Sari la conținut

Evelin Outcall Contact 0737194274 YMess : evelinmaria55

Postări Recomandate

Nu se putea ca in vreun topic sa nu existe probleme, discutii in contradictoriu, acuzatii aduse unul altuia chiar nu se putea.

Din poze fata arata superb, mignona, teen, exact asa cum le place unora printre care si mie.

Picioare lungi, fund bombat totul merita explorat.

Dar vedeti voi romanul gaseste intotdeauna cate ceva de comentat: fie care are un san mai mare si unul mai mic, fie ca s-a imbolnavit de la ea s.a.m.d. Stiti cum e aia cu vulpea care nu ajunge la struguri nu?

Oricum Evelin meriti multe, multe orgasme prelungite cu multe tipete si partide intense.

Pretind ca ti le pot oferi? Nu pretind, dar pot fi un adversar pe masura care stie ce face. ;);) 

Sa te sarut pe sfarcuri si pe lindic (asa spun eu la revedere)

the cumshot king

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Inteleg ca ai ceva cu zona unde locuiesc (Mda, te-ai astepta sa se fereasca lumea de Ferentari, nu de Unirii), dar ai dat dovada de neprofesionalism inchizandu-mi telefonul in nas fix dupa ce ti-am spus numele strazii.

Link spre comentariu
  • Oras:xxx
  • Oras:xxx

Inteleg ca ai ceva cu zona unde locuiesc (Mda, te-ai astepta sa se fereasca lumea de Ferentari, nu de Unirii), dar ai dat dovada de neprofesionalism inchizandu-mi telefonul in nas fix dupa ce ti-am spus numele strazii.

Poate locuieste cu tine pe strada ... 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare,

M-am intalnit si eu acum ceva vreme cu ea. A ajuns la timp cu taxiul, punctuala. Nu m-am dus eu dupa ea, cum scria prin alte posturi, cred ca e in functie de zona in care trebuie sa ajunga. Poate e si normal daca i se pare ceva dubios sa te cheme sa o iei.

Arata de 15-16 ani la corp si cam de 30 si la fata :) Nu zic ca e un lucru rau, doar ca ma asteptam la cu totul altceva, cautam o fata mai inocenta, mai fresh ca sa zic asa, mai ales la varsta ei (20 ani) :) N-am reusit sa imi dau seama daca era bronzata de la soare sau are ceva rude indepartate bronzate :) as merge pe prima varianta, dar nu pot garanta.

2 ture, ambele cu oral protejat + normal protejat, nimic iesit din comun, per total o experienta ok, dar nu de impresionat. Ne-am incadrat la limita in o ora cu tot cu dus, un pic pe fuga, nu-mi place sa ma grabesc, dar timpul trecea si am zis sa profit la maxim de banutii decartati! :)

Note:

Fata: 6

Corp: 8 (plus pentru funduletul ferm) 

Oral: 8 (a fost protejat ca am vrut eu, nu pot da mai mult)

Normal: 9 (geme intr-un mod placut, chiar daca simuleaza :) )

GFE: 9 (ai ce discuta, pare deschisa la orice fel de conversatie)

FK: nu accepta, dar nici nu m-ar fi interesat, nu fac in general, pana acum am facut o singura exceptie :)

Anal: nu cred ca face, dar nici nu am incercat

Pret: 200 lei / ora + 50 lei taxi. Per ansamblu e ok, dar nimic memorabil.

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator bibicqu
Reputație: 0

foarte frumoasa, am vazut-o de cateva ori la mine

face destule si le face bine - pare foarte calumea

9.5/10, ti-as da zece dar ... :)) ai grija de tine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...