Sari la conținut

❤️Georgiana 0720493241❤️

Postări Recomandate

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
La 17.11.2024 la 13:26, Georgiana140 a spus:

❤️😉🤫💣Si vin și eu cu o poză făcută așa de dimineață sa fie ziua mai bună ce să zic duminică plăcută să aveți 💣🤗😉❤️

IMG_3775.jpeg

IMG_3780.jpeg

Diferența între cele două seturi de poze este imensă...dacă ai arăta ca in pozele de jos ai merita cadoul ...așa ...

La 18.11.2024 la 23:34, Georgiana140 a spus:

🍑Bună seara băieții disponibilă mâine de la 11:00. Până la 22:00🍑

☎️0720493241☎️

🍾Pentru programări vă aștept pe whatsapp🍾

🌈OP(ON în funcție de igiena) 

🌈NP

🌈COB

🌈69/cunnilingus

🌈SĂRUTĂRI CORPORALE

🌈MASAJ DE RELAXARE 

🎁CADOUL MEU ESTE DE 200 lei pentru 30 minute și 400 lei pentru o oră 

‼️Rog a fi înmânat în primele minutele ale întâlnirii 

Pentru programări mă puteți contacta atât prin apel telefonic cat și whatsapp

☎️0720493241☎️

Rog confirmarea programărilor cu 30 minute înainte, în caz contrar, aceasta va fi anulată iar numărul trecut la black list. 

Pupici și să ne vedem cu drag. 

cfa62e12-8eba-48a9-bd2c-82dc20ff3a5c.jpeg

09007f46-f408-4d0e-a4b6-9012cdd53a96.jpeg

• Like 2
Postat

Mai nou fata e la Vakcea și cere 300/500.

Cine vrea sa futa 500 de lei în 20 de minute e binevenit 😉

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 16.11.2024 la 16:50, Georgiana140 a spus:

M-am gândit să vă fac după-amiază mai plăcută și mai excitată

🌈OP(ON în funcție de igiena) 

🌈NP

🌈COB

🌈69/cunnilingus

🌈SĂRUTĂRI CORPORALE

🌈MASAJ DE RELAXARE 

🎁CADOUL MEU ESTE DE 200 lei pentru 30 minute și 400 lei pentru o oră 

‼️Rog a fi înmânat în primele minutele ale întâlnirii 

Pentru programări mă puteți contacta atât prin apel telefonic cat și whatsapp ☎️0720493241☎️

Rog confirmarea programărilor cu 30 minute înainte, în caz contrar, aceasta va fi anulată iar numărul trecut la black list. 

Pupici și să ne vedem cu drag. 

bca261eb-d354-4207-aa68-4efa51d15a8d.jpeg

🥰🥰🥰🥰🥰 te pup

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Va salut fratilor. Tot am vazut aici tot felu de pareri legat de Georgiana, si am decis sa vad cum sta treaba si eu . Bun. Stabilit intalnirea la telefon, 200/400, aleg prima varianta. Urc sus , ma intreaba daca nu vreau o finalizare frumoasa cu 300 😆😆😆. (Poate asta sa fi fost, aici trebui sa ma iau si sa plec, da cand esti prost de mic, cand esti mare e lejer). Ok trecem in dormitor monteaza direct prez , incearca un oral , mi o scoala cam 60%, dupa se pune capra si incercam ceva, nu prea reusim, (fata are o pasarica frumoasa), dupa imi dau jos prez si imi fac laba, ea se freaca, (frumoasa imagine ce i drept) termin pe un servetel in timp ce ea se freaca. Note acuma nu mai are rost sa dau zic eu , am povestit experienta,cativa am vazut ca se regasesc prin comentarii, cativa nu, cu siguranta e vorba si de chimie, noi nu am avut, asta nu inseamna ca e vina ei, dar eu nu o sa mai revin. 

aspect : ea e cea din poze (pozele sunt editate sau ea e machiata in poze, )

Va pup si toate cele bune fratilor

• Like 3
  • Mersi 2
  • Inimioara 1

Postat
Acum 1 oră, Jardani15 a spus:

Va salut fratilor. Tot am vazut aici tot felu de pareri legat de Georgiana, si am decis sa vad cum sta treaba si eu . Bun. Stabilit intalnirea la telefon, 200/400, aleg prima varianta. Urc sus , ma intreaba daca nu vreau o finalizare frumoasa cu 300 😆😆😆. (Poate asta sa fi fost, aici trebui sa ma iau si sa plec, da cand esti prost de mic, cand esti mare e lejer). Ok trecem in dormitor monteaza direct prez , incearca un oral , mi o scoala cam 60%, dupa se pune capra si incercam ceva, nu prea reusim, (fata are o pasarica frumoasa), dupa imi dau jos prez si imi fac laba, ea se freaca, (frumoasa imagine ce i drept) termin pe un servetel in timp ce ea se freaca. Note acuma nu mai are rost sa dau zic eu , am povestit experienta,cativa am vazut ca se regasesc prin comentarii, cativa nu, cu siguranta e vorba si de chimie, noi nu am avut, asta nu inseamna ca e vina ei, dar eu nu o sa mai revin. 

aspect : ea e cea din poze (pozele sunt editate sau ea e machiata in poze, )

Va pup si toate cele bune fratilor

Ma gandeam eu ca pizele sunt retusate. Mersi colegu voiam sa fac o programare azi , dar dupa ce am citit pe aici. E de evitat

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...