Sari la conținut

0758556296 Dora 25 ani

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Se pare că această gagică este în mai multe locuri odată 😄,deoarece același anunț, cu aceleași poze și același număr de telefon este postat în Alba-Iulia!

• Like 2
Postat

Nu răspunde niciodată la telefon sau îl are închis, am încercat în mai multe zile să sun ,este ceva cont feik.

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat

Răspunsul primit pe WA (cu câteva zile inainte):

Ceau, sex normal şi oral protejat la 400 lei ora ,anal extra 100lei ,oral cu ejaculare extra100 lei 🥰trimit și video cu mine...contracost

P.S.: chestia aia cu "trimit și video cu mine...contracost" m-a făcut a fi sceptic (formulare ... elegantă).

• Like 2
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Mi a trimis 4 filmulețe cu 5o de lei dar nu este ea in filmări. Am vorbit la telefon,face și anal și normal neprotejat cu 3oo lei. Deci........

• Like 1
  • Oras:Pizdeia
Postat
7 hours ago, steffany said:

Mi a trimis 4 filmulețe cu 5o de lei dar nu este ea in filmări. Am vorbit la telefon,face și anal și normal neprotejat cu 3oo lei. Deci........

:))) face o pula. nimeni nu a futut-o pe asta vreodata. scrie ca face! e o mare diferenta. anunturile sunt doar pentru filme. si dupa cum se vede sunt destui fraieri care pun botu. dar...nimeni nu a futut-o. 

P.S. eu cred ca e mascul de fapt. :) . 

Postat

Nu intru in polemici,la telefon a răspuns o fata,in al doilea rând 5o lei i am trimis de bunăvoie ,conștient că i pierd ..pur și simplu

• Like 1
Postat
3 hours ago, steffany said:

Nu intru in polemici,la telefon a răspuns o fata,in al doilea rând 5o lei i am trimis de bunăvoie ,conștient că i pierd ..pur și simplu

:) plm ,50 de lei pt filme in care tu spui ca nu e ea. deci....50 de lei de pomana. 50*x...intelegi bussinesul fetei, daca zici ca e o fata? un fel de semiteapa. anunt pe mai multe orase, sa ...fie . nu a confirmat nimeni ca ar si exista ca prestatoare. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...