Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:deva
Postat

salutare tuturor ! sint f nou pe site, de vreo  5 minute doar, ca sa zic asa... doar aici si cu ajutorul vostru sper sa aflu ceva despre aceasta ...tipa, era cam acum 2 luni la simeria dupa sensul giratoriu spre deva, dar de atunci nu am mai vazut-o, trec oricum destul de rar pe acolo. O frumoasa bruneta cu parul lung, cu accent , zice ca a stat mult in spania, foarte ok tipa,  stie cineva ceva despre ea? MERCI !

Postat

chiar nu stie nimeni nimic despre ea? cred ca GEANINA o cheama ! :no2

• Oras:Romania
Postat

DAAAAA DAAA DAAA o cheama chiar GEARMINA nu GEANINA....am trecut de 2 ori pe la ea! nu stiu cum e cu altii insa cred eu ca pe de o parte o si excita ce face pt ca eu am fost cu ea si cand o apuca caldurile sa o vezi tata draga cum se infige in corn de zici ca acuma se gata pula in lume! Eu am fost cu ea direct la hotel a2a oara pt ca m-a retinut dupa aspect

Nu aberez deloc! Intradevar tipa e frumoasa cu parul lung si foarte sociabila si cand o intrebi spune "nu sunt de la Romania"! Chiar e ceva corcitura cu spaniol....mi-a zis povestea ei insa nu retin exact! Oricum e placuta nu ai ce spune....insa the bitch it's still a bitch all the way long :blowj0b

Postat

DAAAAA DAAA DAAA o cheama chiar GEARMINA nu GEANINA....am trecut de 2 ori pe la ea! nu stiu cum e cu altii insa cred eu ca pe de o parte o si excita ce face pt ca eu am fost cu ea si cand o apuca caldurile sa o vezi tata draga cum se infige in corn de zici ca acuma se gata pula in lume! Eu am fost cu ea direct la hotel a2a oara pt ca m-a retinut dupa aspect

Nu aberez deloc! Intradevar tipa e frumoasa cu parul lung si foarte sociabila si cand o intrebi spune "nu sunt de la Romania"! Chiar e ceva corcitura cu spaniol....mi-a zis povestea ei insa nu retin exact! Oricum e placuta nu ai ce spune....insa the bitch it's still a bitch all the way long :blowj0b

un nr de telefon se poate ???

Postat

Povestea asta e cam cusuta.

De 3 luni acolo e cam pace.

3 de la orastie:

una bruneta si/sau roscata care scunda, grasuta(acu vara o remarcati ca are un body orange)

una,vai steaua ei, mica slaba fara dinti, par lung lins

inca una care e mica, neagra si insalubra , par lung carliontat

uneori, celebra violeta

2 de la calan-negre cerasela si cristina

in parcare la simeria veche 2 buc-celebre, nu insist asupra lor ca au carte de munca acolo

Postat

un nr de telefon se poate ???

Cum mare drag colegu dar niciodata nu mi l-a dat! L-am cerut de prima dat insa a venit cu vrajala ieftina ca nu are....(iti dai seama...din Spania pana in Romania sa vii fara telefon....si prestand asa servicii)..insa i-am dat pace nu m-am luat cu ea ca minte si figuri

Iar a2a oara a zis ca are si nu il da ca va avea probleme si mi-a zis "ne iubim cand ne vedem" :))) zici ca dee

Postat

ati mai trecut pe acolo recent? nu a mai aparut fata? sau mai stie cineva ceva mai ... fain(dragutz)? SALUTARI CIOCOFLENDERILOR !!!

Postat

am trecut pt ca merg des cu munca catre orastie-alba insa nu am mai vazut-o din pacate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...