vasla Reputație: 86 Postat Marți la 15:27 Oras:Turda Oras:Turda Postat Marți la 15:27 Anunt gasit pe olx, fara poza, fara prea multe detalii. Sunat, doamna nu mi-a dat detalii la telefon ci doar prin SMS. Mai precis, locatie Gheorgheni, masaj de relaxare 180 lei/40 minute si masaj erotic 320 lei/30 minute, dupa ora 15:00 fiindca e la scarbici pana la 14:00. Am crezut ca nu vad bine si am rugat-o sa confirme tarifele, a confirmat! Despre erotic, citez, ''e masaj si finalizare cu tehnici de masaj mai profunde''. Ce-o fi insemnand asta nu stiu fiindca n-am murit de curiozitate, tariful parandu-mi-se aberant. O fi vreo frumusete fiindca mi-a comunicat ca imi poate da poze pe uatzapp- un rahat de care eu nu am nevoie si nu vreau sa mi-l instalez. Daca cineva se incumeta, sper sa ne spuna si noua cat e de frumoasa si priceputa doamna cu pricina!
Girlstoy Reputație: 10 Postat Marți la 16:40 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Marți la 16:40 1 oră în urmă, vasla a spus: Anunt gasit pe olx, fara poza, fara prea multe detalii. Sunat, doamna nu mi-a dat detalii la telefon ci doar prin SMS. Mai precis, locatie Gheorgheni, masaj de relaxare 180 lei/40 minute si masaj erotic 320 lei/30 minute, dupa ora 15:00 fiindca e la scarbici pana la 14:00. Am crezut ca nu vad bine si am rugat-o sa confirme tarifele, a confirmat! Despre erotic, citez, ''e masaj si finalizare cu tehnici de masaj mai profunde''. Ce-o fi insemnand asta nu stiu fiindca n-am murit de curiozitate, tariful parandu-mi-se aberant. O fi vreo frumusete fiindca mi-a comunicat ca imi poate da poze pe uatzapp- un rahat de care eu nu am nevoie si nu vreau sa mi-l instalez. Daca cineva se incumeta, sper sa ne spuna si noua cat e de frumoasa si priceputa doamna cu pricina! Salutare, un link,cu anunțul poți să pui?
tzepis Reputație: 241 Postat Marți la 17:09 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Postat Marți la 17:09 1 hour ago, vasla said: Anunt gasit pe olx, fara poza, fara prea multe detalii. Sunat, doamna nu mi-a dat detalii la telefon ci doar prin SMS. Mai precis, locatie Gheorgheni, masaj de relaxare 180 lei/40 minute si masaj erotic 320 lei/30 minute, dupa ora 15:00 fiindca e la scarbici pana la 14:00. Am crezut ca nu vad bine si am rugat-o sa confirme tarifele, a confirmat! Despre erotic, citez, ''e masaj si finalizare cu tehnici de masaj mai profunde''. Ce-o fi insemnand asta nu stiu fiindca n-am murit de curiozitate, tariful parandu-mi-se aberant. O fi vreo frumusete fiindca mi-a comunicat ca imi poate da poze pe uatzapp- un rahat de care eu nu am nevoie si nu vreau sa mi-l instalez. Daca cineva se incumeta, sper sa ne spuna si noua cat e de frumoasa si priceputa doamna cu pricina! vai de steluta mea da ce-i cu preturile astea ? ca nu de alta dar mai sunt 7 luni pana la Untold. scump da-o dreacu de treaba 1
steffany Reputație: 6 Postat Miercuri la 11:37 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Miercuri la 11:37 Dacă vreți să i vedeți fața are poza la mesaje scrise .
crustymcfuck Reputație: 82 Postat Miercuri la 12:53 Postat Miercuri la 12:53 Cred că doar probează daca chiar s-a răsturnat carul cu prosti aici🤣🤣 Noua oferta Da, fac masaj de relaxare și mai fac eroticul. Dar finalizare numai prin tehnici de masaj. Încep după masă la doi. Relaxare 35 min 170 lei Erotic 30 min 270 lei A și trimis o poza,pare interesanta,dar nu la banii ăștia,clar. Poate pe mâine poimâine vine cu preturi mai aproape de realitate. 2
berkeley Reputație: 421 Postat Ieri la 18:02 Postat Ieri la 18:02 Preturi cu cca 250% peste pretul pietii din Cluj (un oras scump, oricum). O sedinta de masaj de relaxare BUN, de 60 min (nu 35!) costa 100 lei, eventual 120 (in acest caz ai acces la duş inainte si dupa masaj). Iar masajul erotic de 60 min stim cu toții ca costa 250 lei (la Cleo de ex), posibilitate de duș inainte si dupa, un drink din partea casei si un masaj gratuit dupa 4 sedinte platite. Si poti plăti cu cardul. Insa cred ca la doamna aceasta preturile pot fi negociate ca la piață in Egypt. Pe mine nu ma atrage, dar am o banuiala: acum vreo 2 ani si jumatate daca nu ma insel activa la un salon de masaje serioase din Cluj. Tariful era 90 lei sedinta pt masaj de relaxare. Daca e ea, o fi având vreo 36-37 ani acum.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum