Membru Premium only-me Reputație: 18017 Postat August 7 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat August 7 On 7/15/2025 at 3:30 PM, Simona01x said: Servicii oferite de mine sex normal in diferite pozitii 69/anni/cunni pasiv sex oral np în funcție de igiena sarutari corporale deeptroath 100 lei extra💕 streaptease dus impreuna 50 extra fin corporala /masaj erotic/relaxare Dominare activă 100 extra detali în privat /video fără față 200 extra /uro activ 50 extra Cadou 💰 250 lei 30 min✅ 400 lei 60 min ✅ Bd Ice Brătianu nr 44 scara A📍 Ma scuzati ca va deranjez....am tot bagat pe Waze adresa dv...Ice Brătianu si aplicatia imi tot spune:"Baaa...esti prost"!?🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤷🏽♂️🤷🏽♂️🤣🤣🤣🤣 2
Simona01x Reputație: 237 Postat Septembrie 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 19 Hei bună dragilor 💋 Serviciile mele sunt :💞 🌹oral protejat/ neprotejat in functie de igiena 🌹sex normal protejat 🌹diferite poziții + 69 🌹sărutări corporale 🌹finalizare corporala ( exclus zona intimă) 🌹Dominare activă , uro , video fără față 150 extra !! 🌹 foot fetish 🌹 GFE (girlfriend experience) 🌹 masaj erotic/relaxare Cadoul: 🎀250 lei 30 min 🎀350 lei 60 min ⛔️Nu accept sa fiu trasa de cap ,împinsă, palme și chestii de genu' (exclus degete în vagin/anus , Fără bile sau alte accesorii!! ⛔️Răspund doar la mesaje pe whapp (vă rog să îmi menționați pana la ce ora va pot răspunde înapoi)! ⛔️Nu ofer detalii despre servicii, poze etc sau sa o dam în romane prin mesaje (Vă rog ca mesajul să conțină doar ziua și ora când doriți să veniți)! ⛔️Nu negociez preturile și serviciile, nu fac nimic altceva decât ce am trecut în listă! Așadar. Acestea fiind spuse , abia aștept sa va cunosc ! 💋💋💋
Simona01x Reputație: 237 Postat Septembrie 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 19 Bună seara dragilor în seara asta și mâine voi fii la voi😘
Simona01x Reputație: 237 Postat Septembrie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 24 Bună seara dragilor astăzi și mâine mă găsiți ✅ 🥰
Simona01x Reputație: 237 Postat Septembrie 24 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Septembrie 24 ❤️ 2
lexlover01 Reputație: -215 Postat Septembrie 25 Oras:In Inima Ta Oras:In Inima Ta Postat Septembrie 25 Servicii foarte slabe preț nejustificat Spor
Simona01x Reputație: 237 Postat Octombrie 2 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 2 Bună dragilor sunt Simona I'm Simona, a very sexy, petite girl who can't wait to meet you ❤️I'm a petite brunette, 26 years old, 1.62 tall and 50 kg. I have beautiful medium-sized breasts and a gorgeous ass (that's what I would say) But I'll let you guys notice this! ✅ Hei bună dragilor 💋 Serviciile mele sunt :💞 🌹oral protejat/ neprotejat in functie de igiena 🌹sex normal protejat 🌹diferite poziții + 69 🌹sărutări corporale 🌹finalizare corporala ( exclus zona intimă) 🌹Dominare activă , uro , video fără față 150 extra !! 🌹 foot fetish 🌹 GFE (girlfriend experience) 🌹 masaj erotic/relaxare Cadoul: 🎀250 lei 30 min 🎀350 lei 60 min ⛔️Nu accept sa fiu trasa de cap ,împinsă, palme și chestii de genu' (exclus degete în vagin/anus , Fără bile sau alte accesorii!! ⛔️Răspund doar la mesaje pe whapp (vă rog să îmi menționați pana la ce ora va pot răspunde înapoi)! ⛔️Nu ofer detalii despre servicii, poze etc sau sa o dam în romane prin mesaje (Vă rog ca mesajul să conțină doar ziua și ora când doriți să veniți)! ⛔️Nu negociez preturile și serviciile, nu fac nimic altceva decât ce am trecut în listă! Așadar. Acestea fiind spuse , abia aștept sa va cunosc ! 💋💋💋
Simona01x Reputație: 237 Postat Octombrie 28 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 28 Loc liber la birou 15:00
asteryx66 Reputație: 61 Postat Octombrie 28 Oras:New York Oras:New York Postat Octombrie 28 Pana la urma care sunt preturile? În topicul deschis recent aveai 250 cu 400. În asta vad ca ai altceva.
Simona01x Reputație: 237 Postat Octombrie 29 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 29 Buna dragilor astăzi am schimbat locația mă găsiți șoseaua Mihai Bravu 💋
Mirel1956 Reputație: 164 Postat Octombrie 29 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 29 Acum 23 ore, asteryx66 a spus: Pana la urma care sunt preturile? În topicul deschis recent aveai 250 cu 400. În asta vad ca ai altceva. Asta ma uit și eu….i am luat tipicul de la început …nu înțeleg ce o reprezintă prețurile astea?!nici Fk nu are in meniu ,nici topul de pe lume nu e !As vrea sa o vizitez dar nu știu ce ma reține ca nu vad recenzii multe și am reținere ,poate dacă ar umbla umpic la preț având în vedere ca vine și black friday as veni 1
Simona01x Reputație: 237 Postat Octombrie 30 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Octombrie 30 Hei bună dragilor 💋 Serviciile mele sunt :💞 🌹oral protejat/ neprotejat in functie de igiena 🌹sex normal protejat 🌹diferite poziții + 69 🌹sărutări corporale 🌹finalizare corporala ( exclus zona intimă) 🌹Dominare activă , uro , video fără față 150 extra !! 🌹 foot fetish 🌹 GFE (girlfriend experience) 🌹 masaj erotic/relaxare Cadoul: 🎀250 lei 30 min 🎀350 lei 60 min ⛔️Nu accept sa fiu trasa de cap ,împinsă, palme și chestii de genu' (exclus degete în vagin/anus , Fără bile sau alte accesorii!! ⛔️Răspund doar la mesaje pe whapp (vă rog să îmi menționați pana la ce ora va pot răspunde înapoi)! ⛔️Nu ofer detalii despre servicii, poze etc sau sa o dam în romane prin mesaje (Vă rog ca mesajul să conțină doar ziua și ora când doriți să veniți)! ⛔️Nu negociez preturile și serviciile, nu fac nimic altceva decât ce am trecut în listă! Așadar. Acestea fiind spuse , abia aștept sa va cunosc ! 💋💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum