Blacke7 Reputație: 4 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 19 Are cineva informatii despre Katy, bruneta de a lucrat in trecutul recent la Ador respectiv Fantasy(Floreasca), pe unde mai este, absolut orice? Raman dator 💰
Blacke7 Reputație: 4 Postat Martie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 20 Noutati cineva despre aceasta domnisoara, a disparut ?
cezariulius Reputație: 154 Postat Martie 21 Postat Martie 21 Nu mai lucreaza de cand a plecat de la Fantasy
Blacke7 Reputație: 4 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22 La 21.03.2025 la 22:30, cezariulius a spus: Nu mai lucreaza de cand a plecat de la Fantasy Extinde Ai ceva de la ea, instag sau altceva? 😁
cezariulius Reputație: 154 Postat Martie 22 Postat Martie 22 Nu am nimic si oricum ar fi inutil din moemnt ce nu mai lucreaza. stiu asta de la cineva care o cunoaste, o alta fata care o stie
Blacke7 Reputație: 4 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22 La 22.03.2025 la 9:17, cezariulius a spus: Nu am nimic si oricum ar fi inutil din moemnt ce nu mai lucreaza. stiu asta de la cineva care o cunoaste, o alta fata care o stie Extinde Păcat, nu prea am intalnit pe cineva sa ajunga la nivelul ei...mersi oricum!
cezariulius Reputație: 154 Postat Martie 22 Postat Martie 22 Azi nu prea mai sunt. Pe vremuri erau multe. Nu stiu daca mai revine sau nu . Poate se va intoarce
Blacke7 Reputație: 4 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 22 La 22.03.2025 la 9:53, cezariulius a spus: Azi nu prea mai sunt. Pe vremuri erau multe. Nu stiu daca mai revine sau nu . Poate se va intoarce Extinde Avea ceva special fata asta, puteai sa te intelegi cu ea pentru mai multe decat masaj erotic, arăta super bine, sa speram ca se intoarce 1
alxn991 Reputație: 22 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22 La 22.03.2025 la 10:07, Blacke7 a spus: Avea ceva special fata asta, puteai sa te intelegi cu ea pentru mai multe decat masaj erotic, arăta super bine, sa speram ca se intoarce Extinde Dezvolta, ca oricum s a retras.
Blacke7 Reputație: 4 Postat Martie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 23 Astept cu nerabdare sa se intoarca, daca o v- a mai face vreodata..
bebe2014 Reputație: 3484 Postat Martie 24 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 24 La 22.03.2025 la 10:07, Blacke7 a spus: Avea ceva special fata asta, puteai sa te intelegi cu ea pentru mai multe decat masaj erotic, arăta super bine, sa speram ca se intoarce Extinde Zi bosss dacă ai futut Că era oricum ceva dubios în toată povestea Prea plângeai după cineva cade nu face altceva decât masaj ...... era prea de tot 1
gyorgye69 Reputație: 4015 Postat Martie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24 La 24.03.2025 la 13:29, bebe2014 a spus: Zi bosss dacă ai futut Că era oricum ceva dubios în toată povestea Prea plângeai după cineva cade nu face altceva decât masaj ...... era prea de tot Extinde Fa-i o recenzie ca la carte!:))))
negrila2001 Reputație: 36 Postat Martie 25 Postat Martie 25 Salutare, Si eu o caut pe Katy, dar am înțeles ca S-a retras din cauza unor probleme de sănătate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum