Keles Reputație: 2 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 23, 2024 Nici nu știu cum sa încep acest topic.😆 Cred ca ar fi cel mai bine sa încep cu începutul. Ma plictiseam într-o după amiaza în urma cu 3 zile și am spus sa caut și eu o fata drăguță cu care sa ma distrez pentru o ora.😜 Căutând pe publi24 am dat de anunțul acestei domnișoare care mi a atras atenția.😋 La telefon mi a răspuns o voce foarte draguta și dulce care m a făcut foarte curios cine se afla la capătul celalalt al apelului. La telefon domnișoară mi a prezentat serviciile, prețul și locația, plus extraurile și ofertele pe care le prestează. SERVICII: normal protejat, oral neprotejat în funcție de igiena, diferite poziții, atingeri, sărutări corporale, sex între sâni OFERTELE LA ORA: 2 finalizări sau 1 lunga fără graba, masaj de relaxare, dus împreună, finalizare orala (este inclusa dacă vrei și nu mai trebuie sa plătești pentru ea) EXTRAURI: finalizarea orala 50 lei Mici fantezii 50 lei Dominare soft 50 lei Când am ajuns la locația ei, în tiglina la blocul a8, mi a deschis ușa o domnișoară blonda, scunda (cred ca în jur de 1.55-1.60), îmbrăcată într-o pereche de blugi negri mulați, și o bluza cu umerii goi.😃 Am rămas plăcut surprins ca era exact cea din poze,😱 și i am și spus acest lucru ca este un foarte mare plus. 👍Am uitat sa menționez ca ea nu face confirmări. Când am ajuns m a primit foarte zambareata și cu o energie pozitiva pe care mi a transmis-o imediat. ☺️ Este destul de deschisa, face oralul adânc și atât de bine încât era sa îmi dau drumul fără sa mai apuc acțiunea 🤣 Se implica și ea, care asta este un foarte mare plus😄, este deschisa la poziții, ba chiar vine și ea cu propuneri, accepta sa ii dai puțin mai tare, ba chiar ii place. 😆 La finalul acțiunii, înainte de momentul culminant a simțit ca vine și s a pus în genunchi uitându-se în ochii mei făcând o finalizare orala de nota 10.🥵 După acțiune s a șters cu un șervețel umed, lund după prosopul pe ea. Am pleca foarte mulțumit, cu gândul ca sigur voi mai reveni.😍 Și acum notele pentru ca am văzut ca asa se face: ATITUDINE 9 ASPECT 9 Locație 6 Oral 9 Normal 8 1 1
Angellove69 Reputație: -307 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 23, 2024 E veche in zona.
L1viu Reputație: 677 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 23, 2024 Acum 6 ore, Keles a spus: Nici nu știu cum sa încep acest topic.😆 Cred ca ar fi cel mai bine sa încep cu începutul. Ma plictiseam într-o după amiaza în urma cu 3 zile și am spus sa caut și eu o fata drăguță cu care sa ma distrez pentru o ora.😜 Căutând pe publi24 am dat de anunțul acestei domnișoare care mi a atras atenția.😋 La telefon mi a răspuns o voce foarte draguta și dulce care m a făcut foarte curios cine se afla la capătul celalalt al apelului. La telefon domnișoară mi a prezentat serviciile, prețul și locația, plus extraurile și ofertele pe care le prestează. SERVICII: normal protejat, oral neprotejat în funcție de igiena, diferite poziții, atingeri, sărutări corporale, sex între sâni OFERTELE LA ORA: 2 finalizări sau 1 lunga fără graba, masaj de relaxare, dus împreună, finalizare orala (este inclusa dacă vrei și nu mai trebuie sa plătești pentru ea) EXTRAURI: finalizarea orala 50 lei Mici fantezii 50 lei Dominare soft 50 lei Când am ajuns la locația ei, în tiglina la blocul a8, mi a deschis ușa o domnișoară blonda, scunda (cred ca în jur de 1.55-1.60), îmbrăcată într-o pereche de blugi negri mulați, și o bluza cu umerii goi.😃 Am rămas plăcut surprins ca era exact cea din poze,😱 și i am și spus acest lucru ca este un foarte mare plus. 👍Am uitat sa menționez ca ea nu face confirmări. Când am ajuns m a primit foarte zambareata și cu o energie pozitiva pe care mi a transmis-o imediat. ☺️ Este destul de deschisa, face oralul adânc și atât de bine încât era sa îmi dau drumul fără sa mai apuc acțiunea 🤣 Se implica și ea, care asta este un foarte mare plus😄, este deschisa la poziții, ba chiar vine și ea cu propuneri, accepta sa ii dai puțin mai tare, ba chiar ii place. 😆 La finalul acțiunii, înainte de momentul culminant a simțit ca vine și s a pus în genunchi uitându-se în ochii mei făcând o finalizare orala de nota 10.🥵 După acțiune s a șters cu un șervețel umed, lund după prosopul pe ea. Am pleca foarte mulțumit, cu gândul ca sigur voi mai reveni.😍 Și acum notele pentru ca am văzut ca asa se face: ATITUDINE 9 ASPECT 9 Locație 6 Oral 9 Normal 8 Și marmota... ??? 🤔🫣😅
Membru Premium rechinu00 Reputație: 15778 Postat Noiembrie 23, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Membru Premium Postat Noiembrie 23, 2024 Acum 7 ore, Keles a spus: voce foarte draguta și dulce Vocea da :))) si ca sa nu te descurajam nu punem acum link la topicul vechi, mai mergem pe credit ... despre alte "voci" vizitate poti sa ne mai povestesti? 3
cristigl Reputație: 73 Postat Noiembrie 24, 2024 Oras:Galati Oras:Galati Postat Noiembrie 24, 2024 15 hours ago, rechinu00 said: despre alte "voci" vizitate poti sa ne mai povestesti? 😃😃😃
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum