Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 17 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Postat Ianuarie 17 BUNA SEARA DRAGII MEI AM HOTARAT CA INCEPAND DE MAINE SA FAC O VIZITA IN ORASUL VOSTRU. VREAU SA FAC CATEVA MENTIUNI INCA DE PE ACUM: VA ROG RESPECTUOS SA NU SE INSISTE CU PRIVIRE LA URMATOARELE ASPECTE: NU FAC SEX NORMAL NE PROTEJAT CU NIMENI SUB NICI O FORMA ȘI NICI PENTRU NICI O SUMA DE BANI. NU FAC PROGRAMARI SI NICI INTALNIRI DE O ORA. VA ROG SA SE RESPECTE TIMPUL ACORDAT FIECAREI PERSOANE ACESTA FIND DE 30 MINUTE. ACESTEA FIN SPUSE VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI VA ASTEPT CU DRAG PENTRU A NE CUNOASTE. VOI REVENI IN DECURSUL ZILE DE MAINE AICI CU O POSTARE IN CARE VA FI MENTIONATA ORA DE LA CARE NE PUTEM VEDEA. DAR SI LISTA DE SERVICII. MULTUMESC 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 17 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 17
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 17 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 17
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 17 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 17 1
FaKeCaNabiS Reputație: 50 Postat Ianuarie 17 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 17 Sa ne lași și noua toate detaliile , prețul cu care vei presta și tot ce tine legat de tine . Bafta ✌️ https://nimfomane.com/forum/topic/228920-❤️❤️❤️noua-in-domeniu❤️❤️❤️❤️noua-in-orasul-vostru❤️❤️❤️0747279468/page/3/#comment-8470985
x the impaler Reputație: 10272 Postat Ianuarie 17 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Ianuarie 17 23 minutes ago, Andreeea92 said: ȘI NICI PENTRU NICI 🙄🤔 Dar... in primul rand a scrie cu majuscule înseamnă a urla, a te rasti. Si majoritatea membrilor au terminat trimestrul 2 din clasa întâi deci stiu citi si literele mici 😜 26 minutes ago, Andreeea92 said: NE PROTEJAT Desi pare greu de crezut e un singur cuvant... 27 minutes ago, Andreeea92 said: FIND 2 x I 👆 28 minutes ago, Andreeea92 said: ACESTEA FIN SPUSE Deci ai tu ceva cu verbul a fi... Te cam încurcă 🤔 30 minutes ago, Andreeea92 said: VOI REVENI IN DECURSUL ZILE DE MAINE AICI Culmea ar fi fost sa revii in alta parte 😆🙈 Acestea fiind lamurite, te intreb in numele colegilor care termină primu numar in 3 min 😆 cate finalizări accepți in cele 30 de min alocate...? 🙄 ... si un in ultimul rând îți spun pe un ton firesc: Bine ai venit! 🤗 1 3
Dolobea Reputație: 40 Postat Ianuarie 17 Postat Ianuarie 17 Se poate sa vin pt 5 minte?....vreau doar să te salut. 🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️ 2
alin fin Reputație: 112 Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 Acum 17 ore, Andreeea92 a spus: BUNA SEARA DRAGII MEI AM HOTARAT CA INCEPAND DE MAINE SA FAC O VIZITA IN ORASUL VOSTRU. VREAU SA FAC CATEVA MENTIUNI INCA DE PE ACUM: VA ROG RESPECTUOS SA NU SE INSISTE CU PRIVIRE LA URMATOARELE ASPECTE: NU FAC SEX NORMAL NE PROTEJAT CU NIMENI SUB NICI O FORMA ȘI NICI PENTRU NICI O SUMA DE BANI. NU FAC PROGRAMARI SI NICI INTALNIRI DE O ORA. VA ROG SA SE RESPECTE TIMPUL ACORDAT FIECAREI PERSOANE ACESTA FIND DE 30 MINUTE. ACESTEA FIN SPUSE VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI VA ASTEPT CU DRAG PENTRU A NE CUNOASTE. VOI REVENI IN DECURSUL ZILE DE MAINE AICI CU O POSTARE IN CARE VA FI MENTIONATA ORA DE LA CARE NE PUTEM VEDEA. DAR SI LISTA DE SERVICII. MULTUMESC 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Ai ajuns în Oradea ? 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 18 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 18 Buna dragilor de astăzi ne putem vedea pentru a petrece clipe minunate va aștept cu mesaj pe watap până la ora 23.00 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 18 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 18 1
syncmaster77 Reputație: 84 Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 Na asta fast fuck tatii , fac pariu ca intri nici nu tre sa te descalti 1 2
FaKeCaNabiS Reputație: 50 Postat Ianuarie 18 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 18 Acum 37 minute, syncmaster77 a spus: Na asta fast fuck tatii , fac pariu ca intri nici nu tre sa te descalti Vedem , da dacă sparge cineva gheața 👽✅️
oldcock Reputație: 766 Postat Ianuarie 18 Postat Ianuarie 18 Imi pare rau! Ati depasit limita admisa de " nu accept "! Recomand cu caldura cura de vitamine! 3
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 18 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 18 Cu drag anunț faptul că nu voi intra in polemica cu nimeni de aici respect părerea tuturor iar cine dorește să mă cunoască e liber sa o facă așa cum fiecare are dreptul la opinie mulțumesc. 2
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 18 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 18 O seară plăcută dragilor ne vedem mâine cu drag 😘😘😘😘😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 19 Buna dimineața dragii mei disponibila și astăzi până la ora 22.00 va aștept cu mesaje pe watap😘😘😘😘😘 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Ianuarie 19 Dragii mei vreau sa mulțumesc tuturor celor care au ales compania mea. Am avut in orașul vostru o experiență minunată. Regret ca nu am reușit să răspund tuturor celor care au dorit o întâlnire. Voi reveni aici cu un mesaj atunci când o să fac o noua vizită la voi în oraș. Mulțumesc 😘😘😘😘😘😘😘😘 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21 Postat Ianuarie 21 La 17.01.2025 la 22:06, Andreeea92 a spus: Așa arată foarte sexi 😁
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Iulie 13 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Iulie 13 🌟🌟Bună ziua dragilor începând de mâine voi fi disponibila la voi în oraș începând cu ora 15:00 ca și locație WR11 aștept cu drag să petrecem clipe minunate împreună Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ Squirt ( 100 de lei extra ) vreau să mă lingi până te stropesc. ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 ne revedem și să petrecem clipe minunate împreună. Voi reveni aici cu un mesaj in momentul când voi ajunge la voi 😘😘😘😘😘 3
sosoboso Reputație: 1320 Postat Iulie 13 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Iulie 13 Acum 50 minute, Andreeea92 a spus: 🌟🌟Bună ziua dragilor începând de mâine voi fi disponibila la voi în oraș începând cu ora 15:00 ca și locație WR11 aștept cu drag să petrecem clipe minunate împreună Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ Squirt ( 100 de lei extra ) vreau să mă lingi până te stropesc. ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT **spam editat**. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋 ne revedem și să petrecem clipe minunate împreună. Voi reveni aici cu un mesaj in momentul când voi ajunge la voi 😘😘😘😘😘 Te asteptam cu drag!😘
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Iulie 13 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Iulie 13 Acum 50 minute, sosoboso a spus: Te asteptam cu drag!😘 Și eu abia aștept să mă întâlnesc dinou cu voi și să avem parte de momente minunate 😘😘😘😘 1
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Iulie 14 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Iulie 14 Bine v-am regăsit dragilor disponibila pentru voi până la ora 00.00 aștept cu drag mesajele voastre pe watap pentru a ne putea vedea și petrece clipe minunate împreună 😘 🫦 💋 🌟🌟Locația este 🫦GRIGORE MOISIL NR 8 Serviciile mele sunt : ✅ Sex oral ( Protejat sau neprotejat ) dacă igiena permite. ✅ Sex normal DOAR PROTEJAT ( ador să mă fut în diferite poziții ). ✅ Deep de vis ( Fără dimensiuni mari ). ✅ Cunilingus ( Ador limbutele de mor ). ✅ Facefuk ( Mă ți de cap în timp ce te sug în genunchii ). ✅ Handjob ✅ Squirt ( 100 de lei extra ) vreau să mă lingi până te stropesc. ✅ 69. ✅ COB ( finalizare pe corp sau in 🎈. ✅ FK ( sărut franțuzesc extra 50 de lei ) în funcție de igienă și compatibilitate. ✅ Sărutări corporale. ✅ Masaj de relaxare ( Doar la oră ). ✅ COF ( Finalizare facială ) extra 100 de lei. ❌ Sex anal. ❌ CIM. Prețurile mele sunt : 3️⃣0️⃣0️⃣ lei ora ( una sau doua finalizări) 1️⃣5️⃣0️⃣ lei o finalizare ( 30 de minute ). ‼️ NU ACCEPT MINORI. ‼️ NU ACCEPT PERSOANE ÎN STARE DE EBRIETATE SAU A ALTOR SUBSTANȚE. ‼️NU ACCEPT DIMENSIUNI MARI. ‼️ ÎMI REZERV DREPTUL DE A SELECTA PERSOANELE CE TREG PRAGUL LOCAȚIEI MELE. ÎN LOCAȚIE VEȚI GĂSI TOT CE AVEȚI NEVOIE PENTRU IGIENIZARE ( PROSOP CURAT, GEL DE DUȘ, APĂ DE GURĂ , PAHAR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ PENTRU IGIENIZAREA CU APĂ DE GURĂ ) VĂ ROG FRUMOS SĂ LE FOLOSIȚI .💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Iulie 14 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Iulie 14 Mă topesc în brațele tale iubire și mor de plăcere când te simt in mine așa cum numai tu ști să mă satisfaci 😘😘😘 Vino lângă mine să dăm frâu liber pasiuni ce ne înnebunește pe amândoi.
Andreeea92 Reputație: 285 Postat Iulie 14 Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Telefon: 0747279468 Oras:Baia Mare Disponibila Autor Postat Iulie 14 🎀🎀O seară frumoasă în continuare dragilor ne revedem cu drag mâine. În această seară nu mai am locuri disponibile pentru programări vă pup 😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum