chrisbbmike Reputație: 1610 Postat Decembrie 15, 2024 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Decembrie 15, 2024 La 17.11.2024 la 13:26, Georgiana140 a spus: ❤️😉🤫💣Si vin și eu cu o poză făcută așa de dimineață sa fie ziua mai bună ce să zic duminică plăcută să aveți 💣🤗😉❤️ Diferența între cele două seturi de poze este imensă...dacă ai arăta ca in pozele de jos ai merita cadoul ...așa ... La 18.11.2024 la 23:34, Georgiana140 a spus: 🍑Bună seara băieții disponibilă mâine de la 11:00. Până la 22:00🍑 ☎️0720493241☎️ 🍾Pentru programări vă aștept pe whatsapp🍾 🌈OP(ON în funcție de igiena) 🌈NP 🌈COB 🌈69/cunnilingus 🌈SĂRUTĂRI CORPORALE 🌈MASAJ DE RELAXARE 🎁CADOUL MEU ESTE DE 200 lei pentru 30 minute și 400 lei pentru o oră ‼️Rog a fi înmânat în primele minutele ale întâlnirii Pentru programări mă puteți contacta atât prin apel telefonic cat și whatsapp ☎️0720493241☎️ Rog confirmarea programărilor cu 30 minute înainte, în caz contrar, aceasta va fi anulată iar numărul trecut la black list. Pupici și să ne vedem cu drag. 2
Qxxxx Reputație: 88 Postat Decembrie 27, 2024 Postat Decembrie 27, 2024 Mai nou fata e la Vakcea și cere 300/500. Cine vrea sa futa 500 de lei în 20 de minute e binevenit 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 29, 2024 Postat Decembrie 29, 2024 La 16.11.2024 la 16:50, Georgiana140 a spus: ❌❌M-am gândit să vă fac după-amiază mai plăcută și mai excitată ❌❌ 🌈OP(ON în funcție de igiena) 🌈NP 🌈COB 🌈69/cunnilingus 🌈SĂRUTĂRI CORPORALE 🌈MASAJ DE RELAXARE 🎁CADOUL MEU ESTE DE 200 lei pentru 30 minute și 400 lei pentru o oră ‼️Rog a fi înmânat în primele minutele ale întâlnirii Pentru programări mă puteți contacta atât prin apel telefonic cat și whatsapp ☎️0720493241☎️ Rog confirmarea programărilor cu 30 minute înainte, în caz contrar, aceasta va fi anulată iar numărul trecut la black list. Pupici și să ne vedem cu drag. 🥰🥰🥰🥰🥰 te pup
Jardani15 Reputație: 13 Postat Ianuarie 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 19 Va salut fratilor. Tot am vazut aici tot felu de pareri legat de Georgiana, si am decis sa vad cum sta treaba si eu . Bun. Stabilit intalnirea la telefon, 200/400, aleg prima varianta. Urc sus , ma intreaba daca nu vreau o finalizare frumoasa cu 300 😆😆😆. (Poate asta sa fi fost, aici trebui sa ma iau si sa plec, da cand esti prost de mic, cand esti mare e lejer). Ok trecem in dormitor monteaza direct prez , incearca un oral , mi o scoala cam 60%, dupa se pune capra si incercam ceva, nu prea reusim, (fata are o pasarica frumoasa), dupa imi dau jos prez si imi fac laba, ea se freaca, (frumoasa imagine ce i drept) termin pe un servetel in timp ce ea se freaca. Note acuma nu mai are rost sa dau zic eu , am povestit experienta,cativa am vazut ca se regasesc prin comentarii, cativa nu, cu siguranta e vorba si de chimie, noi nu am avut, asta nu inseamna ca e vina ei, dar eu nu o sa mai revin. locatie : cartier luceafarul aspect : ea e cea din poze (pozele sunt editate sau ea e machiata in poze, ) Va pup si toate cele bune fratilor 3 2 1
syncmaster77 Reputație: 56 Postat Ianuarie 19 Postat Ianuarie 19 Acum 1 oră, Jardani15 a spus: Va salut fratilor. Tot am vazut aici tot felu de pareri legat de Georgiana, si am decis sa vad cum sta treaba si eu . Bun. Stabilit intalnirea la telefon, 200/400, aleg prima varianta. Urc sus , ma intreaba daca nu vreau o finalizare frumoasa cu 300 😆😆😆. (Poate asta sa fi fost, aici trebui sa ma iau si sa plec, da cand esti prost de mic, cand esti mare e lejer). Ok trecem in dormitor monteaza direct prez , incearca un oral , mi o scoala cam 60%, dupa se pune capra si incercam ceva, nu prea reusim, (fata are o pasarica frumoasa), dupa imi dau jos prez si imi fac laba, ea se freaca, (frumoasa imagine ce i drept) termin pe un servetel in timp ce ea se freaca. Note acuma nu mai are rost sa dau zic eu , am povestit experienta,cativa am vazut ca se regasesc prin comentarii, cativa nu, cu siguranta e vorba si de chimie, noi nu am avut, asta nu inseamna ca e vina ei, dar eu nu o sa mai revin. locatie : cartier luceafarul aspect : ea e cea din poze (pozele sunt editate sau ea e machiata in poze, ) Va pup si toate cele bune fratilor Ma gandeam eu ca pizele sunt retusate. Mersi colegu voiam sa fac o programare azi , dar dupa ce am citit pe aici. E de evitat 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum