Sexaddict Reputație: 105 Postat Mai 6 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 6 1 hour ago, Alessandra1 said: Hello Superba!
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Mai 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 7 Hello Locuri libere incepand cu ora 12:00 -14:00 1 3
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Mai 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 7 Astazi nu mai sunt locuri libere! Va astept maine incepand cu ora 14:00
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Mai 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 7 Deagii mei! Maine voi fi de dimineată (s-a schimbat programul) deci cei care vor sa vina de dimineata incepand cu orele 09:30 isi pot face programari! Ultima programare este la ora 15:00
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Mai 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 18 Disponibila maine in Timișoara!!!🥰🥰
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Mai 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 21 Disponibila maine in Timișoara!!!🥰🥰 22 mai incepand cu orele 14:00
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Mai 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Mai 24 Disponibilă maine (Duminică in Timisoara!)❤️
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Iulie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 5 Bună tuturor! Sunt DISPONIBILĂ in Timișoara! Vă aștept cu drag!❤️👑
Alessandra1 Reputație: 85 Postat Iulie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Iulie 5 Prețurile mele sunt : 250 💸30 min 400 💸1h Serviciile mele sunt: Sex oral (neprotejat extra 100)❤️🔥 Sex normal❤️🔥 Poziții (maxim 20🎀🤣) Masaj normal💆🏻♂️ Masaj super relaxant🔮 Masaj erotic Foot fetish 🦶🏼 Dominare (extra 200)😈 Masturbare cu finalizare❤️🔥 Jocuri cu vibratoare ❤️ Uro (extra 150)💦 Stat la povești/țigară/cafea 🤭💝
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum