goguta2000 Reputație: 165 Postat Februarie 14 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 14 On 11/18/2024 at 4:51 PM, Vlad190 said: Salutare am ales sa merg la ea Alexandra de pe Aradului. intr-un cuvânt a fost ‘WOW’ de la locație până la sexul propriu zis a fost de a dreptul superb. nu am simțit ca a fost ca un exercițiu pe care îl faci la sală.Foarte cumsecade nu a spus nu la nimic, sex oral și normal diferite poziții,dar am preferat să o țin deasupra să o admir are niște sâni 😍 cadoul 250 P.S dacă mai aveți recomandări de genul aștept cu nerăbdare 😁 spor și vouă băieți Despre care Alexandra e vb? Se poate un link ceva?
patrykk Reputație: 18 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 Acum 4 ore, Sony69 a spus: Dar nu mai zice nimeni nimic de blonda celebra e liniste totala 😀 se pare ca va ramane o amintire frumoasaca si Carina ! Totul este trecător ..... o amintire frumoasă am cu ea
shiva Reputație: 3147 Postat Februarie 14 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 14 On 2/12/2025 at 11:25 AM, inn2004 said: Despre Giulia Sagului, mai stiti ceva ? Am fost ultima oara in vara, iar anul asta i-am scris de 3 ori si vad ca nu ii intra mesajele. Ultima oara azi. S-a retras cumva sau a schimbat numarul de telefon ? Exclud varianta de af i blocat, deoarece am fost de cateva ori la ea si ne intelegeam bine. Merai pentru raspuns. As zice ca 99% nu s a retras, ultima data am fost la ea cu cateva zile inainte de Craciun, nu a zis nimic de retragere inca dimpotriva din discutiile cu ea as exclude varianta asta chiar acum. Intr adevar pe telu de lucru a intrat ultima data inainte de revel, probabil ca are niste treburi si se concentreaza acolo. Acum un an si ceva parca a lipsit vreo o luna si ceva si a revenit, deci rabdare as zice Pe de alta parte.....la fel de neasteptat a disparut si Carina.....plm!! 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4640 Postat Februarie 15 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Februarie 15 Am patit ceva asemanator cu Giulia acum vreo doi ani, am incercat sa organizez o intalnire cam in perioada asta si era de negasit. Intr un final ne am vazut si aflasem ca s a relaxat intr o binemeritata vacanta tocmai in tarile calde...sper ca n a reusit sa mi citeasca invidia ce probabil o afisam pe felie, in timp ce ii admiram trupul super bronzat😁 2 dag dal gas!
inn2004 Reputație: 155 Postat Februarie 17 Oras:Timis Oras:Timis Postat Februarie 17 Multumesc, mi-a revenit speranta 🥳
shiva Reputație: 3147 Postat Februarie 17 Oras:Vest Oras:Vest Postat Februarie 17 On 2/15/2025 at 11:45 PM, farafiltre said: Am patit ceva asemanator cu Giulia acum vreo doi ani, am incercat sa organizez o intalnire cam in perioada asta si era de negasit. Intr un final ne am vazut si aflasem ca s a relaxat intr o binemeritata vacanta tocmai in tarile calde...sper ca n a reusit sa mi citeasca invidia ce probabil o afisam pe felie, in timp ce ii admiram trupul super bronzat😁 ei daaaa!! am uitat de aia, da parca nu a fost chiar o luna jumate absenta.....mi o zis atunci ca i o platit nebunu cat ar fi facut daca venea la lucru 😮 dilau maxim! :)) 14 hours ago, inn2004 said: Multumesc, mi-a revenit speranta 🥳 Speranta moare ultima!! poate apare cu ghioceii 1 1
sombescu Reputație: 144 Postat Februarie 18 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 18 La 12.02.2025 la 10:25, inn2004 a spus: Despre Giulia Sagului, mai stiti ceva ? Am fost ultima oara in vara, iar anul asta i-am scris de 3 ori si vad ca nu ii intra mesajele. Ultima oara azi. S-a retras cumva sau a schimbat numarul de telefon ? Exclud varianta de af i blocat, deoarece am fost de cateva ori la ea si ne intelegeam bine. Merai pentru raspuns. Se pare ca a trecut pe circuit inchis…
inn2004 Reputație: 155 Postat Februarie 18 Oras:Timis Oras:Timis Postat Februarie 18 Acum 3 ore, sombescu a spus: Se pare ca a trecut pe circuit inchis… Pai era deja pe circuit inchis.
tiganu21 Reputație: 18 Postat Februarie 18 Postat Februarie 18 Acum 4 ore, sombescu a spus: Se pare ca a trecut pe circuit inchis… este de vreo 3 ani cred
Sony69 Reputație: 127 Postat Marți la 20:42 Oras:Timisoar Oras:Timisoar Postat Marți la 20:42 Acum 11 ore, inn2004 a spus: Pai era deja pe circuit inchis. Daca sti ca este pe circuit închis nu ar trebui sa fi surprins si sa tragi sperante !
sombescu Reputație: 144 Postat Miercuri la 06:26 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Miercuri la 06:26 Acum 21 ore, inn2004 a spus: Pai era deja pe circuit inchis. Te contrazic, eu am fost la ea acum cateva luni, fara sa ma recomande nimeni. Mesaj pe wup, stabilt detalii si gata…
inn2004 Reputație: 155 Postat Miercuri la 08:10 Oras:Timis Oras:Timis Postat Miercuri la 08:10 Acum 1 oră, sombescu a spus: Te contrazic, eu am fost la ea acum cateva luni, fara sa ma recomande nimeni. Mesaj pe wup, stabilt detalii si gata… Ea nu mai avea anunt nicaieri de foarte multa vreme. Probabil stia ca cine ii scrie il are numarul de la un client. Iar si cercil asta inchis mai are nevoie de sange proaspat, ca mai si "dispar" din clienti pe de alta parte. La fel si la Carla, desi are anunt aici si ea functioneaza cu un cerc semi-inchis. Dar mai primeste si prospaturi cand vrea. 2
Sadox Reputație: 1 Postat Miercuri la 12:15 Postat Miercuri la 12:15 Mai era un milf bun la The Ring, Amalia rusoaica parcă era numele. Zicea ca are probleme cu viza de ședere pe aici uneori. A dispărut așa dintr o dată 1
sombescu Reputație: 144 Postat Vineri la 16:59 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Vineri la 16:59 La 19.02.2025 la 13:15, Sadox a spus: Mai era un milf bun la The Ring, Amalia rusoaica parcă era numele. Zicea ca are probleme cu viza de ședere pe aici uneori. A dispărut așa dintr o dată Pfiuuu ce bucata era… Prima data am fost la ea pe vremea cand statea cu Natalia, pe Circumvalatiunii… 1
Membru Premium farafiltre Reputație: 4640 Postat Vineri la 23:45 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Vineri la 23:45 Acum 6 ore, sombescu a spus: Pfiuuu ce bucata era… Prima data am fost la ea pe vremea cand statea cu Natalia, pe Circumvalatiunii… Anastasia? Daria? Sau a existat si o Natalie? Ori voi ziceti de alta Amalie de pe circumvalatiunii, nu de moldoveanca/rusoaica de langa capsali?🤔 ( si mie mi a placut mult milfetul, femeie in qdevaratul sens... atitudine, servicii, tarif) 1 dag dal gas!
sombescu Reputație: 144 Postat Sâmbătă la 09:39 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Sâmbătă la 09:39 Acum 9 ore, farafiltre a spus: Anastasia? Daria? Sau a existat si o Natalie? Ori voi ziceti de alta Amalie de pe circumvalatiunii, nu de moldoveanca/rusoaica de langa capsali?🤔 ( si mie mi a placut mult milfetul, femeie in qdevaratul sens... atitudine, servicii, tarif) Ai dreptate, Anastasia era, plm… 1 1
Sadox Reputație: 1 Postat Ieri la 19:03 Postat Ieri la 19:03 Mă refer la Amalia, era o milfeta blondă tunsă mai scurt. A stat la un moment dat împreună cu cele enumerate de voi, după care vizavi de The Ring undeva la blocuri acolo singură, iar ultima dată la The Ring tot singură. Avea parcă o pisică
Membru Premium danp123 Reputație: 2913 Postat 13 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 13 ore în urmă On 2/19/2025 at 2:15 PM, Sadox said: Mai era un milf bun la The Ring, Amalia rusoaica parcă era numele. Zicea ca are probleme cu viza de ședere pe aici uneori. A dispărut așa dintr o dată On 2/21/2025 at 6:59 PM, sombescu said: Pfiuuu ce bucata era… Prima data am fost la ea pe vremea cand statea cu Natalia, pe Circumvalatiunii… On 2/22/2025 at 1:45 AM, farafiltre said: Anastasia? Daria? Sau a existat si o Natalie? Ori voi ziceti de alta Amalie de pe circumvalatiunii, nu de moldoveanca/rusoaica de langa capsali?🤔 ( si mie mi a placut mult milfetul, femeie in qdevaratul sens... atitudine, servicii, tarif) Chiar ma uitam in urma sa vad cand am fost pe la ea... vara lui 2020! Cam atunci a si disparut... am apucat sa merg de cateva ori. Aia femeie... dupa 5 ani inca suntem destui care-i regretam plecarea! Eu ii urez numai bine, in tot ce face! 1
tiganu21 Reputație: 18 Postat 13 ore în urmă Postat 13 ore în urmă Acum 24 minute, danp123 a spus: Chiar ma uitam in urma sa vad cand am fost pe la ea... vara lui 2020! Cam atunci a si disparut... am apucat sa merg de cateva ori. Aia femeie... dupa 5 ani inca suntem destui care-i regretam plecarea! Eu ii urez numai bine, in tot ce face! exista vrun topic ceva? ca ma ti facut curios 🤦🤣
Membru Premium danp123 Reputație: 2913 Postat 13 ore în urmă Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat 13 ore în urmă 10 minutes ago, tiganu21 said: exista vrun topic ceva? ca ma ti facut curios 🤦🤣 1
sombescu Reputație: 144 Postat 2 ore în urmă Oras:timisoara Oras:timisoara Postat 2 ore în urmă Acum 22 ore, Sadox a spus: Mă refer la Amalia, era o milfeta blondă tunsă mai scurt. A stat la un moment dat împreună cu cele enumerate de voi, după care vizavi de The Ring undeva la blocuri acolo singură, iar ultima dată la The Ring tot singură. Avea parcă o pisică Exact, sinurcai pe scar in dormitor. mama ce femeie…
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum