Sari la conținut

Andreea 0769962501

Postări Recomandate

• Oras:Lisbon
Postat

Cred ca mai are topic deschis dar alt număr de tel. Eu am fost de câteva ori și sunt mulțumit. Sa nu te surprinda ca nu arata chiar ca în poze, dar are corp 9/10. Nu prea mi-a comentat la poziții. Are clienții ei dar, per total, e OK! 

• Oras:Rm Vâlcea
Postat
La 02.10.2024 la 6:55, sex de placere a spus:

Nici eu nu am încredere în ce spui. 

Postat
Acum 9 minute, codin77 a spus:

Nu prea inteleg ce spui. În ce nu ai încredere? Ai citat o alta postare, nu pe a mea

Postat
Acum 23 minute, guy6700 a spus:

Nu prea inteleg ce spui. În ce nu ai încredere? Ai citat o alta postare, nu pe a mea

Scz. Sunt nou pe forum și încerc să mă familiarizez cu el

Postat
Acum 21 minute, codin77 a spus:

Scz. Sunt nou pe forum și încerc să mă familiarizez cu el

OK. Deci eu o recomand. Dacă o prinzi în disp bună, te rezolva, e lungă n craci

• Oras:AC Milan
Postat
La 31.01.2025 la 15:33, guy6700 a spus:

Cred ca mai are topic deschis dar alt număr de tel. Eu am fost de câteva ori și sunt mulțumit. Sa nu te surprinda ca nu arata chiar ca în poze, dar are corp 9/10. Nu prea mi-a comentat la poziții. Are clienții ei dar, per total, e OK! 

Cum nu arată chiar ca în poze? Adică nu sunt pozele ei? Și atunci cum arată? E frumoasă, e bună de... Ce atitudine are?

Postat
Acum 2 ore, noanonymus a spus:

Cum nu arată chiar ca în poze? Adică nu sunt pozele ei? Și atunci cum arată? E frumoasă, e bună de... Ce atitudine are?

Parerea mea este ca nu sunt pozele ei desi spune ca ar fi modificate. E frumusica, platinata la par ultima data iar la corp chiar buna, sanii sunt mai ...de mamica, fesele  tari . Nu stiu daca face sala, dar are  fata body. LOT e pozitia in care da ea bine, dar si pe la spate o ia si arata intr-un fel. Din ultimele discutii, a umblat la preturi si ar solicita 200nr 350 h., servicii normale, nimic extra si din ce stiu face doar OP. Off-topic: Cand mai vine Anais?????💔

Postat
Acum 4 minute, guy6700 a spus:

Parerea mea este ca nu sunt pozele ei desi spune ca ar fi modificate. E frumusica, platinata la par ultima data iar la corp chiar buna, sanii sunt mai ...de mamica, fesele  tari . Nu stiu daca face sala, dar are  fata body. LOT e pozitia in care da ea bine, dar si pe la spate o ia si arata intr-un fel. Din ultimele discutii, a umblat la preturi si ar solicita 200nr 350 h., servicii normale, nimic extra si din ce stiu face doar OP. Off-topic: Cand mai vine Anais?????💔

Mulțumesc, nu știu, văd că e la Brașov de câteva zile! Eu i-am salvat anunțul de pe p24 și văd mereu dacă este, pe unde este sau dacă nu este! 🤣

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...