Sari la conținut

Erika 0727121055

Postări Recomandate

• Super Premium
  • Oras:Cimitirul Municipal Constanta
Postat

Pentru mine este de evitat..... si nu este de revenit

300 ora la ea acasa , deplasarea 500 de lei

a chemat-o ;la mine .... i-am decartat 500 de lei si dupa 30 de minute a si zburat , totul mecanic ..... nici 4 nu pot sa acord ca nota

Eu cand agatz curve :))

• Membru Premium
Postat
Acum 18 minute, 0uafierb1nti a spus:

Pentru mine este de evitat..... si nu este de revenit

300 ora la ea acasa , deplasarea 500 de lei

a chemat-o ;la mine .... i-am decartat 500 de lei si dupa 30 de minute a si zburat , totul mecanic ..... nici 4 nu pot sa acord ca nota

Nu stiu de ce inca mai sunteti unii care dati banii la inceput unor necunoscute. Daca se vad cu banii in mana, unele efectiv se pisa pe tine.

Pune si un link daca ai, sa stie baietii ce poze foloseste, poate are mai multe numere de telefon.

• Like 1

Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍

• Membru Premium
  • Oras:-
Postat
1 oră în urmă, reptilozaurusrex a spus:

Nu stiu de ce inca mai sunteti unii care dati banii la inceput unor necunoscute. Daca se vad cu banii in mana, unele efectiv se pisa pe tine.

Pune si un link daca ai, sa stie baietii ce poze foloseste, poate are mai multe numere de telefon.

Am uitat , tu le dai banii la final . 😅

• Like 2

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Membru Premium
Postat
Acum 30 minute, L.A.W. a spus:

Am uitat , tu le dai banii la final . 😅

Eu le fut moca, nu stii tu...

Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍

• Membru Premium
Postat
Acum 14 minute, reptilozaurusrex a spus:

Eu le fut moca, nu stii tu...

Ia auzi , mai bine .

• Like 2

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Super Premium
Postat
3 hours ago, reptilozaurusrex said:

Ma pis pe ei de 500 de lei sa-si cumpere lumanari de banii aia

Nu mai are anuntul , asta este a 4 a care isi schimba numarul de telefon .....

si ma ieste una dar nu mai am numarul de telefon ca am sters mesajele de pe whatsup si contactul , care isi cheama pestele in camera :)))) ca cica a venit sa-si incarce telefonu si ca e frasu :))

se intitula Alina acum o saptamana sau 10 zile o pustoaica intr-un hotel sa-l ia dracu cum se numeste . ceva cu *M* cand se trezesc tovarasii mei ii intreb ca am uitat

facusem si cunostinta cu pestele ei il Chema Bogdanel se lauda la mine ca el are ceas Rolex ) si 4 masini :)) un pusti de 23 de ani :)) un copil slabanog inalt cred :) fara dinti in gura de zici ca facea reclama la SIDA moaca lui ... dupaia o dadea in barfe Bogdanel ca au venit multi la ea :) si nu au vrut sa mai platesca dar Bogdanel baiat curajos a coborat dupa clienti si le-a luat banii :)))

• Haha 1

Eu cand agatz curve :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...