Tupac_pac Reputație: 1 Postat Ianuarie 25 Oras:Secondigliano Oras:Secondigliano Postat Ianuarie 25 @angelmro ți-am mai spus în repetate rânduri, scrie-mi, caută-mă pentru ca vreau să ne vedem! Niciodată nu ai avut curajul ăsta, pentru ca porți ce poartă și fetele de pe forum. Am mai văzut ca dai minusuri la oameni fără motiv. Dar uite, în Cluj, în Sibiu, în Mureș unde vrei tu… mă rog de tine în orice formă să mă cauți, să îmi scrii să ne vedem. Îmi doresc să te întâlnesc dar ai curaj? De fapt nu ai avut niciodată și nici nu cred ca vei avea vreodată… ești fetița, ești laș și ești slab! Ești un nimic un concluzie care te ascunzi după un nickname potrivit cu ceea ce ascunzi în pantaloni, ești fetița mea, vei fi tot timpul, dar vreau să ne vedem și să o facem public! Aștept și aștept oricât este nevoie, doar să mă cauți! În caz contrar de bună voie, voi încerca să te găsesc eu pe tine și atunci vei fi fetița noastră, a tuturor, sclavule! Imi cer scuze comunității pentru această postare, sper să nu fie într-un punct negativ, dar nu îl mai suport pe omul ăsta și nu face nimic în privința asta, nimeni! 2 2
zsolt99 Reputație: 17 Postat Ianuarie 25 Postat Ianuarie 25 Eu văd că dă minusuri la cei ce nu scriu recenzii și fac doar spam întrebând fetele când mai vin la ei prin oraș 1
Tupac_pac Reputație: 1 Postat Ianuarie 25 Oras:Secondigliano Oras:Secondigliano Autor Postat Ianuarie 25 Acum 5 minute, zsolt99 a spus: Eu văd că dă minusuri la cei ce nu scriu recenzii și fac doar spam întrebând fetele când mai vin la ei prin oraș Nu îl cunoști, e vechi, eu mă lupt cu el de mult timp și nu vrea nici în ruptule capului! În regulament scrie ca dacă ești utilizator pe forum trebui să lași recenzie? Fiecare om are minimul de imaginație încât să își facă o scenetă în cap și să lase o recenzie care nu e adevărat. Sunt oameni care merg la fete și păstrează experiența pentru ei, din diferite motive, protecție etc… iar cei care cheamă fetele în oraș nu fac nimic greșit, unde vezi tu ca ar fi o problema ? Apoi apare @angelmro care din punctul meu de vedere trebuie să fie la conducere forumului ca aparent el taie și spânzură pe cei ce nu lasă recenzii, serios? Daca ești poliția forumului ai sânge în instalație și vorbește cu băieții când te cheamă, mie nu îmi răspunde, îmi dă ignor total, probabil îi e frică. 1 2
licor Reputație: 23 Postat Ianuarie 25 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 25 @angelmro când poți și ai timp da-i te rog niște minusuri la tupac ca eu nu pot. Mersi anticipat! 1
Tupac_pac Reputație: 1 Postat Sâmbătă la 14:20 Oras:Secondigliano Oras:Secondigliano Autor Postat Sâmbătă la 14:20 Acum 35 minute, licor a spus: @angelmro când poți și ai timp da-i te rog niște minusuri la tupac ca eu nu pot. Mersi anticipat! 😂😂 Tu ești ăla de îl ți de mână? 1 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum