag in ei. 😂 4🟢si 1 🔴 Numai cine nu joacă nu pierde 🤣 PS - faceți și voi un bilet frumos .... că parcă simt că dăm de pământ cu ei azi . 2
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7291 Postat Ianuarie 30 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Ianuarie 30 Meciurile de azi din Europa League, ultima etapa a fazei grupei: Ajax - Galatasaray Anderlecht - Hoffenheim AS Roma - Eintracht Frankfurt Athletic Bilbao - Plzen Braga - Lazio Dinamo Kiev - RFS FCSB - Manchester United Ferencvaros - AZ Alkmaar Lyon - Ludogorets Maccabi Tel Aviv - FC Porto Midtjylland - Fenerbahce Nice - Bodo Glimt Olympiakos - Qarabag Rangers - Royale Union Real Sociedad - PAOK Slavia Praga - Malmo Tottenham - Elfsborg Twente - Besiktas Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7291 Postat Ianuarie 30 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Ianuarie 30 Acum 7 minute, Pottrivitul a spus: PS - faceți și voi un bilet frumos .... că parcă simt că dăm de pământ cu ei azi . Facem. Ma gandeam sa vina fiecare cu cate un pronostic si sa facem un bilet cu aceste pronosticuri. 1 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Super Premium LUMIAR Reputație: 294 Postat Ianuarie 30 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Super Premium Postat Ianuarie 30 Ajax - Galatasaray G-G Anderlecht - Hoffenheim 1 Athletic Bilbao - Plzen 1 FCSB - Manchester United X-2 Lyon - Ludogorets 1 Olympiakos - Qarabag 1 Tottenham - Elfsborg 1 Twente - Besiktas 2 Cota 29.6 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7291 Postat Ianuarie 30 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Ianuarie 30 Olympique Lyon - Ludogorets Razgrad 1 Olympiacos - Qarabag 1 Ajax Amsterdam - Galatasaray GG Athletic Bilbao - Viktoria Plzen 1 Twente - Besiktas GG Nice - Bodo/Glimt Gol in ambele reprize Rangers - Royale Union SG Rangers peste 4.5 cornere Cota totala 10.68 1 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Super Premium LUMIAR Reputație: 294 Postat Ianuarie 30 Oras:Polul Nord Oras:Polul Nord Super Premium Postat Ianuarie 30 Cam slabuta implicarea. Eu am pus acel bilet. Am fortat nitel la Fenerbahce ca are cota 3,5, dar e realizabila. Va tin la curent... 1 "Sexul fără dragoste este doar împerechere"
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7291 Postat Ianuarie 31 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Autor Membru Premium Postat Ianuarie 31 Rezultate înregistrate joi seara, în ultima etapă din grupa Liga Europa: AS Roma – Eintracht Frankfurt 2-0 (Angelino 44, Shomurodov 69); Ajax Amsterdam – Galatasaray Istanbul 2-1 (B. Traore 23, Fitz-Jim 58 / Osimhen 90+4); Glasgow Rangers – Union St Gilloise 2-1 (Raskin 21, Cerny 55 / Mac Allister 84); Tottenham – Elfsborg 3-0 (Scarlett 70, Ajayi 84, M. Moore 90+4); Slavia Praga – Malmo FF 2-2 (Chory 46, Schranz 76 / Ali 69, Bolin 71); Real Sociedad – PAOK Salonic 2-0 (Oskarsson 43, 48); Sporting Braga – Lazio Roma 1-0 (Ricardo Horta 6); Olympiacos Pireu – Qarabag 3-0 (El Kaabi 56, 60, Biancone 89); Olympique Lyon – Ludogoreţ Razgrad 1-1 (Tolisso 54 / Almeida 77); Maccabi Tel Aviv – FC Porto 0-1 (Nico Gonzalez 58); Ferencvaros Budapesta – AZ Alkmaar 4-3 (Ben Romdhane 9, 45, A. Traore 34, B. Varga 82 penalti / Mijnans 76. 90+5, Parrott 90); Dinamo Kiev – RFS Riga 1-0 (Pikhalonok 76); FC Midtjylland – Fenerbahce Istanbul 2-2 (Diao 27, Andreasen 86 / En-Nesyri 39, Dzeko 47); Athletic Bilbao – Viktoria Plzen 3-1 (Nico Williams 25, Yeray Alvarez 64, Marton 90+5 / Havel 71); OGC Nice – Bodo/Glimt 1-1 (Bouanani 74 / Bjorkan 54); Anderlecht – Hoffenheim 3-4 (Vazquez 18, Goto 79, Augustinsson 88 / Hranac 41, Bischof 54, Mokwa 59, Hlozek 65); Twente Enchede – Beşiktaş Istanbul 1-0 (D. Rots 76); FCSB – Manchester United 0-2 (Dalot 60, Mainoo 68). sursa digi24.ro 1 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Membru Premium Viorellus Reputație: 74 Postat Ianuarie 31 Oras:Sin City Oras:Sin City Membru Premium Postat Ianuarie 31 Putea iesi ceva bun dar nu s-au vrut gg-uri la cateva meciuri, 11 din 15, aia e, vedem in weekend, AC Milan - Inter, cred un x, Arsenal - City, nu m-ar surprinde o victorie a cetățenilor sau Roma - Napoli, nu știu ce sa zic aici mai avem FCSB - CFR, cred ca o sa fie o surpriză, nu știu de ce😏 Oricum ar fi, la cat mai mult 🍀 pentru toți shamanii😉 2 Excommunicado...
cristi bug Reputație: 1052 Postat Sâmbătă la 16:20 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Sâmbătă la 16:20 Bună seara care a fost prima voastră vizită pe un stadion ? Eu prima dată am fost cu un unchi și un văr în octombrie 1994 Farul Constanța - FC Argeș Dacia Pitești 2-1 meciul s-a jucat pe stadionul de rugby cel demolat acum era în reparații alt unchi a ajutat la construirea pistei de atletism 😀. Până la 20 de ani mergeam foarte des mă enervam, țipam, înjuram am prins și o ninsoare țin minte ianuarie 2000 Farul - Steaua 0-3 amical atunci 3 săptămâni nu s-a făcut școală erau profesorii în grevă 😁 Două, 3 sezoane am avut abonament gratis primit de la niște prieteni de-ai părinților Portul era sponsor cele mai multe meciuri le-am văzut cu echipele din București.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum