Sari la conținut

Postări Recomandate

Reputație: 10
  • Oras:Deva
Postat
Acum 46 minute, Abbadon658 a spus:

Pai ai fost o singura data dar ai scris de 11 ori pe topicul ei, a inteles lumea ca nu ai fost multumit dar in continuare te tot legi de ea , Daca nici asta nu e obsesie atunci nu stiu ce e .

Nu mai scriu nimic despre D că vad că o cam țineți în brațe uni dintre colegii ? 

Postat
Acum 3 ore, gherd24 a spus:

Fata e de 10 lasati balariile deoparte 

Lăudați le mult pe aici că dupăia și-o iau în cap 

Postat
Acum 56 minute, Miaumic a spus:

Lăudați le mult pe aici că dupăia și-o iau în cap 

Nu au de ce sa și-o ia in cap. Mai rău faci dacă toată ziua le critici. 

Reputație: 462
  • Oras:San Antonio, Texas
  • Oras:San Antonio, Texas
Postat
21 minutes ago, Abbadon658 said:

Nu au de ce sa și-o ia in cap. Mai rău faci dacă toată ziua le critici. 

Acuma știi cum e bro, omu măcar are sânge în instalație să își spună punctul de vedere, nemulțumirea lui pe când alții numa le ridică în slăvi pe degeaba, sunt de apreciați acest gen de oameni.

• Like 1
Postat
Acum 22 minute, WABAKiiJR a spus:

Acuma știi cum e bro, omu măcar are sânge în instalație să își spună punctul de vedere, nemulțumirea lui pe când alții numa le ridică în slăvi pe degeaba, sunt de apreciați acest gen de oameni.

Pai una sa spui da, sunt nemulțumit că nu a făcut nu știu ce si nu mai merg la ea, și alta e să-i spamezi topicul de nu știu câte ori cu tot felul de chestii, acu deja s-a ajuns la cine o pupa 

Postat
La 02.07.2025 la 7:24, gherd24 a spus:

Fata e de 10 lasati balariile deoparte 

Da toate sunt de nota 10 si vb frumos pna le dăm bani si dupăia gata 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat
Acum 11 ore, Alexandru239 a spus:

Oare mai este fătuca prin oraș?

M-am uitat pe publi anunțul este de la sfârșitul lui iunie dacă era în zona avea în fiecare zi rezistat.Poti să scrii pe WhatsApp dacă este în zona îți răspunde.

• Telefon: -
  • Oras:Hunedoara
  • Telefon: -
Postat

Deci pana la urma este in Deva? Ati mai fost carea? Eu am incarcat cu ceva timp in urma dar tel inchis si la whatsapp niciun raspuns

Postat
Acum 16 minute, spermezeu88 a spus:

Deci pana la urma este in Deva? Ati mai fost carea? Eu am incarcat cu ceva timp in urma dar tel inchis si la whatsapp niciun raspuns

Sigur este plecată, dacă nu răspunde pe WhatsApp.Raspundea destul de prompt.

Postat

Ori e plecata ori nu mai are locație că zicea că se muta din locație că vinde proprietarul garsoniera și nouă locație va fii peste drum undeva in spate la biserica!

Postat
Acum 21 ore, Dordesex a spus:

Sigur este plecată, dacă nu răspunde pe WhatsApp.Raspundea destul de prompt.

Așai cnd se ajung unele  si le mai țin uni în brațe  tot le laudă pe aici 🫡

Postat

Ceau colegii. Sunt client vechi de-al Denisei, deșii nu plănuiam să scriu pe acest site ceva, consider că ar fi momentul s-o fac. Am urmărit comentariile unora precum ,,Miaunic", și cred că ar fi momentul să clarificăm anumite situații. Fata apreciază dacă ești curat si de omenie, nu așteaptă să fie pupată in ... cum ar zice unii, dar nici nu acceptă comportamentul de animal al unora. Noua locație se află pe aleea ady endre in dorobanți, cum a spus si colegul Luis. Locația, dar si ea, mereu curate. Da, poate mai are o haină uitată sau o jucărie a pisicii la vedere, dar mereu și-o cerut scuze pentru ele. Deni este educată, secretoasă si chiar poți vorbi multe cu ea, pe lângă treaba bună pe care o face. Pește nu am văzut să aibe, lucruri de bărbați nici atât nu am văzut. Face oral si normal. Oral face fără dacă ești curat, normal nu face pentru nimic in lume. Finalizarea este 150, ora 300. Nu este grăbită, dar dacă chiar nu poate sta juma de ora la finalizare sa zic, te anunță de dinainte să ajungi. Lucrează in general de la 14-15 depinde cum poate, până seara târziu dacă nu e obosită. Mereu mo rugat dacă ii pot spune o oră la care vreau sa vin, deci cred că e mai ok să îți faci o programare sau măcar să o suni cu jumătate de oră înainte cât să aibe timp de un duș sau mai stiu eu ce. Sper sa nu se înțeleagă că o ridic in slăvi, dar unii chiar vorbesc de ea, neștiind ce si cum sau chiar bagă din top fără a fii in stare sa scrie măcar corect gramatical. Spor la futut băieții.

• Like 2
Reputație: 794
Postat
Acum 21 minute, andreimi82 a spus:

Ceau colegii. Sunt client vechi de-al Denisei, deșii nu plănuiam să scriu pe acest site ceva, consider că ar fi momentul s-o fac. Am urmărit comentariile unora precum ,,Miaunic", și cred că ar fi momentul să clarificăm anumite situații. Fata apreciază dacă ești curat si de omenie, nu așteaptă să fie pupată in ... cum ar zice unii, dar nici nu acceptă comportamentul de animal al unora. Noua locație se află pe aleea ady endre in dorobanți, cum a spus si colegul Luis. Locația, dar si ea, mereu curate. Da, poate mai are o haină uitată sau o jucărie a pisicii la vedere, dar mereu și-o cerut scuze pentru ele. Deni este educată, secretoasă si chiar poți vorbi multe cu ea, pe lângă treaba bună pe care o face. Pește nu am văzut să aibe, lucruri de bărbați nici atât nu am văzut. Face oral si normal. Oral face fără dacă ești curat, normal nu face pentru nimic in lume. Finalizarea este 150, ora 300. Nu este grăbită, dar dacă chiar nu poate sta juma de ora la finalizare sa zic, te anunță de dinainte să ajungi. Lucrează in general de la 14-15 depinde cum poate, până seara târziu dacă nu e obosită. Mereu mo rugat dacă ii pot spune o oră la care vreau sa vin, deci cred că e mai ok să îți faci o programare sau măcar să o suni cu jumătate de oră înainte cât să aibe timp de un duș sau mai stiu eu ce. Sper sa nu se înțeleagă că o ridic in slăvi, dar unii chiar vorbesc de ea, neștiind ce si cum sau chiar bagă din top fără a fii in stare sa scrie măcar corect gramatical. Spor la futut băieții.

Tata ai cont de o ora,clar ca nici nu faci reclama la fata.Eu unul cred tot ce zici tu, sigur am sa merg la ea după recenzia ta

• Like 5
Postat
Acum 13 ore, Pumat a spus:

Tata ai cont de o ora,clar ca nici nu faci reclama la fata.Eu unul cred tot ce zici tu, sigur am sa merg la ea după recenzia ta

Vad că te cam doare în gât de recenziile mele pumat stai cuminte în banca ta boss dacă tu nu ai mai futut alte femei e problema ta? 

• Minus 2
  • Oras:deva
  • Oras:deva
Postat

Am vazut linkul este vorba de Deni care avea locație deasupra de magazinul tineretului ,o fata curată joviala cu servicii impecabile ,am fost de 3 ori la fatuca aastachiar e cum se spune o fata sexi de liceu căruia îți e pofta sa o ai.Merru te întreabă ce dorești cum iti place se alintă ca o copilă și sexul e bun nu e wow dar e bun strimta nu largă ,orașul daca esti curat e fără iar normal oricit iai oferi e foar protejat.E o fată dulce mica parca ai merge la o eleva sexi din clasa a 9 a.Restu comentariilor sunt can can daca te porti frumos fata e super de treaba si se comporta normal cu tine

• Like 2
Reputație: 794
Postat
Acum 5 ore, Miaumic a spus:

Vad că te cam doare în gât de recenziile mele pumat stai cuminte în banca ta boss dacă tu nu ai mai futut alte femei e problema ta? 

Uită-te sa vezi la cine am scris eu,ai plobleme de vedere sau nu ști sa citești?Eu am scris user Andreimi 82,stai parcat boss cu femeile,și ma doare în p... de recenziile tale 

• Like 4
Postat
La 25.07.2025 la 16:50, andreimi82 a spus:

Deni este educată,

Deni abia are 19 ani , poate vrei sa spui bine crescuta si cu bun simt maxim la care subscriu si eu vizitind-o de mai multe ori decit am scris ne dorind sa ii fac rau cu postarile ca vezi se interpreteaza .

CONT NOU  isi face cineva DOAR SUPART ca o fost respin de o fata sau sa o laude  alte variante NU SUNT COLEGU

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...