Sari la conținut

Andrada 0750802070

posesiv

Postări Recomandate

• Telefon: posesiv
  • Telefon: posesiv
Postat

Salutare,

Nu puteam sa fiu egoist si sa nu spun despre Andrada ! (are topic si pe Sibiu).

Are vreo 3 anunturi, in toate este ea (poze reale); usor de recunoscut dupa tatuajul de la gat si tatuajul de deasupra fundului, ce e ca si un indemn "Today I`m yours" !

Contact si programare : pe WhatsApp, raspunde prompt; am confirmat cu 30 min inainte de ora stabilita. Lucreaza profi, doar cu programari (lucru de apreciat) !

Locatia : in Cetate, pe bulevard, in spate la Cofetaria Corina (locatie arhi-cunoscuta); era usor nemultumita de apartament, spunand ca va cauta alta locatie (prin apropiere); apartamentul curat, baia curata, dotata cu de toate.

Actiunea : am ajuns in locatie, am fost poftit inauntru; ea, o bruneta cu par lung, cam de 1,70, slim, cu forme superbe ! Cand am vazut-o .. m-am balbait .. am intrebat daca pot schimba programare din 30 min, intr-o ora (insa, dupa cum am spus, e profi si lucreaza cu programari); Imi venea sa musc din ceva de ciuda ca am luat doar o jumatate de ora, insa maine revin :D Na .. asta e .. m-am cerut la dus (am primit prosop curat); am revenit in "camera de lucru" (curata, asternuturi curate), unde ma astepta ea, invitandu-ma sa ma intind. Dar nu .. nu nu nu .. !!! Trebuia sa o gust, sa ma delectez cu frumosul ei corp, asa ca am intins-o si am inceput : Doamne, e o deliciosenie de sus si pana jos ! (igiena impecabila) Dupa un timp, a trebuit sa ma abtin si sa ma opresc (imi venea sa o pap !; plus .. cerusem doar o jumatate de ora); si m-am intins eu .. si a urmat un rasfat, cu un oral cu schimbari de ritm, cu deep ! Am cerut "caciulita" si a urcat ea deasupra; uhh .. ce priveliste .. ce miscari .. Participa activ pe toata durata intalnirii, e acolo cu tine, geme usor, te atinge, se atinge (e excitant sa o vezi !); a urmat un misionar, dupa care am cerut "pe la spate"; Pff, ce fund, ce talie !!! Am terminat cu un CIM (unde a stat pana am terminat eu de "tremurat", ca aveam "spasme musculare" de la oralul primit si explozia finala ! :)  Pe toata perioada intalnirii, nu s-a uitat la telefon/ceas, nu m-a grabit, sau nimic de genul !

Recomandare : DA ! Absolut, bineinteles, clar si evident ca DA !

• Like 1
Postat

Vizitat prințesa

Fata e frumoasa,corp frumos ,tonifiat

Merita o golire dar cam atât

Nu m-a poftit la dus,nu un pahar de apa...deci un mare minus aici

In dormitor a început un oral rapid,zici că era mașină de cusut.Eu sunt mai pe lent.Am rugat-o să facă mai lent dar după 10 secunde a dat din nou pe mod turbo.

Am pus capișon și am trecut în misionar 

Am schimbat în capra unde am și terminat după ce mă întrebat de vreo două ori daca mai am,daca nu am terminat...etc

Deci ce sa zic....

Concluziile le trageți voi

Halat-150 finalizarea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...