jeimsHant Reputație: 263 Postat Octombrie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 24 Eu zic așa: daca ai calcat in caca, nu îl împrăștia. Tine-l pentru tine 1
Onlyfire Reputație: 148 Postat Octombrie 24 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Octombrie 24 @cleopatra01, poti reuni cele doua topice: Brasoveanca si Discutii/chat Brasov? Se scrie haotic cand pe unul, cand pe celalalt si de multe ori se pierde esenta subiectului. Poti sa il denumesti cum vrei tu.
Membru Premium altadata Reputație: 4724 Postat Octombrie 24 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Octombrie 24 Acum 4 ore, Deea_Andreea a spus: Unul dintre sinonime este balos, este sinonimul la care am facut referire, am mai intalnit asfel de persoane dar incerc sa le triez pe cat posibil. In fine o sa incerc sa ignor userii de mai sus pentru a nu umple topicul de non sens, oricum cine e cu capul le umeri nu citeste doar printre randuri si isi da deama ce urmaresc userii aia. O zi buna in continuare Dar nu mai bine iti tineai gura aia spurcata si iti selectai "balosii" in intimitate? Daca vezi ca ii curg balele cand iti vad pizda aia a ta de aur, ii refuzi, simplu, nu? Dar in momentul cand faci o postare pe topic, acea postare se refera la toti cei de aici. Este exact cand iti postezi disponibilitatea, o adresezi pentru toata lumea. Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
LUMIAR Reputație: 1654 Postat Noiembrie 5 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Noiembrie 5 Asta-i viata, cu suisuri si coborasuri... Cand pe bogatie, cand pe saracie. Acum cam bate vantul pe la noi...😀
jeimsHant Reputație: 263 Postat Noiembrie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 5 Mai stam și pe labă 1
Membru Premium altadata Reputație: 4724 Postat Noiembrie 5 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Noiembrie 5 In teorie ar fi cateva variante: Miki-greu de prins; Sabrina-greu de prins; Ana Maria: tre' sa ai poza faina la profil 😁 Mai raman: doamna Profesoara si țațoasa de Larisa.😁 Aaa si Sonia, aia cu frectie mica pe bani multi.😁 Bine, "consateanca" noastra, Roxana, care cel tarziu, la pranz este full.😁 Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
LUMIAR Reputație: 1654 Postat Noiembrie 6 Oras:Confort 1 Central Oras:Confort 1 Central Postat Noiembrie 6 20 hours ago, altadata said: Sabrina-greu de prins Daca iti place(pleonasm😀), baga o fisa saptamana asta. Apoi va lipsi o perioada mai lunga. 1
Membru Premium altadata Reputație: 4724 Postat Noiembrie 6 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Noiembrie 6 Acum 2 ore, LUMIAR a spus: Daca iti place(pleonasm😀), baga o fisa saptamana asta. Apoi va lipsi o perioada mai lunga. "Parinte" ! Stii vorba aia: dupa tren si femei, sa nu fugi nicodata!😁 Daca va fi sa o cunosc, o s-o cunosc! Daca nu, nu. La fel s-a intamplat si cu Evahot, ani de zile nu am reusit sa stabilesc cu ea o intalnire si iata, dupa amar de timp, s-a intamplat.😁 Daca va hotari sa ne paraseasca, ar fi pacat. Este una dintre putinele fete bine vazute si stabile din Brasov.👍 Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
Onlyfire Reputație: 148 Postat Noiembrie 7 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Autor Postat Noiembrie 7 My Special are erotic lick eat & GFE &new 69 style &BBBJ+BJv no condom &body to body Nuru massage &sex,shower together &kissing and touch me & B2B 30mins-75€ 1hour - 150€ 2hour- 300€ 3hour -450€ Due to the high demand of my services, especially tourists All clients are required to make a reservation 50% of the service fee and rest on the meeting Face si anal, nu mi-a mai raspuns daca este inclus in tarif sau este taxat extra.
Membru Premium altadata Reputație: 4724 Postat Noiembrie 7 Oras:oriunde Oras:oriunde Membru Premium Postat Noiembrie 7 Acum 6 minute, Onlyfire a spus: My Special are erotic lick eat & GFE &new 69 style &BBBJ+BJv no condom &body to body Nuru massage &sex,shower together &kissing and touch me & B2B 30mins-75€ 1hour - 150€ 2hour- 300€ 3hour -450€ Due to the high demand of my services, especially tourists All clients are required to make a reservation 50% of the service fee and rest on the meeting Face si anal, nu mi-a mai raspuns daca este inclus in tarif sau este taxat extra. Este "lux" 😁 are anunturi si pe Cluj, Bucuresti si in vreo doua tari.😁 Cea mai tare, este aia cu 50% avans!😁😁😁 Nu ești plătită la oră. Ești plătită pentru valoarea care o aduci orei.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum