solit Reputație: 2 Postat Decembrie 17, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2024 Caut o amanta ,cu varsta intre 35-45 ani, cu curul bombat ,tate mari si buze carnoase care chiar stie sa suga. ATENTIE: Numai cele care chiar stiu cum se face in sex oral vor fi acceptate. Am petrecut cativa ani in Tailanda si credeti-ma stiu despre ce este vorba. Daca esti o fata priceputa ,poti sa ma insotesti prin calatoriile mele prin Asia . Bani de buzunar lunar: 4.000 euro + alte avantaje😜 Va astept cu mesaj privat. 1
cordul Reputație: 327 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2024 Intai faci o selctie fizica apoi le chemi pe rand sa te suga si ramane sa le cauti tu sa le spui care s-a calificat. :))) 3
mrs3 Reputație: 159 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Decembrie 18, 2024 Acum 2 ore, cordul a spus: Intai faci o selctie fizica apoi le chemi pe rand sa te suga si ramane sa le cauti tu sa le spui care s-a calificat. :))) Lesin🤣🤣🤣🤣 Stai puțin că are coadă la birou, este ocupat cu casting-ul
solit Reputație: 2 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 18, 2024 5 hours ago, cordul said: Intai faci o selctie fizica apoi le chemi pe rand sa te suga si ramane sa le cauti tu sa le spui care s-a calificat. :))) Nu n-ai inteles, nu fac nici o selectie fizica ,dimpotriva o voi alege pe cea care suge cel mai bine chiar daca e muma padurii. Nu ma intereseza deloc frumusetea in cazul asta.
cordul Reputație: 327 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 18, 2024 Sa ne spui si noua deznodamantul. Sper ca nu ai luat-o in nume de rau. Mie mi s-a parut funny abordarea ta si am facut un comentariu in spirit de gluma. Succes in a gasi ceea ce cauti! 🙂
solit Reputație: 2 Postat Decembrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 18, 2024 23 minutes ago, cordul said: Sa ne spui si noua deznodamantul. Sper ca nu ai luat-o in nume de rau. Mie mi s-a parut funny abordarea ta si am facut un comentariu in spirit de gluma. Succes in a gasi ceea ce cauti! 🙂 Stai linistit, ,e bine sa discutam chestiile astea din experienta mea putine femei chiar stiu cum se executa un blowjob ca la carte.O singura data in viata asta am intalnit o indonezianca care nu am putut intelege cum o face, pentru ca orgasmul tinea mult mai mult decat unul normal , practic aveam convulsii minute bune dupa ce terminam. Am stat cu ea 7 luni dar niciodata nu am futut-o in pizda ,practic nu imi trebuia. De atunci am mai intalnit peste 100 femei dar nici una ,frate nu se cobora macar la jumate de cum o facea. Cred ca conteaza f mult ca in tarile asiatice sunt scoli de blowjob , unde fetele invata cum se executa astfel incat barbatul sa fie f multumt. 1
71laciport Reputație: 4201 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Decembrie 20, 2024 Cu banii astia iti iei 20+ thailandeze si cateva maimute de decor 1
solit Reputație: 2 Postat Decembrie 20, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 20, 2024 1 hour ago, 71laciport said: Cu banii astia iti iei 20+ thailandeze si cateva maimute de decor Da, e adevarat o sa incerc si varianta asta, mai putin maimutele🤣
Postări Recomandate