Sari la conținut

Ieșiți la vot!!

Postări Recomandate

• Oras:here,there,everywhere
Postat
Acum 5 minute, Criticul a spus:

Acum o sută de ani a apărut Mussolini, Hitler era la închisoare... Stalin îl succeda pe Lenin la conducerea URSS, USA aplica Legea Prohibitiei... În câțiva ani urma crahul bursei din New York. România tocmai ce renunțase la Calendarul Iulian și 1924 s-a dat Legea Mârzescu ce asigura majoritate celui ce câștiga alegerile (verifică algoritmul, e interesant, cred că atunci a fost și prima oară când a apărut un prag electoral minim în România). 

Corect.

Dar eu fac referire la faptul că pe acest teren au crescut toți acești "salvatori".

• Oras:Bucuresti
Postat

Daca curtea nu o suspenda pe Sosoaca nu ajungra Gerogescu in turul doi si yot scandalul asta se evita... Tot PSD a facauy cacatu praf, ca in multe cazuri.

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat
Acum 5 minute, Criticul a spus:

Nu e jignire ci constatare. Și da, arată gradul lor de inteligență... 

Asa e. Bosorogii voteaza PSD si incultii pe Georgescu.

• Oras:European Union
Postat
Chiar acum, dydy.v.1.1 a spus:

Tu numești civilizație, abuzul unor instituții de stat? 

Ce abuz visezi? Ai intrat in legatura cu extraterestrii? E o decizie CCR care are motivatie corecta si perfect legala! Restul e cancan suveranist de care mi-e scarba.

• Oras:Ploiești
Postat
Chiar acum, Criticul a spus:

"încă" - cu alte cuvinte, simți nevoia unui tătuc, de preferință de la Kremlin. 

Nu nu..eu nu simt nici o nevoie.. am spus încă.. pentru ca încă..ai libertatea de mișcare..  nu te grăbi sa îți arăți inteligenta in fata mea ca nu ai de ce.. eu nu sunt nici cu tine..nici împotriva ta.. citeam doar unele state din Europa vor impune controale la granițe începând cu 1 ianuarie..  

De ce crezi ca eu susțin pe cineva.. nu susțin le nimeni și puțin îmi pasa cine va ieși.. sau când..  am subliniat doar ca statul român prin anumite structuri au făcut abuzuri..

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Tu numești civilizație, abuzul unor instituții de stat? 

Tu acum faci ce face orice om prins cu mâța in sac.

-Da' pă ăla nu-l vezi?

E părtinitor? Poate.Dar la asta tre' sa ne raportăm.

Postat
Chiar acum, thumbzilla a spus:

Ce abuz visezi? Ai intrat in legatura cu extraterestrii? E o decizie CCR care are motivatie corecta si perfect legala! Restul e cancan suveranist de care mi-e scarba.

😂😂😂😂 

Pe ce baza a anulat CCR alegerile?

Nu , nu sunt suveranist..dar nici extremist ca tine..încerc doar sa fiu echilibrat și sa spun ca sau creeat precedente periculoase nimic mai mult.. dacă nu suporți și alte păreri decât ale tale..ce cauți pe un forum?

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, the_big_man a spus:

Tu acum faci ce face orice om prins cu mâța in sac.

-Da' pă ăla nu-l vezi?

E părtinitor? Poate.Dar la asta tre' sa ne raportăm.

Nu..

Doar spun ca politia romana a bătut la ușa unor oameni ca au avut o alta opinie.. spun ca CCR a anulat un vot a 9 milioane de romani ( prosti..deștepți.. tot romani sunt)  pe baza unor documente destul de indoilenice.. 

• Like 1
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 3 minute, the_big_man a spus:

Corect.

Dar eu fac referire la faptul că pe acest teren au crescut toți acești "salvatori".

Nu uita sintagmele: pescuitori în ape tulburi sau schimbarea domniilor, bucuria nebunilor... 

Nu știu dacă ai cunoștință de ce a fost în România la începutul lui 1990, oricum atunci a fost și un manifest numit "Apel către lichele"... pare a fi iarăși de actualitate. 

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, dydy.v.1.1 a spus:

Nu..

Doar spun ca politia romana a bătut la ușa unor oameni ca au avut o alta opinie.. spun ca CCR a anulat un vot a 9 milioane de romani ( prosti..deștepți.. tot romani sunt)  pe baza unor documente destul de indoilenice.. 

E dreptul tău să crezi ce vrei,sa te îndoiești de orice.

Mie-mi vine in minte doar una.

"Cine spune că-i nevinovat?

Toată lumea" 

Din The Suits 

Chiar acum, Criticul a spus:

Nu uita sintagmele: pescuitori în ape tulburi sau schimbarea domniilor, bucuria nebunilor... 

Nu știu dacă ai cunoștință de ce a fost în România la începutul lui 1990, oricum atunci a fost și un manifest numit "Apel către lichele"... pare a fi iarăși de actualitate. 

Și celebrul "nu ne vindem țara "

Să nu uit de "ne facem noi aici democrația noastră".

Și dupaeae,când au văzut că-i groasă,au făcut actul ăla."Tre' sa mergem spre vest"

Postat

Nu..

Indoielnice pentru cine-i indoctrinat si cu mintea franjuri. Documentele sunt reale si reprezinta adevarul. Acest fariseu a fraudat alegerile...s-a jucat cu mintea voastra(minte e mult spus) iar voi ati halit in turma actionand fara sa va ganditi la repercusiuni. De fapt, e cea mai buna decizie pe care a luat-o o institutie de stat in Romania ultimilor 30 de ani.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
Acum 2 minute, thumbzilla a spus:

Indoielnice pentru cine-i indoctrinat si cu mintea franjuri. Documentele sunt reale si reprezinta adevarul. Acest fariseu a fraudat alegerile...s-a jucat cu mintea voastra(minte e mult spus) iar voi ati halit in turma actionand fara sa va ganditi la repercusiuni. De fapt, e cea mai buna decizie pe care a luat-o o institutie de stat in Romania ultimilor 30 de ani.

Cum fac unii jucători la loto.

Văd că nu le ies numerele,acuză Loteria 

😄

• Haha 1
Postat
Acum 6 minute, thumbzilla a spus:

😂😂😂😂 ce te face sa crezi ca am votat? 

Succes .. documentele sunt " reale " dar fără nici o dovada în spate.. ai măcar habar cum funcționează o democrație?  Sunt niște note informative? Ai ideea ce înseamnă. 

Asa ca exemplu eu sunt " turnator" și fac o nota informativa despre tine ca te am văzut ca ai furat ceva,vine instanta și te condamna la închisoare pe baza unei note informative..

Ura asta împotriva altora nu duce nicăieri..  nu ma pune la zid ca am alta părere decât a ta.. 

• Like 1
Postat

😂😂😂😂 ce te face sa crezi ca am votat? 

Succes .. documentele sunt " reale " dar fără nici o dovada în spate.. ai măcar habar cum funcționează o democrație?  Sunt niște note informative? Ai ideea ce înseamnă. 

Asa ca exemplu eu sunt " turnator" și fac o nota informativa despre tine ca te am văzut ca ai furat ceva,vine instanta și te condamna la închisoare pe baza unei note informative..

Ura asta împotriva altora nu duce nicăieri..  nu ma pune la zid ca am alta părere decât a ta.. 

Pai daca n-ai votat, nu ai dreptul la parere domnul meu! Tu imi explici mie de democratie? Tu, unul care nici macar nu ai fost la vot? Asta e Romania in care traim, o tara in care mediocritatea si prostia tinde sa devina majoritara. Sincer, imi e scarba 🤮

• Like 1
Postat
Acum 23 minute, dydy.v.1.1 a spus:

😂😂😂😂dacă nu suporți și alte păreri decât ale tale..ce cauți pe un forum?

Acum 3 minute, dydy.v.1.1 a spus:

😂😂😂😂 nu ma pune la zid ca am alta părere decât a ta.. 

Te hotărăști? 

😄

Postat
Acum 5 minute, thumbzilla a spus:

Pai daca n-ai votat, nu ai dreptul la parere domnul meu! Tu imi explici mie de democratie? Tu, unul care nici macar nu ai fost la vot? Asta e Romania in care traim, o tara in care mediocritatea si prostia tinde sa devina majoritara. Sincer, imi e scarba 🤮

Mulțumesc 😊🤗

• Like 1
Postat
Acum 5 minute, thumbzilla a spus:

Corect.

După revoluție,practic a doua zi,l-am votat pe nea Nelu.

După 35 de ani,lumea inca mai votează tot așa.

• Like 1
Postat
Acum 8 minute, the_big_man a spus:

Te hotărăști? 

😄

Eu nu am spus ca cine susține pe X este în vre un fel , nu l am făcut în vre un fel,recitește! 

Am spus doar ca au fost creeate niște precedente periculoase de către anumite instituții! Și imediat am fost jignit ,facut prost , suveranist și în toate modurile posibile ...și mi sa interzis dreptul la o opinie.. asta este democrația și civilizația susținută, interesant..nu?

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, dydy.v.1.1 a spus:

Eu nu am spus ca cine susține pe X este în vre un fel , nu l am făcut în vre un fel,recitește! 

Am spus doar ca au fost creeate niște precedente periculoase de către anumite instituții! Și imediat am fost jignit ,facut prost , suveranist și în toate modurile posibile ...

Hai că și tu,daca mă uit mai sus,l-ai făcut pe @thumbzilla extremist 😄

Părerea unanimă e că ne-a trecut glonțul pe la ureche.

Vom vedea ce se întâmplă.

Postat
Chiar acum, the_big_man a spus:

Hai că și tu,daca mă uit mai sus,l-ai făcut pe @thumbzilla extremist 😄

Părerea unanimă e că ne-a trecut glonțul pe la ureche.

Vom vedea ce se întâmplă.

Pai când spui cuiva ca nu are dreptul la opinie ? Cum este? Sau când spui cuiva ca ești un suveranist de care îmi este scârbă? Cum este? 

Eu nu am jignit..nu jignesc ,repet și susțin, unele instituții, parte din ele..ca nici acolo nu toți susțin, au făcut abuzuri ! Și au creeat niște precendete periculoase,  asta o sa o vedem în timp!

• Like 1
Postat

Pana in martie puteti face pace😅😅✌️✌️✌️, imp e ca cg la puscarie cu acolitii lui

Postat
Chiar acum, dydy.v.1.1 a spus:

Pai când spui cuiva ca nu are dreptul la opinie ? Cum este? Sau când spui cuiva ca ești un suveranist de care îmi este scârbă? Cum este? 

Eu nu am jignit..nu jignesc ,repet și susțin, unele instituții, parte din ele..ca nici acolo nu toți susțin, au făcut abuzuri ! Și au creeat niște precendete periculoase,  asta o sa o vedem în timp!

De aia spuneam că trebuie reconstruită civilizația.

Cum era vorbaea.

Ca să schimbi regatul, degeaba tot schimbi regele daca nu schimbi omul.

Sau cum o fi.

Postat
Acum 1 minut, clubbing a spus:

Pana in martie puteti face pace😅😅✌️✌️✌️, imp e ca cg la puscarie cu acolitii lui

De ce îți dorești ca cineva sa între la închisoare?  Ai vreo dovada ca a făcut rău cuiva,ca a încălcat codul penal?  

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...