harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 25, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Martie 25, 2014 http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5759630 Studenta, 21 de ani fara inhibitii, ofer clipe intime de neuitat domnilor generosi la locatia mea. Ofer si cer seriozitate, igiena si discretie. 1 1
boy2012 Reputație: 426 Postat Octombrie 14, 2014 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 14, 2014 Am vb eu cu dameza azi. 250 ora, totul protejat.
alexdobre4566 Reputație: 206 Postat Octombrie 17, 2014 Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 17, 2014 haha deci... NU merci. 1
hh777 Reputație: 68 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Octombrie 22, 2014 Salutare! O sa fiu destul de scurt pentru ca ma grabesc azi .Am fost la d-soara zilele trecute. Este cea din poze, sunt facute in locatie. Zona Zorilor, aproape de Billa, pe Pasteur.Despre ea: subtirica, draguta, 1,65, aprox 48-50 kg, sani mici, dar foarte frumosi.Amabila, cu foarte mult bun simt. Am stat mai putin de o ora, o finalizare orala si una normal.Am platit 250, dar mi-a inapoiat ea 50. Aspect fizic: 9 -10 (pentru mine conteaza f mult, impreuna cu GFE)GFE: 9 -10Locatie 8 ( e ok, singurul minus ar fi cada, care trebuie reconditionata - oricum nu e vina ei ci a proprietarului) Normal: 8- 9Oral: 8Anal : nuIgiena 10 De revenit. Sa aveti spor 4
alexdobre4566 Reputație: 206 Postat Octombrie 22, 2014 Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Telefon: ciobanucalin Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 22, 2014 Adica... ti-o facut oral cu prezervativ... si tu i dai nota 8... pai la neprotejat cu ejaculare si inghitire cat dai fratele meu 12???Pentru un oral protejat nu se poate sa dai mai mult de 6 nici daca si-o baga pana in burta si te linge cu limba pe anus in timp ce tu i verifici masa de seara precedenta.Adica... cum oral protejat? Nu avea guma de mestecat si s-o gandit sa te mestece pe tine? 3
ciucurel Reputație: -294 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Octombrie 22, 2014 Adica... ti-o facut oral cu prezervativ... si tu i dai nota 8... pai la neprotejat cu ejaculare si inghitire cat dai fratele meu 12???Pentru un oral protejat nu se poate sa dai mai mult de 6 nici daca si-o baga pana in burta si te linge cu limba pe anus in timp ce tu i verifici masa de seara precedenta.Adica... cum oral protejat? Nu avea guma de mestecat si s-o gandit sa te mestece pe tine?ei acum colegu nu fi rau,ai bagat doua recenzii si devi agresiv?daca omu asa a simtit ce poti sa-i faci? 1 1
Vizitator Zsolty Reputație: 0 Postat Octombrie 22, 2014 Postat Octombrie 22, 2014 Problema e ca e tot inchis telefonul ei..are ceva program mai special se pare
hh777 Reputație: 68 Postat Octombrie 22, 2014 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Postat Octombrie 22, 2014 Prietene ciobanucalin, nu vreau sa intru in polemici cu tine, dar 8 nu e 10! Ce ai fi vrut sa-i dau 6 sau s-o las repetenta?Asa am considerat eu ca e ok pentru stradanie, merita nota asta. Daca tu ai alta parere, te rog vizitez-o si da-i ce nota crezi!Pana atunci, te rog respecta-mi punctul de vedere! Scuze de offtopic, e ultima postare in acest thread. Seara faina sa aveti! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum