copil Reputație: 25 Postat Martie 28, 2014 Oras:deva Oras:deva Postat Martie 28, 2014 salutare tuturor ! sint f nou pe site, de vreo 5 minute doar, ca sa zic asa... doar aici si cu ajutorul vostru sper sa aflu ceva despre aceasta ...tipa, era cam acum 2 luni la simeria dupa sensul giratoriu spre deva, dar de atunci nu am mai vazut-o, trec oricum destul de rar pe acolo. O frumoasa bruneta cu parul lung, cu accent , zice ca a stat mult in spania, foarte ok tipa, stie cineva ceva despre ea? MERCI !
copil Reputație: 25 Postat Aprilie 1, 2014 Oras:deva Oras:deva Autor Postat Aprilie 1, 2014 chiar nu stie nimeni nimic despre ea? cred ca GEANINA o cheama !
mihai81 Reputație: 22 Postat Aprilie 8, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 8, 2014 DAAAAA DAAA DAAA o cheama chiar GEARMINA nu GEANINA....am trecut de 2 ori pe la ea! nu stiu cum e cu altii insa cred eu ca pe de o parte o si excita ce face pt ca eu am fost cu ea si cand o apuca caldurile sa o vezi tata draga cum se infige in corn de zici ca acuma se gata pula in lume! Eu am fost cu ea direct la hotel a2a oara pt ca m-a retinut dupa aspect Nu aberez deloc! Intradevar tipa e frumoasa cu parul lung si foarte sociabila si cand o intrebi spune "nu sunt de la Romania"! Chiar e ceva corcitura cu spaniol....mi-a zis povestea ei insa nu retin exact! Oricum e placuta nu ai ce spune....insa the bitch it's still a bitch all the way long
crystyanii Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2014 Postat Aprilie 9, 2014 DAAAAA DAAA DAAA o cheama chiar GEARMINA nu GEANINA....am trecut de 2 ori pe la ea! nu stiu cum e cu altii insa cred eu ca pe de o parte o si excita ce face pt ca eu am fost cu ea si cand o apuca caldurile sa o vezi tata draga cum se infige in corn de zici ca acuma se gata pula in lume! Eu am fost cu ea direct la hotel a2a oara pt ca m-a retinut dupa aspect Nu aberez deloc! Intradevar tipa e frumoasa cu parul lung si foarte sociabila si cand o intrebi spune "nu sunt de la Romania"! Chiar e ceva corcitura cu spaniol....mi-a zis povestea ei insa nu retin exact! Oricum e placuta nu ai ce spune....insa the bitch it's still a bitch all the way long un nr de telefon se poate ???
depravat Reputație: 68 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 9, 2014 Povestea asta e cam cusuta. De 3 luni acolo e cam pace. 3 de la orastie:una bruneta si/sau roscata care scunda, grasuta(acu vara o remarcati ca are un body orange)una,vai steaua ei, mica slaba fara dinti, par lung linsinca una care e mica, neagra si insalubra , par lung carliontat uneori, celebra violeta 2 de la calan-negre cerasela si cristina in parcare la simeria veche 2 buc-celebre, nu insist asupra lor ca au carte de munca acolo
mihai81 Reputație: 22 Postat Aprilie 9, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 9, 2014 un nr de telefon se poate ???Cum mare drag colegu dar niciodata nu mi l-a dat! L-am cerut de prima dat insa a venit cu vrajala ieftina ca nu are....(iti dai seama...din Spania pana in Romania sa vii fara telefon....si prestand asa servicii)..insa i-am dat pace nu m-am luat cu ea ca minte si figuri Iar a2a oara a zis ca are si nu il da ca va avea probleme si mi-a zis "ne iubim cand ne vedem" )) zici ca dee
copil Reputație: 25 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:deva Oras:deva Autor Postat Aprilie 30, 2014 ati mai trecut pe acolo recent? nu a mai aparut fata? sau mai stie cineva ceva mai ... fain(dragutz)? SALUTARI CIOCOFLENDERILOR !!!
magnusd Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2014 Postat Iulie 10, 2014 Mihai ai mai fost in zona? mai stii ceva despre tipa asta?
mihai81 Reputație: 22 Postat Iulie 11, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Iulie 11, 2014 am trecut pt ca merg des cu munca catre orastie-alba insa nu am mai vazut-o din pacate
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum