Sari la conținut

Recomandare milf

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat
On 11/18/2024 at 4:51 PM, Vlad190 said:

Salutare 

am ales sa merg la ea Alexandra de pe Aradului.

intr-un cuvânt a fost ‘WOW’

de la locație până la sexul propriu zis a fost de a dreptul superb.

nu am simțit ca a fost ca un exercițiu pe care îl faci la sală.Foarte cumsecade nu a spus nu la nimic, sex oral și normal diferite poziții,dar am preferat să o țin deasupra să o admir are niște sâni 😍

cadoul 250 

P.S dacă mai aveți recomandări de genul aștept cu nerăbdare 😁

spor și vouă băieți 

Despre care Alexandra e vb? Se poate un link ceva?

Postat
Acum 4 ore, Sony69 a spus:

Dar nu mai zice nimeni nimic de blonda celebra e liniste totala 😀 se pare ca va ramane o amintire frumoasaca si Carina !

Totul este trecător .....  o amintire frumoasă am cu ea

Reputație: 3147
  • Oras:Vest
Postat
On 2/12/2025 at 11:25 AM, inn2004 said:

Despre Giulia Sagului, mai stiti ceva ? Am fost ultima oara in vara, iar anul asta i-am scris de 3 ori si vad ca nu ii intra mesajele. Ultima oara azi.

S-a retras cumva sau a schimbat numarul de telefon ?

Exclud varianta de af i blocat, deoarece am fost de cateva ori la ea si ne intelegeam bine.

Merai pentru raspuns.

As zice ca 99% nu s a retras, ultima data am fost la ea cu cateva zile inainte de Craciun, nu a zis nimic de retragere inca dimpotriva din discutiile cu ea as exclude varianta asta chiar acum.

Intr adevar pe telu de lucru a intrat ultima data inainte de revel, probabil ca are niste treburi si se concentreaza acolo. 

Acum un an si ceva parca a lipsit vreo o luna si ceva si a revenit, deci rabdare as zice

Pe de alta parte.....la fel de neasteptat a disparut si Carina.....plm!!

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Republica Timisoara
Postat

Am patit ceva asemanator cu Giulia acum vreo doi ani, am incercat sa organizez o intalnire cam in perioada asta si era de negasit. Intr un final ne am vazut si aflasem ca s a relaxat intr o binemeritata vacanta tocmai in tarile calde...sper ca n a reusit sa mi citeasca invidia ce probabil o afisam pe felie, in timp ce ii admiram trupul super bronzat😁  

• Haha 2

dag dal gas!

Reputație: 3147
Postat
On 2/15/2025 at 11:45 PM, farafiltre said:

Am patit ceva asemanator cu Giulia acum vreo doi ani, am incercat sa organizez o intalnire cam in perioada asta si era de negasit. Intr un final ne am vazut si aflasem ca s a relaxat intr o binemeritata vacanta tocmai in tarile calde...sper ca n a reusit sa mi citeasca invidia ce probabil o afisam pe felie, in timp ce ii admiram trupul super bronzat😁  

ei daaaa!! am uitat de aia, da parca nu a fost chiar o luna jumate absenta.....mi o zis atunci ca i o platit nebunu cat ar fi facut daca venea la lucru 😮 dilau maxim! :))

14 hours ago, inn2004 said:

Multumesc, mi-a revenit speranta 🥳

Speranta moare ultima!! poate apare cu ghioceii :D

• Like 1
  • Haha 1
  • Oras:timisoara
Postat
La 12.02.2025 la 10:25, inn2004 a spus:

Despre Giulia Sagului, mai stiti ceva ? Am fost ultima oara in vara, iar anul asta i-am scris de 3 ori si vad ca nu ii intra mesajele. Ultima oara azi.

S-a retras cumva sau a schimbat numarul de telefon ?

Exclud varianta de af i blocat, deoarece am fost de cateva ori la ea si ne intelegeam bine.

Merai pentru raspuns.

Se pare ca a trecut pe circuit inchis…

• Oras:Timis
Postat
Acum 3 ore, sombescu a spus:

Se pare ca a trecut pe circuit inchis…

Pai era deja pe circuit inchis. 

• Oras:Timisoar
  • Oras:Timisoar
Postat
Acum 11 ore, inn2004 a spus:

Daca sti ca este pe circuit închis nu ar trebui sa fi surprins si sa tragi sperante ! 

Postat
Acum 21 ore, inn2004 a spus:

Te contrazic, eu am fost la ea acum cateva luni, fara sa ma recomande nimeni.

Mesaj pe wup, stabilt detalii si gata…

Postat
Acum 1 oră, sombescu a spus:

Te contrazic, eu am fost la ea acum cateva luni, fara sa ma recomande nimeni.

Mesaj pe wup, stabilt detalii si gata…

Ea nu mai avea anunt nicaieri de foarte multa vreme. Probabil stia ca cine ii scrie il are numarul de la un client. Iar si cercil asta inchis mai are nevoie de sange proaspat, ca mai si "dispar" din clienti pe de alta parte.

La fel si la Carla, desi are anunt aici si ea functioneaza cu un cerc semi-inchis. Dar mai primeste si prospaturi cand vrea. 

• Like 2
Postat

Mai era un milf bun la The Ring, Amalia rusoaica parcă era numele. Zicea ca are probleme cu viza de ședere pe aici uneori. A dispărut așa dintr o dată

• Like 1
Postat
La 19.02.2025 la 13:15, Sadox a spus:

Mai era un milf bun la The Ring, Amalia rusoaica parcă era numele. Zicea ca are probleme cu viza de ședere pe aici uneori. A dispărut așa dintr o dată

Pfiuuu ce bucata era…

Prima data am fost la ea pe vremea cand statea cu Natalia, pe Circumvalatiunii…

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 ore, sombescu a spus:

Pfiuuu ce bucata era…

Anastasia? Daria? Sau a existat si o Natalie? Ori voi ziceti de alta Amalie de pe circumvalatiunii, nu de moldoveanca/rusoaica de langa capsali?🤔

( si mie mi a placut mult milfetul, femeie in qdevaratul sens... atitudine, servicii, tarif)

• Like 1

dag dal gas!

Postat
Acum 9 ore, farafiltre a spus:

Anastasia? Daria? Sau a existat si o Natalie? Ori voi ziceti de alta Amalie de pe circumvalatiunii, nu de moldoveanca/rusoaica de langa capsali?🤔

( si mie mi a placut mult milfetul, femeie in qdevaratul sens... atitudine, servicii, tarif)

Ai dreptate, Anastasia era, plm…

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Mă refer la Amalia, era o milfeta blondă tunsă mai scurt.

A stat la un moment dat împreună cu cele enumerate de voi, după care vizavi de The Ring undeva la blocuri acolo singură, iar ultima dată la The Ring tot singură. Avea parcă o pisică

• Membru Premium
Postat
On 2/19/2025 at 2:15 PM, Sadox said:

On 2/21/2025 at 6:59 PM, sombescu said:

Pfiuuu ce bucata era…

On 2/22/2025 at 1:45 AM, farafiltre said:

Chiar ma uitam in urma sa vad cand am fost pe la ea... vara lui 2020! Cam atunci a si disparut... am apucat sa merg de cateva ori.

Aia femeie... dupa 5 ani inca suntem destui care-i regretam plecarea! Eu ii urez numai bine, in tot ce face!

• Like 1
Postat
Acum 24 minute, danp123 a spus:

Chiar ma uitam in urma sa vad cand am fost pe la ea... vara lui 2020! Cam atunci a si disparut... am apucat sa merg de cateva ori.

Aia femeie... dupa 5 ani inca suntem destui care-i regretam plecarea! Eu ii urez numai bine, in tot ce face!

exista vrun topic ceva? ca ma ti facut curios 🤦🤣

• Membru Premium
Postat
10 minutes ago, tiganu21 said:

exista vrun topic ceva? ca ma ti facut curios 🤦🤣

• Mersi 1

Postat
Acum 22 ore, Sadox a spus:

Mă refer la Amalia, era o milfeta blondă tunsă mai scurt.

A stat la un moment dat împreună cu cele enumerate de voi, după care vizavi de The Ring undeva la blocuri acolo singură, iar ultima dată la The Ring tot singură. Avea parcă o pisică

Exact, sinurcai pe scar in dormitor.

mama ce femeie…

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...