Sari la conținut

0725742748 Roxy

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Am fost astazi la fata asta, o urmaresc de mult, a mai fost odata in vara la Timisoara, dar nu am apucat sa merg la ea, aztazi am vazut anuntul, ca este in Timisoara, imediat am sunato, am stabilit o intalnire si am mers la ea, am ajuns in fata blocului, mi-a zis interfonul si am sunat, cand am ajuns, m-a primit foarte bine, am mers la baie, mi-a dat prosop curat,,este exact ca in poze, cu sanii mari, cu pircing in ei, te lasa sa te joci cu ei cat vrei, nu te grabeste deloc, am bagat botul la sani, la pasarica, foarte curata, nici un fel de miros, mi-a facut un oral neprotejat si pe urma a pus caciulita si am luato pe la spate, este cea mai buna si cea mai amabila din cate am intalnit in Timisoara, pretul a fost 150 finalizarea, dar nu grabeste deloc, poti sa te joci cat vrei cu sanii ei, sau ce-ti trece prin cap, o sa revin de cate ori o prind in Timisoara.

• Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

Oare ce înseamnă tatuajul ăla de pe țâțe?

E un fruct?

E un pokemon?

E un dragon?

Sunt foarte intrigat, și aș aprecia dacă m-ar lămuri cineva, ca să pot închide un ochi la noapte 😇

• Haha 1
Postat
Acum 1 oră, altmarz a spus:

Oare ce înseamnă tatuajul ăla de pe țâțe?

E un fruct?

E un pokemon?

E un dragon?

Sunt foarte intrigat, și aș aprecia dacă m-ar lămuri cineva, ca să pot închide un ochi la noapte 😇

Îmi pare mai degrabă o armură de aia medievală bizantină stil solzi, dacă știi ce zic 😁

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...