Sari la conținut

Ingrid 0727556489

hunterwhore

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, santinela a spus:

Nu raspunde la telefon deloc.Nu stiu de ce mai posteaza anunt.Pacat pentru ca are potential mare.

Ca nu răspunde la telefon, sau pe whatssap, e o problema care ar trebuii sa o rezolve,  asa ca să se dtie ca e pe intenții bune,  un răspuns pe jumate ca nu răspunde, este ca este căutată,  ieri am sunat vreo 4 fete, orar plin la toate.

• Like 4
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

A fost la Deva luna trecută activa, după a luat pauza se pare. Oricum lucrează mai mult pe Deva decât pe Alba din câte am văzut,  pe Alba vine destul de rar și greu de prins 

Postat
Acum 9 minute, EntranForte a spus:

A fost la Deva luna trecută activa, după a luat pauza se pare. Oricum lucrează mai mult pe Deva decât pe Alba din câte am văzut,  pe Alba vine destul de rar și greu de prins 

Desi o caut periodic, nu am vazut-o. A schimbat anuntul sau nr. de telefon?

• Oras:De nicaieri
  • Oras:De nicaieri
Postat

Eu am prins-o la Deva in urma cu ceva timp (greu). Avea locatie in zona Mc destul de ok. Bai tovarasi fata stie sa o suga nu gluma

Ajuns la locatie primul impact m-a prins de pula cand am intrat... o foarte scurta socializare pe urma la dus si ne-am apucat de treaba ma rog... s-a apucat. Un oral de toti banii deep umed si o senzatie... au mama nu am mai apucat sa fac si normal ca am explodat in gurita ei. Eu sunt si fan cim dealtfel

Achitat 200 de lei si am plecat fericit.

Acum pe la alba nu stiu daca vine dar zilele trecute avea anuntul activ pe deva. Eu nu am putut merge dar pt doritori deva nu e chiar peste lume.

Spor la impins!

• Like 3
  • Oras:Deva
Postat
Acum 4 ore, Vegita a spus:

Eu am prins-o la Deva in urma cu ceva timp (greu). Avea locatie in zona Mc destul de ok. Bai tovarasi fata stie sa o suga nu gluma

Ajuns la locatie primul impact m-a prins de pula cand am intrat... o foarte scurta socializare pe urma la dus si ne-am apucat de treaba ma rog... s-a apucat. Un oral de toti banii deep umed si o senzatie... au mama nu am mai apucat sa fac si normal ca am explodat in gurita ei. Eu sunt si fan cim dealtfel

Acum pe la alba nu stiu daca vine dar zilele trecute avea anuntul activ pe deva. Eu nu am putut merge dar pt doritori deva nu e chiar peste lume.

Spor la impins!

Este în Deva.

• Like 2
Postat
Acum 4 ore, Vegita a spus:

Spor la impins!

Și merită un drum de 30 min. Îți ia și cearșaful de sub tine 🤣

• Haha 1
Postat
Acum 33 minute, kukay a spus:

Și merită un drum de 30 min. Îți ia și cearșaful de sub tine 🤣

Ma intreb cu ce te duci la Deva, de ajungi in 30 de minute. De cand s-au pus semafoarele sa fluidizeze orasul, 30 de minute iti ia doar sa iesi din Alba. 😂 Sa ma iei si pe mine data viitoare cand mergi. 🙂

• Haha 1
Postat
Acum 8 ore, andrei003 a spus:

Ma intreb cu ce te duci la Deva, de ajungi in 30 de minute. De cand s-au pus semafoarele sa fluidizeze orasul, 30 de minute iti ia doar sa iesi din Alba. 😂 Sa ma iei si pe mine data viitoare cand mergi. 🙂

Atât fac până la Carolina Mall.

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Postat

Salutare domnilor, am vizitat o și eu pe Ingrid, o fac de fiecare dată când își face prezența în orașul nostru și serviciile sunt la fel de bune ca și prima dată când am cunoscut o. Programare prin whatsapp ca de obicei, cu locație și toate detaliile necesare, locație ușor de găsit, dacă nu mă înșel este aceeași locație ca de fiecare dată când vine la noi.

Ca și acțiune nu cred că am ce să detaliez mai mult decât colegii care au vizitat o, piesa de rezistență este oralul, cu supt de OO cu limbi în fund.. este printre cele mai bune oraluri pe care le am primit de când practic sportul ăsta 😅, pentru asta și merg mai mult, nu că la normal ar fi mai slabă dar cu oralul pe care îl face, nu mai ai nevoie de altceva 🤤❤️.

În concluzie, merită vizitată fata, își face treaba foarte bine și ce mă bucur este că stă câte o săptămână poate și mai mult, nu că celelalte colege care după 2 zile fug de aici 😅

P.S. Am decartat 200 lei și nu mi se pare mult pentru serviciile și pentru profesionalismul ei.

Să auzim numa' de bine 🤝🥂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...