fcbayern84 Reputație: 37 Postat Martie 4 Postat Martie 4 Am vizitat-o si eu pe Carolina astazi si a fost o intalnire minunata si am primit o gramada de FK (cel puțin pentru mine). Notele din partea mea sunt 10 pe linie, nota de plata a fost 400 de lei. 1
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 4 La 04.03.2025 la 11:43, fcbayern84 a spus: Am vizitat-o si eu pe Carolina astazi si a fost o intalnire minunata si am primit o gramada de FK (cel puțin pentru mine). Notele din partea mea sunt 10 pe linie, nota de plata a fost 400 de lei. Extinde Ești un dulce!💋
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 4 Hello, hello! Sunt aici să îți înseninez ziua cu o poză frumușică, să te îmbie la aventuri 🥰 Locație: Prima Onestilor, P7. va pupacesc, dragilor💋 1 3
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 5 Mai am câteva locuri astăzi, dragilor💋 locatia: Prima Onestilor P7🥰 5
sosoboso Reputație: 1204 Postat Martie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 5 La 05.03.2025 la 10:28, Caroliina a spus: Mai am câteva locuri astăzi, dragilor💋 locatia: Prima Onestilor P7🥰 Extinde Poze apetisante! Te pup!😘 1
haurentiul Reputație: 141 Postat Martie 5 Oras:Nord Vest Oras:Nord Vest Postat Martie 5 Inca te asteptam la Baia Mare ... 1
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 5 La 05.03.2025 la 13:02, haurentiul a spus: Inca te asteptam la Baia Mare ... Extinde Cat de curând, dragule! Am să anunț imediat ce știu concret când voi fii la voi💋 1
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 5 La 05.03.2025 la 11:52, sosoboso a spus: Poze apetisante! Te pup!😘 Extinde Te pupacesc, dragă Soso!💋 1
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 6 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 6 Buuuna dimineața dragilor! Vă aștept și astăzi să ne simțim bine🥰 Locatia: Prima Onestilor P7😘 Sunt disponibilă între orele 10:00-22:00 😘 3
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 7 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 7 Am scăpat o poză mai puțin ortodoxă, upsi🫢 Voiam doar să vă anunț ca doar weekendul acesta voi mai fii la voi în oraș, cu părere de rău, dar săptămâna se încheie încet încet. 💕 Locatie: Prima Onestilor, P7💋 1 3
florinflo11 Reputație: 44 Postat Martie 7 Postat Martie 7 La 07.03.2025 la 8:08, Caroliina a spus: Am scăpat o poză mai puțin ortodoxă, upsi🫢 Voiam doar să vă anunț ca doar weekendul acesta voi mai fii la voi în oraș, cu părere de rău, dar săptămâna se încheie încet încet. 💕 Locatie: Prima Onestilor, P7💋 Extinde E destul de ortodoxă... Asa am fost botezați toți 😁 1
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 10 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 10 🖤 Indiaponibila 🖤 Va mulțumesc dragilor pentru șederea asta minunată. Să ne revedem cu bine! Vă pup !💋❤️
sosoboso Reputație: 1204 Postat Martie 10 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Martie 10 La 10.03.2025 la 6:35, Caroliina a spus: 🖤 Indiaponibila 🖤 Va mulțumesc dragilor pentru șederea asta minunată. Să ne revedem cu bine! Vă pup !💋❤️ Extinde Noi iti multumim,pt. prezenta ta! Asteptam cu nerabdare sa revii,pe la noi!♥️ 1
Caroliina Reputație: 80 Postat Martie 10 Oras:Oradea Oras:Oradea Autor Postat Martie 10 La 10.03.2025 la 9:06, sosoboso a spus: Noi iti multumim,pt. prezenta ta! Asteptam cu nerabdare sa revii,pe la noi!♥️ Extinde Curând💋 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum