disney02 Reputație: 550 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 10, 2024 Acum 4 minute, thesebi a spus: Nu mai citi te rog acest topic atunci daca tot te deranjeaza! pentru linistea ta personala. Pentru noi care suntem interesati de acest subiect, scriem ce putem, si ce mai aflam una alta... Te rugam daca se poate 🙏🏻 Nici eu nu scriu la alte topice la alte domnisoare care nu am nici o treaba si nici nu o sa am (grasute / 25+ ani / fete lux premium) 👍🏻 Ba tarane!!! În primul rand nu scrii nimic! Doar prostii! Ai sunat,e scumpa,interesant...acestea sunt cuvintele tale! Vrei sa te umplu de minusuri? Se rezolva! Nu ai bani sa mergi la ele? Îți dau eu,dar nu mai scrie balivernele pe care le scrii! Nimic concret,doar supoziții și încercări! Sincer,meriti sa fii jignit! Dacă ai ceva de comentata,treci în privat! 1 1
thesebi Reputație: 341 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 10, 2024 NU trebuie sa te umflii in halu asta, n'am zis nimic! tu esti care e rautacios si comenteaza... De ce trebuie sa fii asa nervos si agitat? stai linistita te rog, si da'ne pace omule! vezi'ti de ale tale... Sunt asa multe topice pe Oradea, du'te la ei... nu stiu cum sa te ajut. Pe centru seara, in weekend, is scandalagii si batausii, acolo ii gasesti mai nou... nu aici te rog...daca asta iti place. 1
IAmDan Reputație: 214 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 10, 2024 58 minutes ago, thesebi said: NU trebuie sa te umflii in halu asta, n'am zis nimic! tu esti care e rautacios si comenteaza... De ce trebuie sa fii asa nervos si agitat? stai linistita te rog, si da'ne pace omule! vezi'ti de ale tale... Sunt asa multe topice pe Oradea, du'te la ei... nu stiu cum sa te ajut. Pe centru seara, in weekend, is scandalagii si batausii, acolo ii gasesti mai nou... nu aici te rog...daca asta iti place. Spre deosebire de tine, care de cand ai inceput sa creezi topice cu citate de pe Publi, si in care disperai fetele cu insistenta cu care cereai anal sau alte prostii, posibil doar sa ai motiv sa nu vizitezi. @disney02a adus niste recenzii pertinente la destule fete care ne-au vizitat orasul. Eu zic ca are mai multe de spus. Tu pe de alta parte cauti tinere naive, la limita legalitatii si daca s-ar putea la bani de nimic. Eu zic s-o lasi mai moale, (esti apreciat dar exagerezi) sau mergeti cu discutiile astea la DG, nu tineti sus topice irelevante. Am ratat nu o data caz in care o domnisoara activa la noi era pe pagina a doua datorita multitudinii de topice cu "stiti ceva de domnisoara?" Poate @cleopatra01 ar trebui sa inchida acest topic, nefiind nimic concret... 2
thesebi Reputație: 341 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 10, 2024 Da, chiar ca ar trebuiii inchis! pentru linistea interioara unora... ca mai era inca unu mai sus care se baga, dar nu avea rost sa ii raspund, chiar deloc. Dar azi da, sunt destui si in viata cu zi cu zi, loc de munca, trafic, trebuie sa sa te abtii cumva, sa zambesti frumos ironic, sa treci peste rapid, sa fie profesional oarecum, dar vad ca si aici incet incet nu mai ai libera exprimare... De aceea e si forumul - intrebari, sugestii, pareri, recomandari etc. Si sunt destule topice deschise doar asa... In fine, eu oricum nu ii voi citi recenziile si topicele de la acest om, m'am lamurit cu el, si sper si el sa mi le ignore ale mele...ca nu o sa le fie pe plac oricum din start. Mie nu imi plac oamenii tupeisti, si e pacat de situatia care o avem si in social media. Dar ca sa fim ON-TOPIC va rog cumva, ceva noutati in privinta fetei, careva? sper ca a ramas totusi in oras si nu a plecat de la noi... 😔 (fac referire doar la userii interesati!) Multumesc 1
disney02 Reputație: 550 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 10, 2024 Acum 7 minute, thesebi a spus: Da, chiar ca ar trebuiii inchis! pentru linistea interioara unora... ca mai era inca unu mai sus care se baga, dar nu avea rost sa ii raspund, chiar deloc. Dar azi da, sunt destui si in viata cu zi cu zi, loc de munca, trafic, trebuie sa sa te abtii cumva, sa zambesti frumos ironic, sa treci peste rapid, sa fie profesional oarecum, dar vad ca si aici incet incet nu mai ai libera exprimare... De aceea e si forumul - intrebari, sugestii, pareri, recomandari etc. Si sunt destule topice deschise doar asa... In fine, eu oricum nu ii voi citi recenziile si topicele de la acest om, m'am lamurit cu el, si sper si el sa mi le ignore ale mele...ca nu o sa le fie pe plac oricum din start. Mie nu imi plac oamenii tupeisti, si e pacat de situatia care o avem si in social media. Dar ca sa fim ON-TOPIC va rog cumva, ceva noutati in privinta fetei, careva? sper ca a ramas totusi in oras si nu a plecat de la noi... 😔 (fac referire doar la userii interesati!) Multumesc Sincer,nu știu și nici nu ma interesează,ce studii ai...dar,pe înțelesul tău,ești varza! În primul rand,învață să scrii,din moment ce ești galben... În al doilea rand,nu ai cum sa te compari cu mine! Ești sub nivelul marii! Când suni pe cineva,cu întrebări despre preturi și servicii,se interpretează,ca doresti sa faci,o vizita,persoana în speță,te așteaptă. După vizita,scrii recenzii pt a ne informa și noi,despre fata respectiva. Pt asta e forumul,labagiule! Nu povesti de adormit copiii,ce faci tu,aici,pe acest topic! În fine,nu îmi pun mintea cu tine,fiindcă,efectiv,nu am cu cine! Poate cu a spus și colegul,de mai sus,se va închide,sau muta acest topic...consider ca e irelevant și lipsit de informații! 1 1
thesebi Reputație: 341 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Decembrie 10, 2024 DA MA DA! chiar ma bucur si mersi! dar nici tu, sa nu mai imi scrii, SUPERIORULE! 🙏🏻 1
truerelevatr Reputație: 48 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 12, 2024 Trebuie inchis pentru ca este sponzorizare ls Tzepe. Da, tzepe mari. Minciuna aia mama/fiica... Pe cand is doR niste tigance obosite, urate si lasate... @cleopatra01 daca existi, close this shit. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum