Sari la conținut

Rebeca 0764291293

Postări Recomandate

Postat

Va salut dragi colegi de breaslă și la mulți ani pe noul al! Sa aveți parte de tot ce va doriți!

Anul trecut am fost de 3 ori la această domnișoară, anunțul l am găsit pe "anunțul telefonic" ceva de genul, și mi s a părut o prezența interesantă. Am zis hai sa încerc ceva nou, deși sunt genul care merge acolo unde știe ca totul e perfect, ma simt bine și apreciat. 

Ce sa zic? N am regretat! Fata? Tânără, undeva la 22 de ani cred, 1,65, arată bine, tinerețea își spune cuvântul. Totul a început cu discuția de pe whatsapp, la nr din titlu, a răspuns la câteva minute, frumos, mi a prezentat meniul ( prima întâlnire cred undeva prin august-septembrie) , am stabilit toate detaliile și am mers către locație. ( Zona Vitan, aproape de București Mall) 

Ajuns în zonă, am anunțat ca am ajuns, imediat mi a fost dat interfonul, am urcat! Am fost așteptat și întâmpinat de aceasta domnișoară, rămas impresionat de ce se află în spatele ușii! O garsonieră, nimic special dar suficient pentru ceea ce se petrece acolo, nu mergi sa cumperi apartamentul. Am fost întrebat ce doresc sa servesc, mi a spus sa ma fac comod, sa ma așez pe canapea, am luat un pepsi ( doză ) sigilata evident, am stat sa vorbim, sa ne cunoaștem puțin, a fumat și ea o țigară ( am fost întrebat dacă ma deranjează acest lucru înainte) . Repet, foarte drăguță, prietenoasă și depinde efort sa te simți bine. Are și papuci, pentru cine dorește. 

M am dus la duș, pana a terminat ea țigara, am găsit 2 geluri de duș, Baia modestă dar curată ceea ce cred ca este un factor esențial. Prosop curat, miroase frumos. Domnișoara la fel, curată, miroase frumos, nimic de reproșat din acest punct de vedere. 

Ca și prestație, se vede ca este la început, dar se străduiește, nu te grăbește, este atentă, este cu tine, implicată, geme frumos, acceptă poziții, deschisă. Oral bunicel, soft ( asa am cerut ) 69, normal în mai multe poziții, acceptă și propune poziții la rândul ei. 

Nu știu sa dau o nota corectă, însă făcând o medie între aspect fizic, igienă, calitate servicii, curățenie, prima întâlnire am notat o cu un 6,5, cam asa. A tras în jos faptul ca mi a spus ca nu a avut timp de curățenie în garsonieră, și a cerut scuze și a spus ca data viitoare dacă vreau sa revin va fi altceva. Am ales sa revin din prisma faptului ca serviciile și caracterul au fost peste 7,5 și am considerat ca merita o șansă. Ce sa vezi? S a ținut de promisiune. Altceva, era curat ! Am apreciat ca are cuvânt și se respectă, o bila mare albă. De aceea am ajuns de 3 ori pana în prezent. Detaliile din întâlnire, rămân acolo asa consider ca e frumos, mai ales ca în ziua de astăzi fiecare are alte așteptări  perceptii, și nu înseamnă că dacă mie mi a plăcut ceva o sa va placa și vouă. Dar, în concluzie, fata merita vizitată!

Cadoul, eu am plătit atunci 300 pentru o finalizare, dar nu s a uitat odată la ceas, am stat peste 30 de minute , undeva la 40-45 , nimic de reproșat, nu te da afara, nu îți atrage atenția, te lasă să mergi la duș liniștit, mai sta de vorba cu tine... nu ea ea 10 pe linie la calitate, na, la început cu toții învățăm și tot învățăm toată viata dar pe mine m a impresionat caracterul și modul în care te simți cu ea! Eu cu drag am sa revin, și chiar pentru 1-2 ore. Baftă și ciocane tari sa aveți! Rebeca, dacă vezi recenzia, te pup și mulțumesc pentru tot! 🥰😀

• Inimioara 1

Postat

Nu, activează și la Cluj, și în București, depinde de ea, pe unde vrea sa se plimbe, zic eu ! Repet, am fost în București de 3 ori. Activează și în Cluj din ce știu de la ea! 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...