trumtram Reputație: 613 Postat Aprilie 6 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Aprilie 6 Acum 26 minute, Timidu89 a spus: Salutare! Am vizitat-o si eu pe Jasmi, pe care o observasem de ceva timp pe forum si din ce am citit despre ea, in special recenzia colegului @Subteranaa m-a convins ca sunt sanse mari ca fata sa fie pe placul meu si asa a fost. Programarea facuta cu o zi inainte pe wapp, comunicare buna, respectata la minut. Jasmi e o fata frumusica, cu un aspect natural, fara gene false sau buze umflate, cu ochi frumosi, zambet la fel, chiar foarte draguta la chip mi s-a parut, cu un aer foarte tineresc si inocent, bruneta cu parul foarte lung si frumos. La corp e skinny (dar nu exagerat de slaba ceea ce e un plus), inaltuta, netonifiata, sanii cam lasati (se vede si in poze), dar cu sfarcurile pozitionate destul de sus astfel incat arata binisor, talie ingusta, fund micut frumos, pielea fina. Atitudine: 10/10 Este calma, amabila, cu bun simt, nu sta cu ochi pe ceas sau in telefon, e un pic timida, dar foarte zambitoare si vesela, are un vibe bun. OP: 9/10 Face un oral foarte bun, cu pofta, umed, deep (nu chiar deepthroat, dar se duce destul de adanc), cu presiune foarte buna, destul de senzual. NP: 9.5/10 Asa da! am avut parte de un sex foarte bun cu ea. Se implica foarte bine, e pasionala si traieste momentul acolo cu tine, cu FK si dfk foarte bun. Cel mai mult mi-a placut in LOT unde se lasa peste mine ca sa ne sarutam, plus ca se misca foarte bine si divers si nu oboseste repede. Se pozitioneaza foarte bine si in misionar si doggy, se manifesta natural, geme mai discret, se uda natural. GFE: 9.5/10 Gfe-ul si sexul sunt punctele ei forte. E o fata tandra si pasionala, saruta foarte bine, fk si dfk sustinut, pe tot parcursul actiunii, la ambele numere aveam 🍆 beton doar de la sarut. Se implica si la preludiu, saruta si pe gat senzual si pare ca-i si place si vrea sa se simta si ea bine. Igiena: 10/10 Curata, epilata, nimic suspect, a facut dus si in prezenta mea. Locatie: 7/10 La un bloc pe I.C Bratianu, zona buna centrala, la 2 pasi de centrul vechi, dar apartamentul mai modest, nedecomandat. Era curat totusi inauntru, iar patul din camera tine la tavaleala. Baia micuta dotata corespunzator cu geluri de dus si apa de gura, cu cabina de dus care a trecut prin multe, trebuie avut grija daca sunteti mai masivi. 😅 Cadou: 400 lei pt o ora cu FK. Am avut timp de 2 numere fara sa fiu grabit. M-am simtit foarte bine cu Jasmi si sigur voi reveni. Daca sunteti fani de fete skinny, cu un GFE foarte bun, fata e clar de vizitat! Spor! Umed protejat oral, încerc să-mi imaginez 🤣 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11864 Postat Aprilie 6 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Aprilie 6 Acum 52 minute, Timidu89 a spus: Salutare! Am vizitat-o si eu pe Jasmi, pe care o observasem de ceva timp pe forum si din ce am citit despre ea, in special recenzia colegului @Subteranaa m-a convins ca sunt sanse mari ca fata sa fie pe placul meu si asa a fost. Programarea facuta cu o zi inainte pe wapp, comunicare buna, respectata la minut. Jasmi e o fata frumusica, cu un aspect natural, fara gene false sau buze umflate, cu ochi frumosi, zambet la fel, chiar foarte draguta la chip mi s-a parut, cu un aer foarte tineresc si inocent, bruneta cu parul foarte lung si frumos. La corp e skinny (dar nu exagerat de slaba ceea ce e un plus), inaltuta, netonifiata, sanii cam lasati (se vede si in poze), dar cu sfarcurile pozitionate destul de sus astfel incat arata binisor, talie ingusta, fund micut frumos, pielea fina. Atitudine: 10/10 Este calma, amabila, cu bun simt, nu sta cu ochi pe ceas sau in telefon, e un pic timida, dar foarte zambitoare si vesela, are un vibe bun. OP: 9/10 Face un oral foarte bun, cu pofta, umed, deep (nu chiar deepthroat, dar se duce destul de adanc), cu presiune foarte buna, destul de senzual. NP: 9.5/10 Asa da! am avut parte de un sex foarte bun cu ea. Se implica foarte bine, e pasionala si traieste momentul acolo cu tine, cu FK si dfk foarte bun. Cel mai mult mi-a placut in LOT unde se lasa peste mine ca sa ne sarutam, plus ca se misca foarte bine si divers si nu oboseste repede. Se pozitioneaza foarte bine si in misionar si doggy, se manifesta natural, geme mai discret, se uda natural. GFE: 9.5/10 Gfe-ul si sexul sunt punctele ei forte. E o fata tandra si pasionala, saruta foarte bine, fk si dfk sustinut, pe tot parcursul actiunii, la ambele numere aveam 🍆 beton doar de la sarut. Se implica si la preludiu, saruta si pe gat senzual si pare ca-i si place si vrea sa se simta si ea bine. Igiena: 10/10 Curata, epilata, nimic suspect, a facut dus si in prezenta mea. Locatie: 7/10 La un bloc pe I.C Bratianu, zona buna centrala, la 2 pasi de centrul vechi, dar apartamentul mai modest, nedecomandat. Era curat totusi inauntru, iar patul din camera tine la tavaleala. Baia micuta dotata corespunzator cu geluri de dus si apa de gura, cu cabina de dus care a trecut prin multe, trebuie avut grija daca sunteti mai masivi. 😅 Cadou: 400 lei pt o ora cu FK. Am avut timp de 2 numere fara sa fiu grabit. M-am simtit foarte bine cu Jasmi si sigur voi reveni. Daca sunteti fani de fete skinny, cu un GFE foarte bun, fata e clar de vizitat! Spor! Vezi @SkinnyJasmi ? Pentru asta dai o bere de fapt mai bine o îmbrățișare in plus, la următoarea vizita 😜😂, bere iau de la tovarăși 😁 Edit: GLUMESC! 😅 3
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 6 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 51 minute, Subteranaa a spus: Vezi @SkinnyJasmi ? Pentru asta dai o bere de fapt mai bine o îmbrățișare in plus, la următoarea vizita 😜😂, bere iau de la tovarăși 😁 Edit: GLUMESC! 😅 Dada 😅🥰🫶🏻 1
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 6 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Acum 1 oră, Timidu89 a spus: Salutare! Am vizitat-o si eu pe Jasmi, pe care o observasem de ceva timp pe forum si din ce am citit despre ea, in special recenzia colegului @Subteranaa m-a convins ca sunt sanse mari ca fata sa fie pe placul meu si asa a fost. Programarea facuta cu o zi inainte pe wapp, comunicare buna, respectata la minut. Jasmi e o fata frumusica, cu un aspect natural, fara gene false sau buze umflate, cu ochi frumosi, zambet la fel, chiar foarte draguta la chip mi s-a parut, cu un aer foarte tineresc si inocent, bruneta cu parul foarte lung si frumos. La corp e skinny (dar nu exagerat de slaba ceea ce e un plus), inaltuta, netonifiata, sanii cam lasati (se vede si in poze), dar cu sfarcurile pozitionate destul de sus astfel incat arata binisor, talie ingusta, fund micut frumos, pielea fina. Atitudine: 10/10 Este calma, amabila, cu bun simt, nu sta cu ochi pe ceas sau in telefon, e un pic timida, dar foarte zambitoare si vesela, are un vibe bun. OP: 9/10 Face un oral foarte bun, cu pofta, umed, deep (nu chiar deepthroat, dar se duce destul de adanc), cu presiune foarte buna, destul de senzual. NP: 9.5/10 Asa da! am avut parte de un sex foarte bun cu ea. Se implica foarte bine, e pasionala si traieste momentul acolo cu tine, cu FK si dfk foarte bun. Cel mai mult mi-a placut in LOT unde se lasa peste mine ca sa ne sarutam, plus ca se misca foarte bine si divers si nu oboseste repede. Se pozitioneaza foarte bine si in misionar si doggy, se manifesta natural, geme mai discret, se uda natural. GFE: 9.5/10 Gfe-ul si sexul sunt punctele ei forte. E o fata tandra si pasionala, saruta foarte bine, fk si dfk sustinut, pe tot parcursul actiunii, la ambele numere aveam 🍆 beton doar de la sarut. Se implica si la preludiu, saruta si pe gat senzual si pare ca-i si place si vrea sa se simta si ea bine. Igiena: 10/10 Curata, epilata, nimic suspect, a facut dus si in prezenta mea. Locatie: 7/10 La un bloc pe I.C Bratianu, zona buna centrala, la 2 pasi de centrul vechi, dar apartamentul mai modest, nedecomandat. Era curat totusi inauntru, iar patul din camera tine la tavaleala. Baia micuta dotata corespunzator cu geluri de dus si apa de gura, cu cabina de dus care a trecut prin multe, trebuie avut grija daca sunteti mai masivi. 😅 Cadou: 400 lei pt o ora cu FK. Am avut timp de 2 numere fara sa fiu grabit. M-am simtit foarte bine cu Jasmi si sigur voi reveni. Daca sunteti fani de fete skinny, cu un GFE foarte bun, fata e clar de vizitat! Spor! Mă bucur ca te-ai simțit bine în prezența mea . Te pup și te mai aștept 🥰🩷 1
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 6 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Disponibile până la ora 23 pentru threesome 🩷 1
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 6 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 6 Astăzi mai aveam doar două locuri libere pentru threesome🥰
catalin525 Reputație: 6 Postat Aprilie 6 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 6 Acum 6 ore, SkinnyJasmi a spus: Bună dimineața 🥰 Disponibila până la 22 🥰 Programarile se fac pe whatsapp 🫶🏻 Lasă gogoașa la vedere! 1
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 7 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 7 Acum 17 ore, catalin525 a spus: Lasă gogoașa la vedere! 🤭🤭🤭🤭
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 7 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 7 Disponibilă doar câteva zile la voi în oraș 🥰🥰🥰 3
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 7 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 7 Disponibile pentru threesome 🫶🏻
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Disponibilă doar astăzi la voi în oraș 🩷🥰 Programarile se fac pe whatsapp 🤭 2
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Ala bala portocala ,vin-o să-ți ascundem banana 🤭🤭.Doar astăzi mai suntem disponibile.🥰 1
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Hei dragilor . Eu împreună cu colega mea @Ramoskinny am decis să vină iepurașul mai devreme cu un mic cadou . Prețurile pentru threesome vor fi: 🩷 500-30 de min (o finalizare) 🩷 800-60 de min (2 finalizări sau o finalizare și un masaj ) Va pupacim 🩷
SkinnyJasmi Reputație: 369 Postat Aprilie 8 Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Telefon: 0757110325 Oras:Brasov Disponibila Autor Postat Aprilie 8 Dragilor astăzi fiind ultima zi în București am decis de a intra doar împreună cu colega 🤭🩷
Membru Premium ZombiuShogun Reputație: 2353 Postat Aprilie 21 Oras:buca-le Oras:buca-le Membru Premium Postat Aprilie 21 Precum @Timidu89, am mers și eu pe mâna colegului @Subteranaa. Contact⬖◆◆◆◆◆◆⬖ Comunicare pe WA, uneori răspunde mai greu, alteori instantaneu, dar este de încredere și anunță din timp dacă trebuie să anuleze. De asemenea, a fost pe fază la confirmare și programarea a onorat-o cu punctualitate. Locație⬖◆◆◆◆◆◇◇ Fetele fuseseră în același hogeac unde au colaborat Ema00 și Jessica luna trecută. Punctele forte: dușul a fost reparat, deci bye-bye clătinături, și locul arăta mult mai ordonat - nu erau gunoaie sau sticle goale rătăcite pe unde te uitai, eradicând atmosfera de fast-fuck de data trecută. Felicitări fetelor pentru că au menținut totul aranjat! Partea nasoală e că prosoapele tot mititele erau, dar măcar găsisem apă de gură (fără pahare de unică folosință). Domnișoara Chip⬖◆◆◆◆⬖◇◇ Un look în mare parte natural, necizelat, de fată din provincie, însă are unele trăsături drăguțe. Părul e lung, brunet, are un zâmbet frumos, buzele cam lungi, tenul e în mare parte deschis, cam 75-80% caucazian, și câteva piercing-uri subtile pe părțile laterale ale nasului. Există ceva în expresia feței ei ce degajă o energie puternică ca și cum te-ar mânca cu fulgi cu tot dacă o faci de oaie, fie că e vorba de o relație sau să o deranjezi în trafic. Corp⬖◆◆◆◆⬖◇◇ La vreo 1,70m și vreo 54 de kg, are o siluetă slim, cu destule forme să nu fie considerată skinny, dar nici atletică nu e. Sâni îi sunt de mărime mică spre medie, au un aspect ușor dezumflat, dar nu atârnă într-un mod neplăcut, iar fundul e rotunjit și moale, fără vergeturi pe piele, care era un pic aspră în zona coapselor. Mai are ceva piercing în buric, dar în rest e o fată naturală, nu vă gândiți că e vreun fotomodel. Atitudine⬖◆◆◆◆◆⬖◇ Destul de ok, mereu zâmbind și fiind politicoasă. Cu toate acestea, am avut senzația că era rezervată, adică nu iniția conversații sau nu făcea eforturi să spargă gheața, ceea ce i-ar putea face pe unii să se simtă stânjeniți. Cred că ar trebui să mai lucreze la crearea unei atmosfere mai relaxante înainte de intimități. Un alt lucru minor e că a verificat telefonul din când în când, dar măcar nu în timpul acțiunii. Fără alte plângeri. GFE Nu am dorit să explorez această latură, deci nu pot face niciun comentariu în acest sens. FK⬖◆◆◆◆◆◆⬖ Făcusem upgrade la FK de curiozitate, care mă ușurase de 50. Nu mă așteptam la prea mult și totuși m-a uimit. Ea ia inițiativa îmbrățișându-te și se dedică complet, are o limbă cu chef de joacă, ți-o bagă adânc în gură cu o tehnică aproape impecabilă, iar ea știe cum să-și folosească buzele care nu au fost deloc uscate, totul fiind presărat cu multă salivă. A existat un moment extrem de scurt în care mi s-a părut că plăteam pentru un serviciu, dar asta este o exigență minoră. Dacă vă place DFK aș spune merită cu siguranță acest extra că e o sărutătoare talentată. Oral⬖◆◆◆◆◆◇◇ Doar cu protecție, are sens dat fiind contextul. A fost în mare parte bun, dar nu deosebit de remarcabil - aproximativ 11-12 cm deep, presiune bună a buzelor, însă nu a putut concura cu cea a Ioanadei, unde prezervativul zici că era inexistent. Se oprea pentru câteva momente să mai îmi facă DFK înainte de a reveni la supt și nu și-a folosit mâna prea mult. Un oral muncit și satisfăcător. N-am mai experimentat altceva că m-am mulțumit cu atât. Impresia Finală⬖◆◆◆◆◆◇◇ Aș spune că a fost o experiență destul de solidă. Jasmi încă are un aer de amatorism, dar serviciile sunt decente și se străduie să pleci satisfăcut. În ceea ce privește raportul calitate-preț, nu sunt convins că e cea mai bună opțiune din piață, mai ales atunci când o compari cu altele din același range de prețuri (250/450 cu FK inclus). Cineva ca Andreea Gara de Nord, de pildă, oferă o experiență mai bogată în rafinament și este dispusă să facă ON. Totuși, dacă cauți să petreci niște clipe relaxante cu o fată modestă și slim, atunci ar putea fi luată în considerare. ⬖◆ = "Excepțional" ⬖◆ = "OK" ⬖◆ = "Așa și așa" ⬖◆ = "Mediocru" ⬖◆ = "Restanță" 9 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum